HABERLER>GÜNCEL
10 Ekim 2015 Cumartesi - 09:34

Sedat Peker miting yaptı: MHP’ye eleştiri, AK Parti’ye övgü

Rize'de yerel bir gazete 'teröre lanet' mitingi düzenledi. Mitinge organize suç örgütü lideri olmaktan hüküm giyen Sedat Peker de katıldı. Peker MHP'yi eleştirdi, seçimlerde AK Parti'yi destekleme çağrısı yaptı. Peker, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemenin vatanseverliğin kendilerine yüklediği bir misyon olduğunu ifade etti.

Sedat Peker miting yaptı: MHP’ye eleştiri, AK Parti’ye övgü

Rize Cumhuriyet Meydanı’nı çevreleyen miting alanı polis bariyerleri ile kapatıldı, vatandaşlar iki noktadan üzerleri aranarak alana alındı. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı miting alanına, Sedat Peker’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la çekilen fotoğrafı asıldı. Mitinge Rize ve çevre illerin yanı sıra Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen yaklaşık 4 bin kişi katıldı. Özel korumalarının eşliğinde alana gelen Sedat Peker, memleketi Rize’ye 13 yıl sonra geldiğini ve mutlu olduğunu söyledi.
 
Konuşmasında PKK teröründen söz eden Sedat Peker, "Büyük hata yapıyorlar. Hatalarını fark ettikleri zaman her şey için çok geç olacak. Adeta dünyanın şah damarları kesilmişçesine oluk oluk kanları akacak. Nehirler dolusu kanları aktıkları zaman anlayacaklar. O zaman içimizden çıkacak iyi niyetliler bize ‘merhametli’ olun diyecekler. Biz de onlara ‘bu intikam 3 yaşındaki çocuklarının yanında şehit edilen babalarının, hamile karılarının yanında şehit edilen kocalarının intikamıdır, merhamet etmeyeceğiz’ diyeceğiz. Merhamet etmeyene merhamet edilmez" dedi.
 
MHP’YE ELEŞTİRİ, AK PARTİ’YE ÖVGÜ
Konuşmasında MHP’yi eleştiren Sedat Peker, "Benim için ‘suç örgütü, mafya’ demişler. Bu organizasyonu yapanlar için ‘sarayın kemik yalayıcısı’ demişler. Onlara hakkımı helal etmiyorum. Allah’a şükür ben kemik yalamadım, yalamam. Ömrüm savaşarak geçti. Bunu yapanlar palyaçolardır. Aslanlar palyaçolardan korkmaz, sadece onlara gülerler. Biz aslanız, aslan" dedi.
 
Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’ı neden desteklediğini de söyleyen Sedat Peker, "Türkiye Cumhuriyeti'nin kaderi ile Recep Tayyip Erdoğan'ın kaderi birlikte devam etmektedir. Recep Tayyip Erdoğan’a diz çöktürürlerse bu devlete diz çöktürecekler. Bunu göremiyor musunuz? Allah biliyor ben kendisini seviyorum. Bana ‘hemşerin diye seviyorsun’ dediler. Hemşericilik konusunda hassasiyetim olduğu doğrudur. Ancak adalet ve ülke yönetimi söz konusu olduğunda mezardan babam çıksa bile bu konuda ayrım yapamayız" diye konuştu.
 
Ak Parti’nin tek başına iktidar olması için çalışacaklarını da söyleyen Sedat Peker, "Rize’de yüzde 65’den fazla oyla destekleyin. Yüzde 65 oyun fazlası olursa sizin yetiştirdiğiniz evlatlarınız da daha iyi savaş ve mücadeleler verir" dedi.
 
Vatandaşları selamlayarak mitingini tamamlayan Peker alandan ayrılırken kendisi ile tokalaşmak isteyenler izdihama neden oldu.
 
TAHLİYE SONRASI İLK KEZ
Organize suç örgütü lideri olmaktan hüküm giyen Sedat Peker, tahliye olduktan sonra memleketi Rize’ye ilk kez geldi. (dha)

 
İranlı iki casus Türkiye’de komutan kaçıracaktı!
 
Necati Doğru ve Uğur Dündar’a hapis cezası!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
TC. Öz Vatandaş. 10 Ekim 2015 Cumartesi 17:34

Dün mitingde oluk oluk kan akacak diyor ve bu gün Türkiye nin göbeği Ankara kana bulanıyor, biraz manidar değil mi? Kimini övdü kimini karaladı ama sonuç eski mafyanın dediği gibi olup oluk oluk kan aktı. Ne diyelim hayırlısı.

Yorumu oyla      12      5  
muhalif 10 Ekim 2015 Cumartesi 17:12

kanla beslenen vampirler, işte bugün ankarada kan aktı 86 yurttaşımız hayatını kaybetti, şimdi memnunlar mı acaba akan kandan????

Yorumu oyla      12      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İranlı iki casus Türkiye’de komutan kaçıracaktı!
Türkiye’ye sığınan üst düzey bir İranlı muhalif komutan, Van’da iki ajan ...
Polisi hamile eşinin yanında şehit ettiler
Diyarbakır'ın Hani İlçesi yakınlarında yol kesen PKK’lılar özel otomobiliyle ...
İzmir’de Kocaer işçilerinden isyan!
İzmir’in Konak İlçesi'nde, Kocaer Demir Çelik Fabrikası'nda işlerine son ...
 
Flaş! Tarihi şike davasında karar açıklandı
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Olgun Peker ve Serdal Adalı’nın da yargılandığı ...
Gazeteci Bülent Keneş hakkında yakalama kararı
Todays Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş hakkında paylaştığı ...
Ege sularında iki günde 689 kaçak kurtarıldı
Ege Denizi'nde Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekiplerin dün ve bugün ...
 
Türkiye-KKTC arası boru hattında ilk su adaya ulaştı
Türkiye ve KKTC arasında su kullanımı konusunda sıkıntılara yol açan ve ...
Çanta çaldığı iddia edilen avukat önceki suçundan tutuklandı
İzmir Adliyesi Baro Birimi katında bulunan avukatlara ait tuvaletten, ...
Flaş! Sezen Aksu savcıya ifade verdi
Sanatçı Sezen Aksu Kartal'daki Anadolu Adliyesi'nde ifade verdi.
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva