HABERLER>POLİTİKA
16 Nisan 2023 Pazar - 17:13

Seçim ofisi Menderes'te hayata geçti... Soyer: İzmir 21 yıldır hak ettiğini alamıyor

Menderes Cumhurbaşkanlığı Seçim Ofisi açılışında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer AK Parti hükümetlerine yüklenirken, "İzmir 21 yıldır hak ettiğini almıyor. İzmir hak ettiğini alacak. Türkiye hak ettiğin alacak. Türkiye 21 yıldır bastırıla bastırıla nefes alamaz hale geldi. Bu topraklarda yaşayarak kimse bu yoksulluğu işsizliği sefaleti hak etmiyor. Bu bereketli topraklar üzerinde yaşayan her kesim refah getirebilir. Yeter ki hırsızları ve haramileri ayıklayalım" dedi.

Seçim ofisi Menderes te hayata geçti... Soyer: İzmir 21 yıldır hak ettiğini alamıyor

Oktay Güçtekin/ EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir de Urla ile başlayan 1'nci bölge seçim ofisi açma törenleri üçüncü durak olan Menderes ile devam etti

Açılışa CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Millet İttifakı'nın milletvekili adayları, milletvekilleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin önceki dönem Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçe belediye başkanları, görevden alınan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, ittifak partilerinin ilçe başkanları, muhtarlar ve vatandaşların katıldığı açılışta milletvekili adaylarının tanıtımı da yapıldı.

ASLANOĞLU: BU YALANLARI MİLLET YEMİYOR ARTIK!
İlk olarak kürsüye çıkan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, “Sizlerle dertleşmeye sizlerin dertlerini dinlemeye Türkiye’nin sorunlarını anlatmaya ve bu sorunlara Millet İttifakı’nın çözüm önerilerinin anlatmaya geldik. Buraya gelirken saçlarından birbirinden güzel kadınlarımız, gençlerimiz vardı. Menderesli emekli amcalarımız vardı. Menderes’in bu güzel enerjisini alıp tüm ülkeye yaymaya geldik. Bu iktidar döneminde en çok kadınlar çekti. Kadınların hakkı tek tek ellerinden alındı. 3-5 oy uğruna HÜDA-PAR ile ortaklı kurdular. Kadınlar bu seçimde bütün haklarını söke söke onlardan alacak. Sadece kadınların haklarını değil, gençlerin, emeklilerin, hatta kurdun kuşun hakkını söke söke alacağız: İzmir’in hakkını alacağız. Ancak bu hakları alabilmemiz için Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı olarak Çankaya köşküne göndermemiz gerekiyor. 15 Mayıs sabahı aydınlıklar uyanacağız inşallah. İmralı’dan mektup bekleyenler,  Öcalan’ı televizyona çıkaranlar bize bayrak dersi vermeye çalışıyor. Bu yalanları millet yemiyor artık!” diye konuştu.

SOYER: İZMİR 21 YILDIR HÜKÜMETTEN HAK ETTİĞİNİ ALMIYOR
Başkan Soyer, İzmir’in hükümetten hak ettiği yatırımı alamadığını ifade ederek, “Sabahtan önce Urla, sonra Seferihisar… Kadınlarımızım başlarında taçlarla gördük ve dedik ki Menderes kadınları baharı erken getirmiş. Bende diyorum ki İzmir zaten olağan üstü güzel bir şehir ve diğer şehirlerden farklılığı var. Urla, Seferihisar ve burada pırıl pırıl genç kadın başkanlarımız var. Her biriyle iftihar ediyoruz. O kadar çok şey var ki İzmir’i öne çıkaran… İzmir’i Türkiye’ yapmak lazım. Buna çok az kaldı. Bunu yapacağız. İzmir her şeye rağmen 21 senedir nasıl ki bu memleket olağan üstü baskı, zulüm varsa İzmir’de 21 yıldır hükümetten hak ettiğini almıyor.  Şunu biliyorum ki iktidarın belediyesi olmak farklı bir şey. Ben bunu çok yaşadım. Biliyorum ki iktidarın belediyesi olursak, İzmir’e o kadar çok şey yapacağız ki… İzmir 21 yıldır hak ettiğini almıyor. İzmir hak ettiğini alacak. Türkiye hak ettiğin alacak. Türkiye 21 yıldır bastırıla bastırıla nefes alamaz hale geldi. Bu topraklarda yaşayarak kimse bu yoksulluğu işsizliği sefaleti hak etmiyor. Bu bereketli topraklar üzerinde yaşayan her kesim refah getirebilir. Yeter ki hırsızları ve haramileri ayıklayalım. BU memleketin ürettiği kaynakları onlara peşkeş çekmezsek bu topraklarda yaşayan imse yoksulluk çekmeyecek. Bu memlekette zulum çeken kim varsa… Göreceksiniz bahar gelecek. Hep birlikte barış ve huzur içinde el ele yaşayacağız. Çok az kaldı. BU 1 ay içinde hükümet her türlü kaynağını seferber edecek iktidarı bırakmamak için. Zannetmeyin ki çantada keklik bir seçim. Son ana kadar oyumuzu kullandıktan sonra sandıklar açılana kadar her birimiz çalışmak mecburiyetindeyiz. Her biriniz bir kişiyi fazladan ikna etmek mecburiyetindeyiz. Son 27 gün uyku uyumayın, nefes almayın, hep birlikte çok çalışın. Sade hırsızlar ve haramiler korksunlar! Geliyoruz! Namusumuz, vicdanımız, aklımız, cesaretimiz ile geliyoruz! Sana söz, kazanacağız!” dedi. 


ARSLAN: NE MUTLU Kİ BOĞAZINDAN HARAM LOKMA GEÇMEYEN…
Hükümete tepki gösteren CHP İzmir Milletvekili ve milletvekili adayı Ednan Arslan, “Hak nedir adalet nedir, Haksızlık nedir, en iyi Cumaovalılar bilir. Yerel seçimlerde hep birlikte sandığa gittik ve belediye başkanını seçtik. Eze eze Mustafa Kayalar’ı belediye başkanı yaptık ancak onlar masa basında sizin iradenizi gasp etmeye çalıştılar: Biz CHP’liler olarak gelip duruma el koyduk ve Erkan Özkan’ı adalet yerini bulana kadar içimizden görevlendirdik. Ne mutlu ki boğazından haram lokma geçmeyen, kul hakkı yemeyen bir Cumhurbaşkanı adayımız var. Heyecanımızı neşemizi çalanlar şimdide vaatlerimizi çalıyorlar. Mülakatı kaldıracağız diyorlar. 21 yıldır neredesiniz? Atanamayan öğretmen, intihar eden doktor varken neredeydiniz? Mülakatı kaldıracak kişinin adı Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Bu mülakatı kaldıracak kişi saraya gitmeyecek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Çankaya’sına gidecek” diye konuştu. 

ÖZKAN: BİR ŞEY DEĞİŞECEK HER ŞEY DEĞİŞECEK
Menderes Belediyesi Başkanvekili Erkan Özkan ise, “ Bu seçim diğer seçimlerden çok daha farklı ve önemli. Ülkemizin içinde bulunduğu durum hepimizin gözünün önünde. Tüm kesimlerinde ekonomik ve sosyal açıdan bir burhan yaşanmakta. Bu zor durumdan kurtulmak için hep birlikte çalışarak 13’ncü Cumhurbaşkanımız kemal Kılıçdaorğlu yapabilmek için çalışmalıyız. Tunç Başkanımızın dediği gibi bir şey değişecek her şey değişecek” ifadelerini kullandı.

 
Antalya'da batan gemide metal kirliliği riski!
 
Karşıyaka'ya hayat öpücüğü!
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Vatandaş 17 Nisan 2023 Pazartesi 14:50

Yenileceksiniz... Memleket partisine İzmir'de öyle bir oy patlaması yapacak görün bakın.. Bu rezil kepaze listeye, İzmir'in caddelerini sokaklarını bilmeyenlere izmirliler oy vermez!! Hem neden oy versinler ki ??

Yorumu oyla      8      3  
neutral 16 Nisan 2023 Pazar 20:49

Tunç başkanın geldiği 4 yıldır da izmir hak ettiğini almiyor. Aziz kocaoğlu da bu hükümetin belediyesiydi.Bahane bunlar hep. Seferihisar a ne yaptı da büyükşehir başkanı yapıldı anlamış değilim.

Yorumu oyla      12      3  
izmirli 16 Nisan 2023 Pazar 19:46

doğru 21 yıldır izmir yönetilmediğinden izmirli hakettiğini alamıyor..sayın erdoğan gavur izmir dediği için tepki olarak izmirli oy vermiyor..aslında izmirli kendini cezalandırıyor..türkiyenin en büyük köyü olduk..

Yorumu oyla      12      5  
Vatandaş... 16 Nisan 2023 Pazar 19:10

geldiğinden beri satmadık yer bırakmadın Buyuksehirin kazanımlarını hepsı giti yazık 2024 sabırla beklıyoruz...

Yorumu oyla      14      5  
Düz Partili 16 Nisan 2023 Pazar 19:03

Menderes belediyesi rüşvet operasyonu hakkında soruşturma devam ediyor,rüşvet vereninde alanında avukatı aynıdır,neyin nesini anlatıyorsunuz boş boş sandıklarda da boş çıkaracak seçmen sizi...

Yorumu oyla      11      5  
İZMİRLİ 16 Nisan 2023 Pazar 18:53

Baskan basarısızlığını pay alamıyoruz diye arkasına saklanma Aziz Bey de alamiyordu ama hizmet ediyordu...

Yorumu oyla      12      4  
N' 16 Nisan 2023 Pazar 18:44

Gelecek ile devadan 20 kişi vard, chp den 10 kişi yoktu mecburi istikamet belediye işçilerini saymıyorum. PARTİYİ DÜŞÜRDÜĞÜNÜZ DURUMA BAKIN

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kasapoğlu'ndan Konak mesaisi: Memleketin vakit kaybetme lüksü yok!
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Altılı, yedili, sekizli, ...
Akşener: Sözümüz söz 14 Mayıs'ta tarih yazacağız
İYİ Parti lideri Akşener, İYİ Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili ...
Seferihisar da miting gibi açılış... Soyer: Asalakları temizleyeceğiz
CHP seçim çalışmalarına hız verirken İzmir 1’inci bölgede seçim ofisleri ...
 
Tacettin Bayır, gelecekte ne yapacağını anlattı Partimin jokeri olurum!
Boş durmayı seven biri olmadığına vurgu yapan CHP İzmir Milletvekili Tacettin ...
AK Partili Kaya Buca'da Soyer'e yüklendi: Boş konuşacağına hizmet etsin!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, saha çalışmalarını Buca ...
AK Partili Sürekli'den Büyükşehir'e salvo: Bir avuç tohumla tarım desteklenmez!
Türkiye Yüzyılı için “Doğru adımlarla yola devam” diyerek çalışmalarını ...
 
CHP İzmir'de 1'inci Bölge adayları sahaya indi... İlk durak kayyum atanan Urla!
CHP'nin 1'nci Bölge seçim ofisleri açılış çalışmaları, CHP yönetimindeyken ...
CHP'li Nalbantoğlu’ndan Bakan Kasapoğlu’na yanıt: Dersine çalışmış olması gerekirdi!
Cumhuriyet Halk Partisi PM Üyesi ve İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı ...
89 yıldır kadın milletvekili yoktu... 9 kadın aday yarışacak!
Türkiye'de hiç kadın milletvekili çıkaramayan 20 ilden biri olan Burdur'da ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Güneşli günler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Eskiçağ İnançlarında ve Ritüellerinde Şarap
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ha’di, öldür beni!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva