HABERLER>ASTROLOJİ
14 Temmuz 2020 Salı - 10:32

Nihayet! Merkür ileri hareketine döndü

Merkür gezegeni ileri hareketine 13 Temmuz'da döndü. Tam hızına 24 Temmuz’da kavuşacak. 2020'nin 3. ve son Merkür gerileme hareketi 14 Ekim- 3 Kasım 2020'de Terazi takımyıldızında gerçekleşecek. Merkür’ün gücünü en fazla Temmuz son haftasında hissedebilirsiniz. Sonrasında 5 Ağustos'ta Aslan burcuna geçiş yapacak ve ayrı bir bilinç ile farklı şeyler konuşacağız.

Nihayet! Merkür ileri hareketine döndü

Bir gezegen geri gitmez sadece olduğundan daha da yavaşlar. Dünyadan bakıldığında geri gidiyor gibi algılarız.
Her gerilemenin başında ve sonunda her şey daha fazla dürtüsel olur. Önümüzdeki birkaç gün içinde söylediklerinize ve başkalarının size söylediklerine dikkat edin. Tüm herkes sahte olan ve uzun süredir kandırıldıkları konuları öğrenebilir.
Birçok insan eteğindeki taşları bu hafta döker. İlişkinizde ya da içinde sevgi barındıran her şeyi konuşmak açısından güzel bir hafta. Sevginizi söyleyin. Kendinizi iyi ve ait hissettiğiniz insanlarla olun. Daha sakin kalabileceğiniz konular üzerine yorumlar yapmayı deneyin.

İŞTE MERKÜR İLERİ HAREKETİNİN BURÇLARA ETKİLERİ...

Koç veya Yükselen Koç; 

Geçmişte seni acıtan konuların her neyse artık bunlar açıklığa kavuşmaya başlayabilir. Aile ilişkilerin yoluna giriyor. Kariyer adına umutsuz olmamalısın. Kendinizi kabullenin ve kendinizde kusur aramaya çalışmayın. Kusursuz olmaya da çalışmayın. Hatalardan öğrenilir,utanılmaz. Başkalarını memnun edemeyebilirsiniz ama kendinizi memnun etmek için elinizden geleni yapmalısınız. Bu şekilde geçmiş korkularınızdan kurtulacaksınız. Korkusuz olabilirsiniz.

Boğa veya Yükselen Boğa; 

Hayata karşı görüşün değişiyor ve yeni bir hedef belirliyorsun. Bazı hayal kırıklıkları olmuş olabilir. Bu durum seni büyütecek ve yeni olaylara hazırlayacak bir durum olacaktır. Bu bana neden yapıldı diye sormamalısın. Bazı insanlarla gereğinden fazla zaten zaman kaybettin. Kimseden nefret etmemelisin. Nefret sepetteki çürük elmaya benzer. Eğer onu sepetten atmazsan sağlam olan duygularını da çürütür.

İkizler veya Yükselen İkizler; 

Son dönemlerde yaşadığın parasal konular seni daha fazla boğmuş olabilir. Ekonomik anlamda bir huzur isterken partnerinin kıskançlıkları ile uğraşmak zorunda da kalmış olabilirsin. Belki de ilk kez özgür olmadığın için her şeyi bırakıp gitmek istiyorsun. Yapman gereken konuşmak ve sınırlarını çizmek olacaktır. Bizi başkaları üzerinde güç ve egemenlik kurma yanılgısına iten kendi güvensizliklerimizi kabul etmeye başlayabiliriz. Cesaret kırıcı olmamak çok önemlidir.

Yengeç veya yükselen Yengeç: 

İlişkinde yaşadığın fonksiyon bozukluğuna artık son verme zamanı gelmiş olabilir. Belki çok sustun ve artık mutlu olma zamanı geldi. Kendi yolunu çizmek seni korkutmamalıdır. Bir alkol bağımlısını değiştiremezsiniz ya da değişmeye niyeti olmayan birini düzeltemezsiniz. Bazı şeyleri halledebilirsiniz ama boyunuzu aşan şeyleri değil. Lütfen artık yarım kalan konular üzerinde yine düzelir mi ya da hata mı yapıyorum diye düşünmeyin.İçinden geldiği gibi en doğru şekilde hayatına yön ver. Korkuların yüzünden kendini hep mahvettin. Artık korkularının üzerine git ve kendine yeni bir hayat kur. Güvende olmayı hakkediyorsun.Yapabileceğinden fazlasını yapmış olabilirsin.

Aslan veya yükselen Aslan: 

Sorumlulukların ve iş hayatındaki düzensizlikler seni yormuş olabilir. Âmâ bu dönem hayatının yükünü sırtlanıp düzene sokmak için var. Bu seni şu an için zorlamış gibi görünse de aslında hayatını değiştirme noktasında bir dönüşüm denilebilir. Pes etme ve asla bırakıp gitmeyi düşünme. Sorunlarla başa çıkabilirsin. Bir kere sorumluluklarını üstlenir ve acı çektiğinizi kabullenirseniz, savunma ihtiyacından kurtulursunuz. Bu durum sizi kimsenin sizi üzmesine izin vermez.

Başak veya yükselen Başak: 

İdeallerini düşünürken bir yandanda aşk hayatını sorguluyor olabilirsin. Hayatında yeni değişimler seni bekliyor ama bunun için ilişkinde artık huzursuzluklardan uzak durmalısın. Beklemediğin bir şekilde biten bir ilişki içindeysen bu noktada sabırlı olmalı ve biraz geri adım atmalısın. Fevri olma. Kimse kusursuz olamaz. Herkes bazen yardıma ihtiyaç duyar. Sonuçta yalnız olduğumuz ve değişmek için kendi sorumluluğumuzu üstlenmemiz gerektiği bir yanılgı değil bir gerçektir. Zayıflıklarınızı görmekten korkmayın.Bu durum aslında zihinsel bir durumdur. Bir şeyi kendinizi zayıf hissetmenize rağmen yapıyorsanız cesursunuzdur.

Terazi veya yükselen Terazi; 

Yaşamınızda önemli kırılımlar yaşıyorsunuz. Bu durum yeni olmadı belkide. 2012 yılından bu yana büyük bir değişim içindesiniz. Artık bu döngüyü tamamlıyorsunuz. İşler yoluna girecek ama sadece kararlı olman çok önemli olacak. Kendine inan ve toksik olan ilişkilerden ya da işlerden artık uzak dur. Sana hizmet etmeyen şeylere sende hizmet etme.

Akrep veya yükselen Akrep: 

Aşırı duygulardan artık vazgeçmelisin. Bunlar hep sana zarar verdi.Bizim dışımızda hiçbir şey bizim değildir.Aşırı sahiplenmek bunlara tutunmaya neden olur. Şimdi bunlarla sınanıyor olabilirsin. Neye gereğinden fazla tutundun. Paradoks şudurki bişeye bağlanmak onu kaybetmekle sonuçlanır. Sevgiyle davranmayı ve gelişmeyi özümsemeyi seçmelisin. Sahiplenicilik gerçek sevgi değildir.Bir insana ihtiyaç duymak başka bir şey sevmek başka bir şeydir.

Yay veya yükselen Yay: 

Aklın bu aralar çok fazla karışık olabilir. Bu demek oluyor ki yeni şeyler öğrenme zamanı geldi. Çünkü sen ne zaman karışıyorsan yeni şeyler öğrenmeye ihtiyacın vardır. Başkalarına göre davranmaktan oldukça sıkıldın ve kendine yeni bir model arıyorsun. Hayatına yeni girecek kavramları kabul et ve kendinden emin ol. Karmaşa değişim için gerekli olan ön şarttır. Her şeyi bilmediğinizi ve güçlü olmadığınızı kabullenebilirsiniz. Bu korkunç bir durum değil.O zaman öğrenmek için kendinize izin vereceksiniz.

Oğlak veya yükselen Oğlak: 

İlişkinizde ne yönde olduğunuzu, sevilip sevilmediğinizi kestiremiyor olabilirsiniz. Kendinizi ortaya koyma veya istek ve ihtiyaçlarımızı savunma korkusundan vazgeçin. Bu durum sizin “iyi” ya da “nazik” olmadığınızı göstermez. Haklarınızdan, isteklerinizden ya da hissettiklerinizden neden vazgeçmek istiyorsunuz? Kendinizi ortaya koyamama nedeninizi bulun. Kendiniz bu dünyada yer alacak kadar fikir, düşünce, duygu ve hak sahibi olacak kadar değerlisiniz. Bu sizi sadece zorlayıcı ve saldırgan biri yapmasın. Kendi hayatına sahip çık.

Kova veya yükselen Kova: 

Şu sıralar o kadar çok iyi şeyler yaptığınızı düşünüyor olabilirsiniz ki ama bir şeyler iyi gitmiyor da olabilir. Bunları düşünürken kafanızda bunları kim için veya ne için yapıyorum sorusu da oluşuyor olabilir. Büyük olasılıkla cevap olarak başkaları, eş, para, dışsal ödüller ya da zayıf ego için olduğunu alıyorsunuzdur. Bu cevap sizin için tahammül edilemez bir cevaptır. Belki bununla yüzleşmek sizleri geri adım atmaya yöneltebilir. Bunun sizde miskinlik ya da tembellik yaratmasına izin vermeyin. Kendinizi yorgun hissediyorsanız biraz durun ve acele etmeyin. Ne kadar sakin olursanız o kadar rahat düşünürsünüz ve o kadar çok şey elde edersiniz. Bu sadece siz kovalara özgüdür.

Balık veya yükselen Balık: 

Kendi kendinize hayat içinde neleri kaçırıyorum diye soruyor olabilirsiniz. Kendinizi boş, güvensiz veya eksik hissetmeniz gereken olaylar yaşanmış olabilir. Şuan dışsal sorunlara yönelmemelisiniz. Dikkatinizi yapabileceklerinize çevirmeli ve üretmeye geçmelisiniz.İnsanlardan bir şeyler beklemeyi bırakın.Problemlerinizi nasıl halletmek istediğinize karar verin. Yaşamın acılarına ya da zorluklarına odaklanmayı bırakın. Aksine bunların size öğrettiği şeylere odaklanın. Acılar değişime giden kapıları açar. Kendinizle ilgilenin ve çevrenizden bir şeyler beklemekten vazgeçin. Kendinize doyum sağlayın zaman yaşamda bir şeyler kaçırmadığınızı göreceksiniz.(Hürriyet/Aygül Aydın)

 

 
Çeşme'de günübirlikçilerin 'plaja eşya taşıma' tepkisi!
 
Şehir Plancıları'ndan o görüşme sonrası çağrı: Basmane Çukuru, Büyükşehir'e devredilsin!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Temmuz Ayı burç yorumları
Uzman Astrolog Aygül Aydın Temmuz ayı aylık burç yorumlarını açıkladı! ...
Ayın 19 ve 20'sine dikkat!
Bu hafta Yengeç’te Güneş tutulması yaklaşırken, Merkür de geri harekete ...
Güneş ikizler burcuna geçti!
Güneş bir ay boyunca İkizler burcunda seyredecek. İkizler; konuşmak, iletişim, ...
 
19-25 Kasım haftası burç yorumları
Geçtiğimiz hafta etkisini hissettiğimiz Uranüs-Venüs- Ay düğümleri arasındaki ...
12-18 Kasım Haftası Burç Yorumları – Değişim Başlıyor
Kasım ayı oldukça hareketli… Neredeyse yerini değiştirmeyen gezegen yok ...
Merkür Akrep burcuna geçiyor (8-14 Ekim haftası)
Venüs’ün Retro enerjisine alışmaya çalıştığımız, Ay’ın yepyeni bir döngüye ...
 
Bu hafta Merkür ön planda
Güneş’in geçtiğimiz hafta Terazi burcuna girmesiyle birlikte haftaya, ...
10 Eylül haftasında gökyüzü etkileri
Nispeten sakin, bizi çok fazla zorlamayacak, Yeni Ay’ın etkisini yoğun ...
Ağustos burç yorumları: Retrolarla dolu bir ay
Ağustos önemli bir ay. Yılın son Güneş tutulması ve bir önceki ayın sonunda ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Ayıptır söylemesi' denilirken…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva