HABERLER>GÜNCEL
8 Mart 2021 Pazartesi - 15:27

O vahşetin ardından sıcak gelişme: Detayları anlattı

Samsun'da, İbrahim Zarap'ın (27),sokak ortasında 5 yaşındaki kızlarının yanında dövdüğü eski eşi E.M.'nin (24) annesi Dursune M. yaşananları anlattı. Kızının durumunun iyi olduğunu söyleyen Dursune M., "Torunumun da durumu iyi ancak babasını artık görmek istemiyor. 'Babamı görürsem taş atarım, artık onu görmek istemiyorum' diyor" dedi

O vahşetin ardından sıcak gelişme: Detayları anlattı

Samsun'da, cumartesi günü saat 21.00 sıralarında Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde Türkiye'nin kanını donduran bur olay meydana geldi.

İbrahim Zarap (27),kendisinde kalan kızları E.M.'yi teslim etmek için 3 sene önce boşandığı E.M. (24) ile ilçe meydanında bir araya geldi. Zarap, burada E.M.'ye tekme- tokat saldırdı.

ESKİ KOCA TUTUKLANDI
DHA'da yer alan habere göre Zarap'ın yere yığılan E.M.´ye tekme atmaya devam ettiği anlar da çevredeki evlerden birinde yaşayan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Vatandaşların müdahale ettiği İbrahim Zarap, gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. E.M. ise ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırıldı. Adliyeye sevk edilen İbrahim Zarap, `kasten öldürmeye teşebbüs´ suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.

"DAHA ÖNCE DE SOKAK ORTASINDA KIZIMA SALDIRDI"
Hastanede tedavisi devam eden kızı E.M.´nin yanından bir an olsun ayrılmayan Dursune M., "Çok şükür sağlık durumu iyiye gidiyor, tek tesellimiz de bu zaten.

Ancak psikolojisi hiç iyi değil, zaman zaman ağlıyor. Kafasına darp aldığı için yüzü, gözü mor halde. Torunum annesinin ne durumda olduğunu biliyor, babasını artık görmek istemiyor ve annesinin hastanede olduğunu da biliyor.

"TORUNUMLA BABASINI HİÇ AYIRMADIK"
Zaten sadece çocuğu görmek istediği zaman bir araya geliyorlardı. Onun dışında bir ilişkileri yoktu, torunum babasına çok düşkündü, biz de onları hiç ayırmadık ve bazı şeylere göz yumduk. Ama artık görmek istemiyor, `babamı görürsem taş atarım, artık onu görmek istemiyorum´ diyor. İbrahim Zarap, huzursuz bir çocuktu, bir gün iyi, bir gün kötü oluyordu, ne yapacağı belli olmuyordu.

"ŞİKAYETÇİ OLDUK ERTESİ GÜN BIRAKILDI"
Kızım zaten bu nedenle ayrıldı ama boşandıktan sonra `barışalım, ben düzeleceğim´ diyordu. Ama hiçbir düzelme belirtisi göstermedi, kızım da barışmak istemedi. Daha önce de sokak ortasında kızıma saldırdı, kendisinden şikayetçi olduk ve uzaklaştırma aldı. Kızım şikayetçi oldu ama ertesi gün serbest bırakıldı" diye konuştu.

"UYUSAM BİLE TORUNUMUN SESİYLE UYANIYORUM"
İbrahim Zarap tutuklandığı için mutlu olduklarını ifade eden Dursune M, "Tüm yetkililer yanımızda oldu, herkese çok teşekkür ediyorum. En ağır cezayı alsın, bu zaman kadar bize çok çektirdi. Hepimizin psikolojini bozdu. Her gün haber duymaktan bıktık ve yorulduk, kadına şiddete artık dur denilsin ve bitsin artık.

İbrahim Zarap´ın ailesi benim küçük kızımı ve eşimi aramış, ben kimseyle konuşmadım, kızımı da aramadılar. Sosyal medyada yer alan görüntülerin birazını izleyebildim, ancak hepsini izleyemedim. Torunumun o sesinden dolayı uyuyamıyorum, uyusam bile torunumun sesiyle uyanıyorum.

"ANNEME VURDU ANNEM ÇOK AĞLADI"
Torunumun, şu an durumu iyi, kuzenleri de yanında. Bazen `anneme vurdu, annem çok ağladı´ diyor. Kızım, İbrahim´i 3-4 kez şikayet etti. İlk önce böyle darp olayları yoktu, sonradan şiddet uygulamaya başladı. Kızımın boşanmasını yediremedi ve ondan dolay bunları yaptı. Uzaklaştırma alındı, benim evimde de kızıma saldırdı. Bizi de tehdit etti" ifadelerini kullandı.

 
AK Partili Kaya, görselleri paylaştı: Mahkeme kapısında yatsan da yapacağız!
 
İngiltere’de endişe verici yeni bir mutant daha!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de kahreden son... Ders esnasında can verdi!
İzmir'in Konak ilçesinde okulda kalp krizi geçiren beden eğitimi öğretmeni yaşamını yitirdi.
Yolcuları taşıyan otobüs lastiği patlayınca devrildi!
Bursa'da, lastiği patlayan yolcu otobüsü, sürücüsünün kontrolünden çıkıp, ...
4,5 aydır kayıptı: Cansız bedeni folyoya sarılı bulundu
Antalya'da ailesi ve polis tarafından 4,5 aydır kayıp olarak aranan Mervenur ...
 
Ateşini ölçtüğü ateş ölçeri de çaldı
Antalya'da Dursun Kaya'ya ait işyerine gece saatlerinde giren iki hırsız, ...
İzmir'de icra memuru ile iki katibin 'haciz' oyunu davalık oldu
İzmir'de fabrika sahibi Emre Ünlü 'ye(29), aynı işi yapan ancak 3 yıldır ...
Cesedi kuryeyle babasının evine gönderdiler!
Antalya'da 4,5 aydır kayıp olarak aranan Mervenur Polat (20), bir binanın ...
 
'Kadına el kaldıranları lanetliyorum'
Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, kadına yönelik her türlü şiddeti ...
LGS örnek soru kitapçığı yayımlandı
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında ...
Google'dan 8 Mart'a özel doodle
Google, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel "doodle" hazırladı.
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva