HABERLER>GÜNCEL
21 Eylül 2020 Pazartesi - 12:41

Selçuk'u karıştıran kavga... Meclis üyesine sopalı saldırı!

CHP Selçuk Belediye Meclis üyesi Serkan Topalan'ın partiden ihraç edilen Sedat Yolcu ve yanındaki üç kişinin saldırısına uğrayarak yaralandığı iddia edildi.

Selçuk u karıştıran kavga... Meclis üyesine sopalı saldırı!

EGEDESONSÖZ- Olay dün akşam saatlerinde Selçuk'ta gerçekleşti.

Alınan bilgiye göre doğum günü partisine katılan eşi ve çocuklarını almak için Vedat Yolcu'nun evine giden CHP Belediye Meclis Üyesi Serkan Topalan, iddiaya göre bahçede gizlenen Sedat Yolcu'nun saldırısına uğradı. Saldırı sırasında biri belediye çalışanı olmak üzere üç kişinin daha müdahale ettiğini iddia eden Topalan, vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbelerle yaralandı.

POLİS BİBER GAZI İLE AYIRDI
Tüm misafirlerin gözü önünde gerçekleşen saldırıyı polis, biber gazı sıkarak ayırdı. Saldırının ardından hastaneye kaldırılarak ayakta tedavi edilen CHP'li Meclis Üyesi Serkan Topalan, darp raporu aldıktan sonra; saldırıyı gerçekleştiren Sedat Yolcu ve diğer şahıslar hakkında şikayetçi oldu. 

Öte yandan saldırıyı gerçekleştiren Sedat Yolcu'nun 13 Eylül Pazar günü Serkan Topalan'a tehdit mesajı gönderdiği belirtildi..Yolcu mesajında "Akşam denk gelemedik bu gün öğrendim, akşam gelmişsin. İnşallah bir kez daha denk geliriz apartmanda. Sedat Yolcu" ifadesini kullandığı iddia edildi.

Sedat Yolcu'nun geçen yıl 29 Ekim kutlamaları sırasında Şirince'de Belediye Başkanı Filiz Cerioğlu Sengel ve Meclis Üyelerine karşı yapılan saldırıyı gerçekleştirenler arasında yer aldığı ve geçtiğimiz Ocak ayında Parti disiplin kurulunun kararı ile partiden ihraç edildiği öğrenildi.

DENİZ YÜCEL’DEN SALDIRIYA KINAMA
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Selçuk Belediyesi Meclis Üyesi Serkan Topalan’a yapılan saldırıyı ve saldırganları kınadı. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Yücel, sürecin takipçisi olacağını söyledi.

Yücel’in açıklamasının tamamı şu şekilde:

Selçuk Belediye Meclis Üyemiz Sn. Serkan Topalan'a yapılan saldırıyı ve saldırganları esefle kınıyorum.

Topalan’a saldırıda bulunduğu tespit edilen 4 kişinin hak ettikleri cezayı alması için sürecin takipçisi olacağız. Sn. Topalan'a, Selçuk CHP İlçe Örgütümüze ve Selçuk Belediyemize geçmiş olsun. CHP İl Başkanlığı olarak şiddetin ve şiddet eylemi gösterenlerin her zaman karşısında olmaya devam edeceğiz!

BAŞKAN SENGEL’DEN AÇIKLAMA: ESKİ BAŞKAN ÜLGÜR’E GÖNDERME
Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ise Selçuk Eski Belediye Başkanı Vefa Ülgür’e göndermede bulundu. Sengel açıklamasında şunları söyledi:

Yıllarca kin ve öfkeyle siyaset yapanlar, kin ve öfkeleriyle etrafını zehirleyenler; bıkmadılar nefret tohumlarını serpmeye. 29 Ekim 2019 tarihinde Şirince'de yaşanan ve partimizin her kademesini, halkın her kesimini çok üzen olayları yaşatan tabiri caizse şehir eşkiyaları yine iş başındaydı dün gece. Meclis üyemiz Sayın Serkan Topalan'a ve bir grup partilimize, ailelerinin yanında çocuklarının gözü önünde kadınları da dahil ederek sopa ile saldırılmıştır.

İnsanlıktan nasibini almayan bu davranışlar ve bitmek tükenmek bilmeyen bu nefret, kin, ihtiraslı tutum, barbarlık, vandallık ne insanlığa ne de Efes Selçuk'lu olmaya yakışmamaktadır. Hem 29 Ekim 2019 tarihinde yaşanmış olan hem de dün gece gerçekleşen saldırıyı kınıyor, şiddete maruz kalan meclis üyemiz Serkan Topalan ve beraberindeki dostlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Her zaman söylüyorduk; "Bizi çok konuşmak değil, çok çalışmak kurtarır” Şimdi ise inatla söylüyoruz: "Bizi kin, nefret, baskı değil Efes Selçuk'a getirdiğimiz baharı daim kılmak kurtaracak..."

İDDİALARIN HEDEFİNDEKİ SEDAT YOLCU’DAN AÇIKLAMA
Konu ile ilgili olarak iddiaların hedefindeki isim olan Sedat Yolcu’dan da bir açıklama geldi. Yolcu, şunları söyledi:

“20.09.2020 tarihinde benim kendi evinde yaşanılmış ve tamamen şahsi ve siyasetle ile hiç bağdaşmayan tatsız hadisenin sosyal medya ve gazetelerde anlatılanlarla hiçbir alakası yoktur. CHP Meclis Üyesi olan Serkan Topalan ile 1 yıla yakındır devam eden bir mahkeme dava sürecimiz bulunmaktadır. Aramızdaki husumete bağlı olarak ayrıca kendisi şahsım hakkında aslı olmayan çeşitli dedikodular üretmektedir. Bu sebeplere bağlı olarak 15 gün önce babama ait olan Vedat Yolcu ve benim oturduğum eve gelen Serkan Topalan’ı bizzat kendim ve Vedat Yolcu aracılığıyla ağırladım. Ev sahibi olan babam ve annem ‘bir daha bu eve adım atmayacak’ kelimesini kullanarak ve birkaç ortak eş dost vasıtasıyla defalarca kez babama ait eve gelmemesi, geldiği takdirde tatsız hadiselerin yaşanabileceği hususunda uyarıda bulunduk. Buna rağmen 20.09.2020 akşamı tüm bu uyarılara ikazlara rağmen Serkan Topalan babama ait olan Vedat Yolcu’nun ve benim oturduğum eve gelerek tatsızlık çıkmasına sebep olmuştur. Ayrıca haberin içerisinde yazıldığı gibi hiçbir kimse evin bahçesinde önceden planlayıp pusu kurmuş ve sopa kullanmamıştır. Bahçenin tam aksine tatsız olay müstakil olan iki katlı evimizin içerisinde bulunan bana ait daire kapısının önünde başlamış, evin bahçesine taşınmıştır. Kendisinin yaralanma hadisesi itişip kakışma esnasında fotoğraflardan da anlaşılacağı gibi bahçede bulunan gül ağacının üzerine düşmesinden kaynaklanmıştır. Eşinin ve çocuklarının önünde yaşanan bu hadisede ilk şiddeti gören eşim olmuştur ve 5 yaşındaki oğlum tüm olup biteni balkondan izlemiştir. Mağdur edebiyatı yaparak, kardeş kavgasını fırsat bilip, bu fırsatı siyasileştirmek bir meclis üyesine hiç yakışmamıştır. Sokan yılanı suçlu görüp kuyruğuna basmak ve ardından bağırmak yakışmadı. Benim ne CHP ile ne de başka bir kurum ya da şahıs ve şahıslarla hiç bir sorunum yoktur. İki kardeşin inatlaşma uğruna yaşamış olduğu soruna benzin dökerek yaklaşan, aile sorunlarımızı ve kendisiyle alakalı sorunları bildiği halde, sırf tahrik etmek için evimize gelen Serkan Topalan’ı kınıyorum”

 
Son bir haftada 1 ton eroin ele geçirildi!
 
Lazio yolcusu Muriqi'de korona şoku
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Vatandaş 21 Eylül 2020 Pazartesi 18:27

Ne yazıkki SELÇUK ilçesini uzun süre yerel yönetimde bu kişiler yönetti hiçbiri partinin ön seçimi olmadan göreve geldi mevcut belediye başkanı bu makama nasıl geldiğini bilmeyen yoktur ve nasıl bir yöntem ile başkan olduğunu genel merkez atamaları ile il başkanının neler yaptığını bütün partili üyeler biliyor umarım gelecek zaman diliminde bu partide daha neler olacak ve SELÇUK tekrar seçimi alması mucize olur...

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Son bir haftada 1 ton eroin ele geçirildi!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Son bir hafta içerisinde, 1 ton 66 kilogram ...
Muhittin Böcek'in sağlık durumuna ilişkin açıklama
Koronavirüs tedavisi sonrası akciğerlerinde oluşan tahribat nedeniyle ...
Tayfun MARO yazdı... İzmir aşkı
Tayfun MARO yazdı... İzmir aşkı
 
Gaz sızıntısı: 20 işçi zehirlendi!
Mersin Serbest Bölgesi'nde patlayan amonyak borusundan sızan gaz nedeniyle ...
Hatice'nin katili 8 yıl sonra İzmir'de yakalandı!
Konya'da 8 yıl önce etüt merkezinden evine gitmek için çıktıktan sonra ...
Kabine toplantısı bugün: Yeni tedbirler gelecek mi?
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın koronavirüsle ilgili “Ne yazık ki uyarılarımıza ...
 
İzmir’de yeni haftada hava nasıl olacak?
Hava sıcaklıklarının mevsim normallerine indiği kentte hafta boyunca yağış beklenmiyor.
İzmir'de can veren Buket polis, 15 dakika için şehit sayılmadı
İzmir’de 2018 yılında görev yerine gitmek için karşıdan karşıya geçerken ...
İlk ders zili çaldı: Yüz yüze eğitim başladı
Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), okullarda yüz yüze eğitim, seyreltilmiş ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva