HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
16 Eylül 2022 Cuma - 09:17

Nar Çiçekleri okula döndü

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’in 5 yılda 5 anaokulu vaadiyle hayata geçirilen Nar Çiçekleri Anaokulları’nda kontenjanlar tamamen doldu. 5 yılda 5 anaokulu sözünü yerine getireceklerini söyleyen Başkan Engin, “Anneleri işine gönderdik, çocuklarımızı eğitimle buluşturduk. Hayata başlarken attıkları ilk adımlarda uzman eğitimlerimizle evlatlarımızın yanındayız. Nar Çiçeklerimiz bizim geleceğimiz ve her şeyimiz” dedi

Nar Çiçekleri okula döndü

Narlıdere Belediyesi’nin geleceğin çağdaş nesillerini yetiştirmek için hayata geçirdiği Nar Çiçekleri Anaokulları, miniklerin yaz tatilinden dönmesiyle birlikte yeniden cıvıl cıvıl oldu. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’in ‘5 yılda 5 anaokulu’ vaadiyle İkinci İnönü Mahallesi, Narlı Mahallesi ve Çatalkaya Mahallesi’nde hizmet veren Nar Çiçekleri Anaokulları’nda okuyan çocukların neşesi bütün ilçeyi sarıyor. Yaklaşık 200 öğrencinin eğitim gördüğü Nar Çiçekleri Anaokulları’nda eğitimler, alanında uzman eğitim kadrosu tarafından veriliyor. 8.00-18.00 saatleri arasında tam gün eğitimin verildiği okula velilerin ilgisi de büyük oldu. Çocukların gelişimlerini her alanda destekleyen okulun kontenjanları, bu sene de tamamen doldu.

“NAR ÇİÇEKLERİMİZ HER ŞEYİMİZ”
Görevi geldikleri günden bu yana eğitime her zaman öncelik verdiklerini söyleyen Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Projelerimiz arasında Nar Çiçekleri Anaokullarımızı her zaman ilk sıraya koyuyoruz. Çünkü geleceğimizin teminatı çocuklarımızın okul öncesi eğitim almalarının ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyoruz. Anaokulumuzda minik öğrencilerimize oluşturduğumuz temel, hayatları boyunca onlara destek olacak” dedi. Başkan Engin, ailelerin çocuklarını güvenle Nar Çiçekleri Anaokulları’na bırakarak işine gittiğini ifade ederek, “Anneleri işine gönderdik, çocuklarımızı eğitimle buluşturduk. Hayata başlarken attıkları ilk adımlarda uzman eğitimlerimizle evlatlarımızın yanındayız. Nar Çiçeklerimiz bizim geleceğimiz ve her şeyimiz. Daha çok çocuğumuzun okul öncesi eğitime erişmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Yakın zamanda iki şubeyi daha hizmete alarak hemşehrilerimize sözünü verdiğimiz ‘5 yılda 5 anaokulu’ vaadimizi yerine getireceğiz” diye konuştu.

YARATICI EĞİTİM ANLAYIŞI
Alanında uzman ve deneyimli eğitici kadrosuyla öğrencilerinin bireysel ve duygusal gelişimlerini destekleyen Nar Çiçekleri Anaokulları, öğrenci velilerinden tam not alıyor. Nar Çiçekleri Anaokulları’nda minik öğrencilerin aktiviteleri günlük olarak velilere aktarılırken, yaratıcı eğitim anlayışıyla çocuklara düşünme becerisi kazandırılıyor. Nar Çiçekleri Anaokulları’nda okuyan çocuklar için diyetisyenler eşliğinde hazırlanan sağlıklı menüler, Narlıdere Üretici Kadın Kooperatifi tarafından titizlikle öğrencilerle buluşturuluyor. Ailelerin çocuklarını güvenle emanet ettikleri ve MEB müfredatına uygun olarak hizmet veren Nar Çiçekleri Anaokulları’nın 4’üncü ve 5’inci şubeleri için hazırlıklar devam ediyor. 

 
İzmir’de TOKİ izdihamı… 13 ayrı ilçe nüfusundan fazla başvuru!
 
Su ürünleri ve hayvansal mamuller ihracatçılarından tanıtım atağı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mehmet KARABEL yazdı... Afiyetle Kavacık!
Mehmet KARABEL yazdı... Afiyetle Kavacık!
Buca'da TİS sevinci!
Buca Belediyesi ile Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel ...
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin kültür merkezlerinde güz dönemi kayıtları başladı!
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin 7’den 70’e tüm Aydınlılar için düzenlediği ...
 
Dikili'de şampiyona heyecanı başladı
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, Dikili Belediyesi, Türkiye Voleybol Federasyonu ...
İZSU düğmeye bastı… Yarımada'ya hayat hattı yolda!
İzmir’de yağmur suyu ile atıksu şebeke hatlarının ayrıştırılması için ...
Hasat Festivali, muhteşem finale hazır
Kınık Belediyesi tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenen Hasat Festivali ...
 
Avrupa Hareketlilik Haftası, Çiğli'de kutlanacak!
Çiğli Belediyesi, her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında Avrupa’nın birçok ...
'Büyük İzmir Yangını 1922' fotoğraf sergisi açıldı
İzmir’in kurtuluşunun 100’üncü yılı etkinlikleri kapsamında hazırlanan ...
Bergama’da unutulmaz konser!
14 Eylül Bergama'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılında TRT Müzik ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva