HABERLER>GÜNCEL
3 Ekim 2022 Pazartesi - 19:12

Onur Şener cinayetiyle ilgili flaş açıklama

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik, Müzisyen Onur Şener cinayeti ile ilgili, 'Gereken cezayı almaları için takipçileri olacağız. Kurumlar gerekli adımları çok net şekilde atacaklar.' dedi.

Onur Şener cinayetiyle ilgili flaş açıklama

Ömer Çelik'in açıklamalarından satır başları:

Diyarbakır annelerimizin evlat nöbeti 1027. Gününe girdi. Özellikle Avrupa birliğinin Türkiye raportörüne buradan seslenmek istiyorum. Hiçbir şekilde şimdiye kadar uluslararası raporların hiçbirine Diyarbakır annelerinin girmemiş olmaması çifte standartlardan bir tanesidir. Söz konusu Fetullahçı terör örgütü olduğu zaman gündemlerine alıyorlar. Bu çifte standarttır. Bunları takip etmeye devam edeceğiz.

UKRAYNA - RUSYA SAVAŞI
Yeni aşamaya geçildi. Çok olumsuz bir aşama. Rusya'nın Ukrayna'nın belli bölgelerini ilhak etmesiyle birlikte barış zamanı daha da ileri zamana ötelenmiş oldu. İlhak yaklaşımını da reddettiğimizi ifade ediyoruz. İlhak kararına kadar çok olumlu aşamalar geçilmişti. Dünyanın açlık kriziyle karşı karşıya kalması durumunda tahıl koridorunun hayata geçmesiydi. 200 savaş esirinin mübadelesi konusunda Türkiye'nin ortaya koyduğu katkıyı herkes takdir ediyor.

YUNANİSTAN İLE ARTAN GERGİNLİK
Yunanistan ve Güney Kıbrıs kaynaklı Ege'de ve Akdeniz'de tansiyonu yükseltme çabasıdır. ABD, Yunanistan'daki üslere silah yığarken genelde şöyle bir argümanı ifade ediyorlar: Rusya'nın ortaya çıkardığı savaş tablosu konusunda yaklaşım ortaya koyuyorlar. bu çok anlamlı bir durum ortaya çıkarmıyor. Yunanistan elde ettiği bu desteği Türkiye'yi tehdit etmek için üretiyor. Dolayısıyla Yunanistan'a bu desteği verenlerin gereken tavrı alması gerekiyor.

Ege'de Akdeniz'de bu şekildeki hesapsız silah desteğinin Yunanistan'ın devlet politikası dikkate alındığında ne NATO için ne bölge barışı için iyi sonuçlar doğurmayacağı açıktır. Bu silahları verenler bu üsleri kuranların Yunanistan'a hukuk konusunda hiçbir uyarı yapmadığını görüyoruz. AB'nin gözü önünde Yunanistan Ege'de insanları öldürüyor. Bundan daha vahim bir tablo olabilir mi? Nerede bahsedeceksiniz vicdandan!

Ondan sonra tutuyorlar ABD'nin bir eyaletiyle yerleştirerek kardeş ordu muamelesi yapıp eğitim vereceklerine dair haberler çıkıyor. Yine yanlış bir tutumla Ege ve Akdeniz'de tansiyonu yükseltecek saldırgan tarafı kışkırtacak bir tutum içerisine giriyorsunuz. Bunun karşısında Türkiye'ye hiçbir şey olmaz. Kuvvet dengesi bakımından Ege'deki kuvvetlerini hiç kimsenin tehdit edemeyeceği kuvvet seviyesine çıkarır.

Bütün bunların başlangıçları müttefiklerin yanlış mesaj vermesi. Ortaya çıkacak bu tablo ne NATO'ya ne bölge barışına ne de diplomatik zeminlere hizmet etmez. Yunanistan'a verilmesi gereken mesaj masaya oturmasıdır. Masadan kaçan taraf sürekli Yunanistan'dır.

MESCİD-İ AKSA
Kudüs ve Mescid-i Aksa'daki sıkıntıları çok yakından takip ediyoruz. Mescid-i Aksa'nın statüsü korunmalı. Mescid-i Aksa'ya yönelik radikallerin çıkan ihlalleri kınıyoruz. İsrail polisinin gözetminde ya da görmezden gelmesiyle gerçekleşmesi daha da sıkıntılı durumdur.

ANKARA'DA İSTEK ŞARKI CİNAYETİ
Bu cinayetten, bu kardeşimizin hayatını kaybetmesinden büyük bir üzüntü duyduğumuzu ifade etmek isterim. Arkadaşlarımız aileyi ziyaret edecekler ve onların yanında olacaklar. Sürecin takipçisi olacağız. Biz dava sürecini çok yakından takip edeceğiz. Gereken cezayı alması için sürecin takipçisi olacağız. Lanetliyoruz. Allah belalarını versin. Burada bir hukuki süreci takip edeceğiz iki gerek bunların çalıştığı bakanlık gerekse kurum hukuki süreçten ayrı olarak da kendi işlemlerini gerçekleştireceğiz. Arkadaşlarımız ailenin yanında olacaklar.

KILIÇDAROĞLU'NUN ABD ZİYARETİ
Öncelikle tabii karşımızdaki ittifakı kast ederek söylüyorum kaç tane daha toplantı yaparlar bu mesela bizim gündemimiz değil. En temel meselelerde bile büyük uçurumlar olduğu görüldü. 6'lı masa 7'li masa 8'li masa... Biz kendi işimize bakıyoruz. kimin hangi ülkede siyaset yaptığı bizi ilgilendiren husus değil.

'TOKAT'TAKİ OLAY KABUL EDİLEMEZ'
Bunlar asla kabul edilemez. Hiçbir şekilde devlet adabına uymayan şeyler. Orada Vali'ye karşı yapılan bu saygısızlık Türk subayına yakışmaz. Bunun bilincinde olarak daha olay olur olmaz MSB tarafından gereken soruşturma açılmış. Böyle bir davranış hiçbir şekilde kabul edilemez. Olay duyulmadan evvel de bu süreç devam ediyordu. Bu hiçbir şekilde geçmişteki kötü olayları, çirkin anıları canlandıran yaklaşım.

 
İzmirli itfaiyecilerden muhteşem konser
 
Kim Kardashian'a kripto para cezası
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Alo 3 Ekim 2022 Pazartesi 19:20

Ey İKTİDAR OLAY IN MÜSEPBİPLERİ MEMUR GÜNÜMÜZ KOŞULLARINDAKİ MEMUR MAAŞLARİYLE BÖYLE BİR YERE GİTMEK MÜMKÜN DEĞİL ,ANCAK BUNLAR DEVLETTEKİ DİĞER ÇETELER OLMASIN

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Dilşah Ercan teröristtir, bu saldırı ile ilişkilidir'
Mersin'deki polisevi saldırısıyla ilgili konuşan İçişleri Bakanı Soylu, ...
İzmir'de dehşet! Koyda çürümüş ceset çıktı...
İzmir'in Foça ilçesine 10 kilometre mesafedeki koyda ceset bulundu. 23 ...
'Türkiye, insanlığın merhamet adasıdır'
Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nun kararıyla her yıl ekim ayının ilk ...
 
Asfalt şantiyesinde patlama: 2 işçi yaralı
Konya'da Büyükşehir Belediyesi'ne ait asfalt şantiyesinde, siloda kaynak ...
'Libya ile ticaret hacmimiz 4 milyarı aşacak'
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bugün resmi ziyaret kapsamında beraberindeki ...
Demet Şener, suç duyurusunda bulundu
Demet Şener, Emirgan yolunda aracını sıkıştırdığı ve küfrettiği iddiasıyla ...
 
Grip aşıları artık eczaneden satın alınabilecek
Bugünden itibaren isteyenler ücret karşılığında grip aşılarını satın alabilecek.
İstek şarkı cinayetinde gelişme: 3 kişi tutuklandı!
Ankara'da müzisyen Onur Şener, istek şarkıyı söylemediği için tartıştığı ...
İzmir'de FETÖ'ye ankesör darbesi... 5 tutuklama!
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) ...
 
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Fenerbahçe ne istiyor?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Yarattı... Veda ederken ağlattı!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Memleketin birinde insan manzaraları(!)
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Tükeniş!
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Kara kaplı defter!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Nereden nereye?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çanakkale artık barışın merkezidir!
Kemal ARI
Kemal ARI
'Cehennem savaşı'nda ne yediler ne içtiler?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bölgecilik, mezhepçilik ve inşaatçılık...
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Unutulmazlar...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva