HABERLER>İŞ DÜNYASI
7 Nisan 2021 Çarşamba - 09:53

Pazarın büyükleri sektörün güçlü fuarında buluştu

İş dünyasının fuar hasretini sona erdiren MODEKO 32. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı mobilya sektörünün motivasyon kaynağı oldu. Gerek katılımcı gerekse ziyaretçi açısından dünyanın önemli mobilya fuarlarından olan MODEKO, başarılı iş bağlantılarıyla profesyonelleri bir kez daha mutlu etti. İzmir’e adeta akın eden yabancı alım heyetleri kalite, tarz ve hesaplı fiyatları bulmaları nedeniyle MODEKO’yu tercih ettiklerini dile getirdi.

Pazarın büyükleri sektörün güçlü fuarında buluştu

MODEKO 32. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı’na ilk gelen yabancı alım heyetleri komşu ülkelerden oldu. Balkan ülkelerinden Sırbistan, Kosova, Bosna Hersek ve Arnavutluk ağırlığını fuar alanında hissettirdi. Lübnan, Katar, Umman, Irak, Suriye, Dubai, Filistin, Libya ve Sudan başta olmak üzere Ortadoğu ülkelerinin mobilya ithalatçıları Fuar İzmir’deki iş görüşmelerine başladı.  Rusya ve Türk Cumhuriyetleri dahil bir çok ülkeden katılımın fuar organizatörü tarafından titizlikle yapıldığına dikkat çekildi.

SÜRDÜRÜLEBİLİR İLETİŞİM BAŞARI GETİRDİ
MODEKO’nun 32 yıldır düzenlendiğini vurgulayan Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen yılların çalışmasıyla ellerinde oluşan datanın başarılarındaki en önemli dayanak noktası olduğunu söyledi. İşleyen, “32 yıldır aralıksız olarak MODEKO’yu düzenliyoruz. Tüm krizlere rağmen katılımcılarımız ve ziyaretçilerimiz MODEKO sayesinde üretimlerine, satışlarına ve hayatlarına yön verdiler. Bunlar kolay unutulacak şeyler değil. Yılların deneyimi ile elimizde önemli bir data oluştu. Pandeminin en ağır olduğu dönemlerde dahi bilgi yönetim sistemimizle paydaşlarımız ile sürekli iletişim halinde olduk. Fuar tarihlerimiz, ülkeye giriş, ulaşım ve konaklama şartları hakkında sürekli katılımcılarımız ve  muhtemel ziyaretçilerimizi bilgilendirdik. Sürekli ve doğru iletişim başarıyı getirdi.  Katılımcı ve ziyaretçilerimiz yeni iş bağlantıları kuruyorlar. Bu hepimiz için sevindirici”dedi.

TÜRKİYE İLE İŞ YAPMAYI SEVİYORUZ
MODEKO’yu tercih eden heyetin başındaki Kosova İşadamları Dernek Başkanı Nuri Mazrek, “Mobilya alımımızda Kaliteli ürün tercih ediyoruz. Hızlı bir ulaşım tercihlerimizin yine başında. Türkiye ile iş yapmayı seviyoruz. MODEKO katılımcılarının ürün yelpazesi bize uygun. Salgın döneminde de hayat devam ediyor. Etmeli de. MODEKO’nun konuk severliğine teşekkür ediyoruz. İş bağlantıları yapan arkadaşlarımız oldu. Görüşmelerimiz son kapanma anına kadar sürecek”şeklinde konuştu.

HAYAT DEVAM EDİYOR
Ortadoğulu heyetlerle birlikte ziyaretlerini gerçekleştiren İşadamı Samer Ramadan, “Biz daha önceden farklı ülkelerdeki fuarları da ziyaret ettik. MODEKO o fuarlardan çok farklı. Bizim tarzımıza uygun ürünleri burada bulabiliyoruz. Fiyatları uygun. Mal ulaşımında sorun yaşamıyoruz. Salgına rağmen Türkiye’nin üçüncü büyük ili İzmir’e gelmemize değecek ticari bağlantılar gerçekleştirdik. Ticari bağlarımız artarak devam edecek. Pandemide bu organizasyonu gerçekleştiren herkese teşekkür ediyoruz”dedi.

MODEKO MARKA BİR FUAR
Türkiye’ye komşu ülkeler ve Afrika ülkelerinin fuar ziyaretlerine önemli katkı sağlayan dış ticaret uzmanı Hıdır Kaya, “Bizim organizasyonumuz ile MODEKO’ya gelenler fuarımızın kalitesini zaten biliyor. 32. kez düzenleniyor olması başlı başına bir başarı. İzmir ve Egeli mobilya üreticilerle iş yapmanın kolaylıklarını bildikleri için geldiler. Pandemiye rağmen geldiler. Gelmekten büyük mutluluk duyuyorlar. Efor Fuarcılık ve Güvenli Alan Belgesi aldığı için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e teşekkür ediyorum”şeklinde konuştu.

Pandemi döneminde sıkı tedbirler altında Fuar düzenledikleri için Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e yabancı alım heyetleri plaketler takdim etti. Fuar İzmir’deki MODEKO 32. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı her gün 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebiliyor.

 
'Faizsiz konut ve taşıt' düzenlemesi yayımlandı
 
Pazaryerine çatı uçması ile ilgili Başkan İnce'den açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dev satış... İzmirli Batıçim Ankaralı oldu!
İzmir’de 1966 yılında kurulan Batıçim’in ana hissedarı konumundaki 5 aileden ...
Yemeksepeti'ne saldırının kaynağı belli oldu
Türkiye'nin en büyük yemek siparişi platformu Yemeksepeti siber saldırıya ...
İnsanlar ofiste çalışmaya dönmek istemiyor
Evden çalışmaya yönelik yapılan bir araştırmaya göre insanların çoğu evden ...
 
Hilmi Uğurtaş: Her fabrika bir kaledir!
Hilmi Uğurtaş: Her fabrika bir kaledir!
Getir, Türkiye'nin yeni 'Unicorn'u oldu
Yerli girişim Getir, 2,6 milyar dolar değerleme ile 300 milyon dolarlık ...
İzmirli iş insanı Ataman Bükey hayatını kaybetti
İzmir iş dünyasının önemli isimlerinden Ataman Bükey hayata gözlerini yumdu.
 
Pamukkale'yi kurtaran hamle!
Üç yıl önce konkordato talebinde bulunan Denizli firması Pamukkale Turizm'in ...
İzmirli iş kadınlarından 'fesih' tepkisi!
Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Türkiye’nin İstanbul ...
TTO’dan uzaktan eğitime büyük destek
Eylül ayında ‘Bir Tablette Sen Bağışla’ kampanyası başlatan Torbalı Ticaret ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva