HABERLER>İŞ DÜNYASI
24 Aralık 2022 Cumartesi - 15:02

Siyasetle iş dünyasını buluşturan açılış!

Türkiye'nin lider mutfak markası Lineadecor Güzelbahçe Mağazası; İzmir’in siyaset, iş dünyası, sanat ve spor camiasının katıldığı bir tören ile açıldı.

Siyasetle iş dünyasını buluşturan açılış!

Türkiye'nin her bölgesi ile birlikte Avrupa, Amerika, Orta ve Yakın Doğu’da pek çok ülkede seçkin inşaat projeleri ve mutfak mobilyaları sektörünün lider ismi Lineadecor Güzel Bahçe Mağazası’nın açılışı İzmir’in çok sayıda simasını bir araya getirdi. Lineadecor Güzelbahçe’nin yetkili satıcısı ve Canca İnşaat Genel Müdürü Onur Başar Üçkan ve Lineadecor Genel Müdürü Zeynep Ecemiş’in ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa İzmir Milletvekili Murat Bakan, Güzelbahçe Kaymakamı Bülent Bayraktar, Balçova Kaymakamı Ahmet Hamdi Usta, Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Önceki Dönem Milletvekilleri Mehmet Ali Susam ve Aslan Savaşan, Önceki dönem belediye başkanları Mehmet Ali Çalkaya ve Hamit Nişancı, İzelman Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Suat Çağlayan, İzmir Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, İzmir iş dünyasının temsilcileri ile Lineadecor satış ve pazarlama yöneticilerinin de aralarında yer aldığı kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

İzmirli başarılı sunucu Mehmet Necati Şentürk’ün sunumunu üstlendiği açılışta konuşan Lineadecor Genel Müdürü Zeynep Ecemiş mağaza yatırımlarına belirledikleri hedefler doğrultusunda devam ettiklerini ifade ederek “Türkiye’nin birçok yerinden yetkili satıcı olarak mağaza açma talepleri alıyoruz. Lineadecor’un AR-GE departmanında tasarlanan birbirinden şık modelleri daha geniş kitlelere ulaştırmak için bu talepleri çok dikkatlice değerlendiriyoruz. Güzelbahçe Mağazamız ile bölge halkının talepleri doğrultusunda modüler mutfak olanaklarını genişletip, kişiye özel ihtiyaçlara cevap verebilmeyi ve mutfaklarda farklı çözümlerle müşterilerimizin beklentilerini karşılayabilmeyi öncelik olarak aldık” dedi.

Lineadecor Güzelbahçe’nin Temsilcisi Onur Başar Uçkan ise “Yıllardır faaliyet gösterdiğimiz inşaat ve mobilya sektöründe İzmir’in çeşitli bölgelerinde vatandaşlarımıza en iyi kaliteyi sunmak için çalışan bir firmayız. Ülkemizin ve Şehrimizin daha güzel günlere kavuşacağına olan inancımızla, işlerimizi bir adım ileriye taşımak ve İzmirlilere daha farklı alanlarda iyi hizmet vermek adına Lineadecor Güzelbahçe Şubemizi açtık. İzmir gibi Gastronomi alanında Dünya çapında ünlü olan bir şehrin yemeklerinin yapılacağı mekanlar olan mutfaklarımızın da dünya çapında olması için halkımızın hizmetinde olacağız” diye konuştu.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ise aynı zamanda Büşükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olan Onur Başar Uçkan’ı kutlayarak başarılar diledi. İnce, Uçkan’a Mustafa Kemal Atatürk Tablosu ve Türk Bayrağı armağan etti. Açılış müzik dinletisi ve ikramlarla sürdü.

 
Jandarma dedektif gibi iz sürdü!
 
Erdoğan: Pazartesi günü yeni müjde vereceğiz
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ELİDAŞ’ta yeni dönem!
Ege Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş. (ELİDAŞ) Yönetim Kurulu yılın ...
İzmir'in çek-senet raporu... 1,4 milyarı aştı!
İzmir’de yılın on bir ayında 465 milyon 834 bin TL değerinde 19 bin 170 ...
TMSF iki şirketi daha satışa çıkardı!
FETÖ'yle iltisakları nedeniyle yönetimleri TMSF'ye verilen iki şirket daha satışa çıkarıldı.
 
Bilgin: Vergi dilimleri için çalışma yapılıyor!
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT, asgari ücret ve gündeme ...
Muş'tan haksız zamlara ceza uyarısı!
Ticaret Bakanı Mehmet Muş, asgari ücret zammını fırsat bilerek haksız ...
Egeli ihracatçılardan asgari ücret eleştirisi: Enflasyon karşısında ezildi
Türkiye’de 7 milyondan fazla çalışanı ve ailelerini doğrudan etkileyen ...
 
Yelkenbiçer'den asgari ücret yorumu: Vergi ve primler gözden geçirilmeli!
Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD) Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer asgari ...
Bremen ve İzmir limanları arası işbirliği!
Almanya'nın Bremen kentinde ikinci kez yapılan Bremen-İzmir Ekonomi Forumu ...
Keskinoğlu'nun yeni sahibi belli oldu!
Uzun süredir kondordato halinde olan Manisalı şirket Keskinoğlu'nun açık ...
 
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Cesur ve kararlı!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Katılımcı değil, kayırmacı belediyecilik...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Tüketim cehenneminde gündelik hayat
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Köylüler tarımı bırakmaya başlayınca neler oldu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli bir hukuk kahramanı: Bekir Behlül
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Düzen
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Ülkeme adalet diliyorum, gönüllere vefa!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva