HABERLER>GÜNCEL
23 Temmuz 2022 Cumartesi - 13:54

Sağlık Sen'de iç kavga istifayla sonuçlandı... 'Suçum FETÖ'ye hakaret etmek'

Sağlık Sen İzmir 1 No’lu Şube Başkanlığı görevinden alınan Özgür Yıldırım, Genel Merkez tarafından kendisine mobbing uygulandığı gerekçesiyle, Genel Merkez Denetleme Kurulu sekreterliği ve Sağlık Sen üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu. Suçunun, FETÖ’ye haraket etmek olduğunu öne süren Yıldırım, “Ben ceza alırken, Cumhurbaşkanına ve bakana ahmak diyen şube başkanı Memur Sen’e başkanvekili yapılıyor” sözleriyle tepkisini dile getirdi

Sağlık Sen de iç kavga istifayla sonuçlandı...  Suçum FETÖ ye hakaret etmek

Muhittin AKBEL / EGEDESONSÖZ – Sağlık Sen İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Özgür Yıldırım, bir televizyon yayınında FETÖ’ye yaptığı hakaretler sonrası geçirdiği soruşturmalar sonucu görevden alınmıştı. Yıldırım, 2,5 yıl boyunca Genel Merkez’in kendisine yönelik mobbing uyguladığını öne sürerek, görevlerinden ve üyelikten istifa etti. Yıldırım; Sağlık Sen üyeliği ve Genel Merkez Denetleme Kurulu Sekreterliği görevinden de ayrıldığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

CUMHURBAŞKANINA AHMAK DİYEN ŞUBE BAŞKANI ÖDÜLLENDİRİLDİ” İDDİASI
Sosyal medya hesabındaki paylaşımında, 2,5 yıldır Sağlık Sen Genel Merkezi tarafından şahsına aralıksız baskı, mobbing ve disiplin cezalarıyla yıldırmaya, sahalardan uzak tutulmaya, hile ve usulsüzlüklerle sistemin dışına atılmaya çalışıldığını öne süren Özgür Yıldırım, “Suçum, FETÖ’ye hakaret etmem” dedi. 2 Nolu Şube Başkanı Ekrem Özdemir’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya “Ahmak” dediği tweet’i paylaşan Özgür, FETÖ’ye hakaretten dolayı kendisinin cezalandırıldığını ancak iki devlet büyüğüne “ahmak” diyen kişi hakkında işlem yapılmadığını öne sürdü. Ekrem Özdemir’in İzmir Memur Sen’e başkanvekili görevi vererek ödüllendirildiği iddiasında bulunan Özgür Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu görüşlere yer verdi:



ÖZGÜR YILDIRIM, SOSYAL MEDYA HESABINDAN MESAJ VERDİ

“Bilindiği üzere 2,5 yıldır Sağlık Sen Genel Merkezi tarafından şahsıma aralıksız devam eden baskı, mobbing ve disiplin cezalarıyla yıldırılmaya, sahalardan uzak tutulmaya çalışıldım. Son olarak da her türlü hile ve usulsüzlükle sistemin dışında tutulmaya çalışıldım. Disiplin soruşturmasına konu olan ceza uygulamasının gerekçesi, FETÖ’ye hakaret etmemdir. FETÖ’ye hakaret etmemin gerekçesi ise şahsım ve şube yöneticilerine kurulan kumpas sonucu yaşanan soruşturmalardır. Rabbime hamdolsun, alnımızın akıyla bu süreç, Yargıtay kararıyla son buldu. Yargıtay, beni haklı buldu. 2,5 yılın sonunda, sorulması gereken soruları ben sorayım, takdiri kamuoyuna bırakayım.”

FETÖ’YE HAKARET, SAĞLIK SEN’DE SUÇ OLMUŞ!
“Sağlık Sen Genel Başkanı ve Yönetim kurulu üyelerine sormamız gereken tek ve net soru şudur: FETÖ’ye hakaret etmek, Sağlık Sen Genel Merkez yönetimi ve Disiplin Kurulu tarafından neden suç sayılıyor? Davada yaptıkları savunma” Şube Başkanı olduğundan tüzel kişiliğe zarar veriyor”gerekçesiyle cezai işlem uygulanıyor. Anlayacağınız kılıfına uyduruluyor. Devletime, ülkeme darbe yapanları, teröre, terörün destekçilerine alkış tutmayacağımız gibi, FETÖ’ye hakaret etmem de en doğal reflekstir. Gelin görün ki, FETÖ’ye hakaret, Sağlık Sen’de suç. Hatta disiplin cezası veriliyor. Bu cezayı verenlerin 15 Temmuz’da nerede olduklarını açıkçası merak ediyorum. Savcılığa yapacağım suç duyurusuyla da bana ceza verenlerin ve kararlarda imzası bulunanların geçmişinin araştırılmasını da talep edeceğim. Çünkü, FETÖ’ye hakaret suç iken, Cumhurbaşkanımıza ve Sağlık Bakanımıza alenen “ahmak”diye hakaret eden şube başkanı hakkında herhangi bir disiplin soruşturması bile açılmadı. Yani Sağlık Sen’de FETÖ’ye hakaret edenlere ceza verilirken, Cumhurbaşkanına, bakana “ahmak” diyebilenlerin sendikası olmuştur. Yapılan bu pervasızlıkları, vatanıma, devletime ve bayrağıma ihanet olarak görüyor, Sağlık Sen Genel Denetleme Kurulu Sekreterliği başta olmak üzere Sağlık Sen üyeliğinden istifa ediyorum.”

 
Çeşmeli turizmciler bayram sonrasını değerlendirdi: Gurbetçiler olmasaydı...
 
Kılıçdaroğlu söz verdi: Adaleti sağlayacağız!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Laboratuvarlara duyduğu ilgi madalya getirdi
İzmir Fen Lisesi'nde eğitim gören Fatma İlay Tosun (18), 84 ülkeden 326 ...
Karşıyaka Teknik Direktörü Güraçar: Grupta favori yok
TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta yer alacağı yeni sezon öncesi Bolu'da kampa ...
Sokak cinayetinde 'haksız tahrik' istinaftan döndü!
İzmir'de, Ferman Kaplan'ın (34) sokak ortasında bıçaklanarak öldürüldüğü ...
 
Sudan zehirlenme vakalarında ilk ölüm
Bolu'da, zehirlenme vakalarının yaşandığı köyde Eyüp Ertem (49), zehirlenme ...
İzmir'de orman yangınlarına karşı teyakkuz!
İzmir ve çevre illerde orman yangınlarıyla mücadele kapsamında denetimler aralıksız devam ediyor.
CHP'li Serter'den Basın Özgürlüğü Günü mesajı
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Bedri Serter 24 Temmuz Gazeteciler ...
 
Selvitopu’dan AK Parti’ye: Demek ki projelerimizi gezmeye başlamışlar!
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu AK Parti İzmir Milletvekili ...
Türkiye'nin deprem risk haritaları çıkarılacak
Türkiye Afet Risk Azaltma Planı kapsamında, deprem risk haritaları hazırlanacak.
İzmir'de DAEŞ operasyonu... Örgütün kasasına baskın!
Suriye'de terör örgütü PKK kontrolündeki kamplarda bulunan DEAŞ terör ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Güneşli günler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Eskiçağ İnançlarında ve Ritüellerinde Şarap
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ha’di, öldür beni!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva