HABERLER>MAGAZİN
20 Haziran 2022 Pazartesi - 12:13

Seda Sayan ayrılık iddialarına yanıt verdi

Seda Sayan, geçtiğimiz ay kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten'le evlenerek yedinci kez dünya evine girmişti. Sayan'ın Çağlar Ökten’in soyadını kullanmamak için dava açtığı iddia edildi. Ünlü şarkıcı bunun üzerine ortaya atılan ayrılık iddialarına yanıt verdi.

Seda Sayan ayrılık iddialarına yanıt verdi

59 yaşındaki Seda Sayan, Sevgililer Günü'nde Çağlar Ökten'den evlilik teklifi almış, 24 Nisan'da Beşiktaş'ta lüks bir otelde dünyaevine girmişti. Mayıs ayında Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da yapılması planlanan nikâh töreni, Sayan'ın ekibinin vizede yaşadığı sıkıntı yüzünden İstanbul'da gerçekleşmişti.

"KÜÇÜK DEYİP DURMASINLAR!"

Nikah sonrası Sayan, 33 yaşında olduğu söyleyen Çağlar Ökten ile aralarındaki yaş farkına yapılan yorumlara sinirlenmişti. Ünlü isim, 2. Sayfa’ya gönderdiği mesajda "Çağlar’a ‘yaşı küçük’ deyip durmasınlar. 11 yaşında çocuk sahibi adam. Nasıl ‘küçük yaştaki’ diye bahsedilir!" diyerek sitem etmişti.

AMSTERDAM TATİLİ

59 yaşındaki Sayan, konserin ardından eşi Çağlar Ökten ve yakın dostları Esra Özmen ve eşi Fuat Özdolgun ile Amsterdam'a gitti. Tatilden keyifli anlarını takipçileriyle paylaşan Seda Sayan, Ökten ile lolipopla çekilen fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sundu.

“BEN SİZE KÜSTÜM”

Tatil sonrası Türkiye'ye dönen ünlü şarkıcı, Etiler'de alışveriş yaparken objektiflere yansıdı. Bir arkadaşıyla mağaza mağaza dolaşan sanatçı, gazetecilerin soruları üzerine, "Ben size küstüm!" diyerek, tek kelime etmedi.

Ağzını bıçak açmayan Sayan'ın konserlerinin takip edilmemesi olduğu ortaya çıktı. Sayan'ın yakın arkadaşlarına, "Beni sadece dışarıda çekiyorlar. Bir kere konserime gelip, çekmiyorlar" dediği ortaya çıktı.

"BAŞ BAŞA TATİL YAPACAĞIZ"

Seda Sayan önceki gün yakın arkadaşı Nuray Yıldız’ın sahip olduğu güzellik merkezinin açılışını yaptı. Kurdele kestikten sonra gelen konuklara hareketli üç şarkı söyledi. Seda Sayan, "Hayatım çok iyi gidiyor ve çok mutluyum. Baksanıza gözlerimin içi gülüyor. Önümüzdeki günlerde programım tatile giriyor. Eşim bu yaz Kaş'ta tatil yapmamızı istiyor, onun dediği olacak ve biz baş başa tatil yapacağız” diye konuştu.

"ADAM BENİM HAYATIMDA"

Muhabirlerin, "Eşinizin soyadını kullanmayacağınıza dair haberler çıktı soyadı yüzünden aranızın bozulduğu doğru mu?" sorusuna şöyle yanıt verdi: 

"O yanlış anlaşıldı, hatta boşanıyorlar ve benim evi terk ettiğim bile yazıldı. Öyle bir şey yok. Doğrusu; evraklarda değişim yapılması gerekiyor. Ben daha önce söylemiştim kendi soyadımı kullanacağım diye. Kadınların kendi soyadını kullanma hakkı var. Eğer ben eşimin soyadını alacak olursam bir sürü evrakta değişikliğe gidilecek, bu birçok prosedür gerektiriyor, benim bu işlerle uğraşacak zamanım yok. Karı-koca arasında soyadı kavgası falan olmadı. Adam benim hayatımda. Ben kurban olurum onun soyadına."

"ONU İZLEMEYE BAYILIYORUM"

Sayan, "Eşinizle beraber sahne almak ister misiniz?" sorusuna ise, "Talep olursa tabii ki Çağlar ile aynı sahneyi paylaşmak isterim. İnsanlar benim onu kıskandığım için onun her sahnesinde yanında olduğumu söylüyor. Öyle bir şey yok. Ben onu sahnede dinlemeye ve izlemeye bayılıyorum. Onu izlerken ve dinlerken çok eğleniyorum. Bu da benim hakkım" dedi.

"TALEP EDİLDİM"

Melek Mosso'nun Isparta'da sahnesinin iptal edilmesinin ardından Seda Sayan onun yerine sahne almıştı. "Diğer kadın sanatçılar sahnelerini iptal ederken siz sahne aldınız" yorumuna şarkıcı, "Bu benim tercihim değildi. Ben Isparta Belediye Başkanı ve halkı tarafından talep edildim. Ben de davete icabet ettim" karşılığını verdi. (Milliyet) 

 
eBay, GittiGidiyor’u kapatıyor!
 
Tayfun MARO yazdı... Yeryüzünde lanet var
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Elon Musk'tan özel uçağına çiğ köfte siparişi
Dünyanın en zengin insanı Elon Musk’ın 2017 yılındaki Türkiye ziyaretinde ...
Gülşen şaşırttı... Bu kez dekolte yok
Son dönemde iddialı sahne elbiseleriyle gündemden düşmeyen Gülşen, bu ...
Ebru Şahin ve Cedi Osman'ın düğün tarihi netleşti!
Ebru Şahin ve Cedi Osman geçtiğimiz ay evlilik yolunda ilk adımı atarak ...
 
Mustafa Erdoğan'ın başı dertte
Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun sahne aldığı 'Aspendos Arena' için verilen ...
Seray Sever ikizlerinin yüzünü ilk kez gösterdi
Son olarak 'Doya Doya Moda' adlı programda jüri üyeliği yapan Seray Sever, ...
Okan Bayülgen kalp spazmı geçirdi
Okan Bayülgen, kalp spazmı geçirdi. Hastaneye kaldırılan Bayülgen'in sağlık ...
 
Emre Altuğ'dan 'Çağla Şıkel' açıklaması
Şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ, Armağan Çağlayan'ın 'Dur Bi Dinle' programına ...
Şükran Ovalı-Caner Erkin çifti Alaçatı tatilinde
Kanal D'nin sevilen dizisi 'Yargı'da 'Savcı Derya' karakterini canlandıran ...
O eski halinden eser yok şimdi
Sertab Erener'in son hali şaşırttı... Görenler tanıyamadı!
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva