HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
25 Ağustos 2014 Pazartesi - 09:36

Selvitopu: Karabağlar’ın kör talihini kıracağız

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 480 bin nüfuslu ilçede en önemli eksikliklerden birinin sağlıklı kentleşme olduğuna dikkat çekerek Karabağlar’ın gelişme potansiyelinin olduğunu ve gün geçtikçe İzmir’in yıldızı bir ilçe olacağını söyledi. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Karabağlar’ı daha modern bir kent haline getirmek için dayanışma içerisinde çalıştıklarını kaydeden Başkan Selvitopu, 5 yıl boyunca Karabağlar’ın kör talihini kırmayı hedeflediklerini ifade etti.

Selvitopu: Karabağlar’ın kör talihini kıracağız

İZMİR - Selvili Mahallesi’nde muhtarlık hizmet binası açılışında vatandaşlara seslenen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ilçenin geleceğine ilişkin umut dolu sözler söyledi. Karabağlar’ın sahip olduğu bazı olumsuzluklara rağmen modern bir kent yaratma konusunda güven veren Başkan Selvitopu, vatandaşlardan da her geçen gün güçlü destek alıyor. Selvitopu, Karabağlar’da eksik olan şeylerden birinin sağlıklı bir kentleşme olduğunun altını çizerek şunları söyledi:  “Karabağlar’ın önemli temel sorunları var. Ancak bunları hep birlikte aşacağız ve inanıyorum ki Karabağlar İzmir’in yıldızı olacak. İlçemizin gelişme potansiyeli çok yüksek. Bizlere düşen bunu ortaya çıkarmak ve Karabağlar’ı daha iyiye götürecek planlamaları yapmaktır. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Karabağlar’ı nasıl bir modern kent haline getirebiliriz, nasıl geliştirebiliriz anlayışını hayata geçirmek için çabalıyoruz. Ve 5 yıl boyunca da tek hedefimiz Karabağlar’ın kör talihini kırmak olacaktır. Ayrıca, Büyükşehir’in desteğini alarak 5 yıl sonunda çok güzel şeyler yapmanın da mutluluğunu yaşayacağız.”
 
SÖZDE DEĞİL ÖZDE KATILIMCILIK
Seçimlerde kendilerine oy veren ya da vermeyen tüm yurttaşlara eşit hizmet vereceğini, aynı mesafeden bakacaklarını bir kez daha vurgulayan Başkan Selviyopu, hiç kimseyi ötekileştirmeyeceklerini, birlik ve beraberliğe çok ihtiyaç olduğunu söyledi. Katılımcı yönetim anlayışının Karabağlar için önemine vurgu yapan Selvitopu “Katılımcılığı sözde değil, özde yapacağız. İnsanların düşüncelerini laf olsun diye almayacağız.” Dedi. Selvitopu sözlerini şöyle sürdürdü: “Karabağlar halkına çok önem veriyoruz. Biz insandan yanayız. Hiçbir insanı ötekileştirmeyeceğiz, tam tersi omuz omuza verip, kol kola girip birlikte çalışacağız. Çünkü bu ülkenin buna ihtiyacı var. Birlik ve beraberliğe ihtiyaç var. Farklı etnik kökenlerden gelmemiz bizim zenginliğimizdir. Bu durum bizden bir şey götürmez tam tersi katkı sağlar. Biz izleyeceğimiz yerel yönetim anlayışı ile sosyal yardımlaşma, altyapı ve kentleşme projelerimizle hepsinin odağına insanı yerleştireceğiz. Barışçıl, paylaşan ve gelişen bir kenti hep birlikte yaratacağız. Bunlarda sizlerin de katkısı çok olacak. Katılımcılığı sözde değil özde yapacağız. Yani insanların düşüncelerini laf olsun diye almayacağız. Hizmetlerimizi bu şekilde yapacağız. Tüm bu alt yapıları 5 yıllık süreç içerisinde hep birlikte gerçekleştireceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Hedefinizi, planı ve programı sağlıklı koyarsanız istediğiniz verimi alabilirsiniz. Büyükşehir Belediyesi’nin desteği çok olacak ve Büyükşehir’in desteğini alarak 5 yıl sonunda çok güzel şeyler yapmanın da mutluluğunu yaşayacağız.”

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Güzelbahçe Kültür Merkezi’nde son viraj!
İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Güzelbahçe Belediyesi’nin ortak hizmet ...
İzmir’e ‘gardaş’ ziyareti
Azerbaycan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Faig Baghirov, İzmir Büyükşehir ...
İzmir Kent Konseyinden Urla’ya destek
Urla Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı İzmir Kent Konseyi Başkanı ...
 
Menderes halk oyunları şenliğine hazır
Menderes Belediyesi tarafından Uluslararası Cumaovası Halk Oyunları Şenliği ...
Başkan Şahin, Kocaoğlu ve Sarıgül'e meydan okudu!
Dünyayı saran ve Türkiye’deki ünlülerin de destek olduğu bir kova buzlu ...
Piriştina ALS'ye dikkat çekti ve meydan okudu!
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina kamuoyunda ALS hastalığına dikkat ...
 
Urla’da tiyatro krizi!
Urla Belediyesi’nin katkılarıyla Toprak Sahne Tiyatrosu tarafından bu ...
Bornova'da sünnet şöleni: 205 çocuk erkekliğe adım attı!
Bornova Belediyesi, ilçedeki 205 çocuk için eksiksiz bir sünnet şöleni ...
Karabağlar'da muhtarlar modern binalara kavuşuyor
Daha önce üç muhtarlık binasını yenileyen Karabağlar Belediyesi, son olarak ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva