HABERLER>KÜLTÜR - SANAT
31 Mart 2012 Cumartesi - 08:40

Radyo Ege yılın en iyilerini seçti

Ege Üniversitesi’nin 100.8 Mhz üzerinden İzmir ve çevresine, internet üzerinden ise dünyaya yayın yapan radyosu Radyo Ege Kampüs’ün İnternetten yapılan oylama sonucunda “2011 yılının enleri” 20 dalda 23 ünlü ödüllerini düzenlenen törenle aldı.

Radyo Ege yılın en iyilerini seçti

İZMİR - Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Radyo Ege Kampüs ödülleri törenine Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz, Rektör Yardımcıları, Akademisyenler, öğrenciler, Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas, Türkiye Gazeteciler Ferderasyonu Genel Başkanı - İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel, ödül kazanan sanatçılar ünlü isimler katıldı. 
Açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Candeğer Yılmaz, Ege Üniversitesi’nin 1955 yılında Türkiye Cumhuriyeti Yüksek Öğretim Derneği’nin üçüncü sırada kurulmuş üniversitesi olduğunu söyledi. Şimdiye kadar yaptığı ilklerle kentine, bölgesine, ulusuna, uluslararası rekabette nitelikli insan yetiştirmek başta ne yapılması gerekiyorsa her türlü katkıyı vermekte olan bir ulu çınar olduğunu dile getirerek, “Bu çınar bazı ilkelerden vazgeçmez. Birincisi herşeye karşın çalışmak, ikincisi daime ilkler bırakmak, üçüncüsü yenilik  ne varsa , yenilikçi teknoloji ne varsa onu birlikte öğrenerek, birlikte gelişerek,  birlikte büyüyerek gerçekleştirmek” dedi.

Ege Üniversitesi’nin 60 bin nüfuslu bir kent olduğunu ve bu kentin en büyük paydaşının, en büyük üyesinin 51.385 sayısı ile öğrencilerden oluştuğunu dile getiren Yılmaz, “Eğitim kültür, sanat ve sporla birleştirilmeden gerçekten olmaz. Biz öğrencilerimizle birlikte olmaya, uygulamaya ve öğrenci odaklı çalışmada öğrencilerimizin üretimine dönük olmaya çalışıyoruz. Radyo Ege Kampüs öğrenci uygulamasıdır.  Öğrenciler kurdular, programlarını anketlerle belirledilir ve devam ediyorlar. Bu projeyi haber aldığımda ve ilk sonuçlarını gördüğümdeki heyecanımı unutamıyorum.  Sonucu ise hep beraber görüyoruz. Öğrencilerime bu coşkuyu bana yaşattıkları için sonsuz teşekkürler” diye konuştu.

Bu çerçevede ödül alan isimler şöyle: Yaşam Boyu Onur Ödülü: Müjdat Gezen,  Halit Kıvanç, Radyo Ege Kampüs Özel Ödülü: Lucien Arkas, Radyo Öğrenci Topluluğu Özel Ödülü: Bedük, En İyi Haber Spikeri: Uğur Dündar, En İyi Kadın Sanatçı: Hande Yener, En İyi Erkek Sanatçı: Hayko Cepkin, En İyi Aranjör: İskender Paydaş, En İyi Albüm: Ozan Doğulu, En İyi Çıkış Yapan Sanatçı: Sinan Akçıl, En İyi Film Müziği: Bülent Ortaçgil, En İyi Şarkı Sözü Yazarı: Fettah Can, En İyi Tv Programı: Beyaz Show, En İyi Radyo Programcısı: Bay J, Yılın Grubu: Manga, En Çok İstek Alan Şarkı: Aydilge – Takıntı, En İyi Klip: Metin Arolat, En İyi Düet: Atiye & Ozan Doğulu, En İyi Magazin Programı: Pazar Sürprizi, En İyi Spor Programı: Stadyum ödül kazanırken Ali Kocatepe, Pınar Aylin, Keremcem ise Ege’de Başarı Ödüllerinin sahibi oldu.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sinemaseverleri bu hafta 5 yeni film bekliyor
Gerçek bir hikayeye dayanan 'Büyük Mucize', Julia Roberts'ın cadıyı canlandırdığı ...
İsmail Dümbüllü ödülü Serkan Keskin'in
Leyla ile Mecnun'daki İsmail Abi karakteri ile geniş kitlelere adını duyuran ...
Günay Kaçın resimleriyle Ege Üniversitesi’nde
Ressam Günay Kazçın'ın 9. kişisel resim sergisi, Ege Üniversitesi Prof. ...
 
Devlet Tiyatroları bir yıldızını kaybetti
DT'den yapılan yazılı açıklamada, sanatçı kimliği ile tiyatronun kuruluş ...
Pizza Pizza Duman'ı İzmirli gençlerle buluşturuyor
Pizza Pizza İzmirli gençleri Duman ile buluşturuyor. Genç ve yenilikçi ...
Konak'ta tiyatro bayramı
Konak Belediyesi, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nü ismine yakışır etkinliklerle ...
 
Karşıyaka iki ünlü klasikçiyle Opera'da buluşuyor
Karşıyaka Yalı Lions Kulübü, uluslararası başarıları bulunan iki sanatçıyı ...
 'Youtube'un kralları' İzmir sahnesinde
Dünyaca ünlü sovlara imza atan Igudesman&Joo ikilisi ile Anatolian Sopranos ...
Mask müzesi ilk yaşını Anadolu'yla kutlayacak
Konak Belediyesi Güzelyalı Kültür Merkezi’nde çalışmalarına devam eden ...
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eteklerimizde biriken güneş rengi bir yığın yaprak…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Elgin Mermerleri!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Buraya kadarmış!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ah Alaçatı vah Alaçatı!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Vasatlar Baharı
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Değinmeler: Çin, Asgari ücret ve Mourinho…
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Tolkien’in Oxford’u ve yüzüklerin efendisi
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Güneşli günler
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva