HABERLER>POLİTİKA
10 Temmuz 2021 Cumartesi - 11:17

MHP’li Şahin’den Millet İttifakı’na 'saha' göndermesi: Bölücü HDP ile ortaklıklarını gizlemek için...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “İnsanımızın kalbinde, zihninde ve duasında olan bir hareketiz. Önce millet, önce vatan ve önce devlet diyoruz. Zaten İzmir bu hassasiyetleri üzerinde taşıyan bir şehir. O sebeple sokağında da biz varız, STK’sında da. Başkaları gibi Bölücü HDP ile ortaklıklarını gizlemek için sokaktayız mesajı vermiyoruz, tüm kadrolarımızla her an hayatın içinde ve halkımızın yanındayız” dedi.

MHP’li Şahin’den Millet İttifakı’na  saha  göndermesi: Bölücü HDP ile ortaklıklarını gizlemek için...

Salgın kısıtlamaların yavaş yavaş kaldırılarak hayatın normalleşmeye başlamasıyla teşkilat çalışmalarını hız kesmeden sürdüren MHP İzmir İl teşkilatı dün de Bornova’daydı. Cuma namazı sonrası başlayan programa İl Başkanı Veysel Şahin ile birlikte il yönetim kurulu üyeleri, Bornova ilçe başkanı ve yöneticileri de katıldı. Şahin program süresince, yerel basın kuruluşları, esnaf teşkilatları, esnaf ziyaretleri ve çalışma hayatının çeşitli temsilcileriyle bir araya geldi.

Bornovalılarla ülke ve şehir gündemi ile ilgili konularda sohbet eden İl Başkanı Şahin, “MHP’nin suni ve talimatla oluşturulmuş siyasi yapılar gibi tepeden inmeci bir parti olmadığını” vurguladı. Şahin, “Bizi başka oluşumlarla karıştıranlar var. Geçmişte kadrolarımızda yer almak için çırpınanların bugün yapay zeminlerde Türk Milliyetçilerine ithamlarda bulunması son derece komik. Oysa çok kısa süre önce bu kadroların arasına girebilmek için yarışıyorlardı. Bizde değişen bir şey yok. Aynı yerde, aynı iman ve ilkelerle milletimize ve devletimize hizmet ediyoruz. Bazılarının ise dün ve bugünleri arasında dağlar var” ifadeleri dikkat çekti.

AKKAYA: MHP HER ZAMAN ESNAFIN YANINDA
Programda Bornova Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na da giden İl Başkanı Veysel Şahin ve beraberindeki heyet, Oda başkanı Mustafa Akkaya tarafından karşılandı. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette konuşan Oda Başkanı Akkaya, “Salgın süresince gerçekten çok zor günler geçirdik. Bu zorluklar da hala devam ediyor. Fakat şunu söylemek isterim ki bu dönemde yaşadığımız zorlukları ve sıkıntıları aktarabildiğimiz bir MHP var. İl Başkanı Veysel Şahin Bey ve Turan Otlu Bey çalışma arkadaşlarıyla her zaman bizlerin yanında oldu” dedi.  MHP İl Başkanı Veysel Şahin ise, “İzmir bir esnaf ve ticaret şehridir. Elbette yanında olmaya mecbur olduğumuz sosyal dilimlerden birisi de esnafımızdır. Salgının kapanma dönemlerinde en fazla sıkıntıyı çeken çalışma alanlarından biri de esnaf ve sanatkarlarımızdı. Bizim de kadrolarımızın büyük çoğunluğunu esnafımız oluşturuyor. Yaşanılan sıkıntılara ve zorluklara biz şahidiz. Devletimiz ve milletimizle bu dertleri aşmak için birlikte mücadele ettik. İnşallah üstesinden de geleceğiz” dedi.

İNSANIMIZ NEREDEYSE BİZ ORADAYIZ
Başkan Şahin, program sonrasında yaptığı açıklamada MHP’nin her şeyden önce milli öz ve kök değerlerimizden doğmuş, Türk Milletinin kendine has kurumlardan biri olduğunu dile getirdi. Gittikleri her yerde ve bir araya geldikleri bütün insanların gerçek sıkıntıları çok iyi bildiğini de sözlerine ekleyen Şahin, “MHP insanımız neredeyse orada olan bir inanç hareketidir. Milletimize omuz veren, birliğimiz için bütün gücünü ve yapısını ortaya koyan bir siyasi partidir. Çok şükür daha dün kurulmuş ve kendini ispat etmek zorunda olan bir parti değiliz. İnsanımızı temsil eden bütün katmanlarla her zaman ve şartta bir araya geliyoruz. MHP’nin ve Liderimizin dik duruşuna ve sarsılmaz iradesine övgüler alıyoruz. MHP’nin dağıtan değil bir araya toplayan, bölenleri değil birlik olanları destekleyen, zorlukları aşmak için de elinden geleni yapan bir parti olduğu herkes biliyor ve görüyor. Bugün Bornova’da basınla beraberdik, esnaf teşkilatımızla beraberdik. Esnafımızla çarşıda beraberdik ve birçok insanımızla da parkta ve kahvehanede sohbet ettik. Partimiz ve liderimize teşekkür aldık. Ve sorumluluklarımız bir kat daha arttı. Salgında zor olan seviyeyi aştık inşallah lider ülke Türkiye yolunda çok güzel günler bizleri bekliyor” dedi.

İZMİR VE TÜRKİYE GERÇEĞİ GÖRÜYOR
MHP İl Başkanı Şahin son olarak da şunları söyledi. “İnsanımızın kalbinde, zihninde ve duasında olan bir hareketiz. Önce millet, önce vatan ve önce devlet diyoruz. Zaten İzmir bu hassasiyetleri üzerinde taşıyan bir şehir. Türkiye ve İzmir gerçeği görüyor. O sebeple sokağında da biz varız, STK’sında da. Başkaları gibi Bölücü HDP ile ortaklıklarını gizlemek için sokaktayız mesajı vermiyoruz. Tüm kadrolarımızla her an hayatın içinde ve halkımızın yanındayız.”

 
Cumhurbaşkanlığı onayladı… İzmir'de denize sıfır tesisler özelleştiriliyor mu?
 
Tanınmış markaları alet ettiler... İzmir jandarması yakaladı!
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Poyraz 10 Temmuz 2021 Cumartesi 18:30

12 kiloluk büyük tüp 154.5 lira olmuş bu sizi ilgilendirmiyor mu ? 3 yıllık enflasyon yüzde 50 emekli ikramiyesine gelen zam 3 yıl sonra yüzde 10. Bunlar eskiden beri halkın sorunları ile ilgilenmezler.

Yorumu oyla      4      3  
10 Temmuz 2021 Cumartesi 15:09

HDP'li belediyelere ya kayyum atandı ya da başkanlar istifa edip, AKP'ye geçti. Daha dün HDP'li başkanın rozetini Erdoğan taktı.

Yorumu oyla      5      3  
ali 10 Temmuz 2021 Cumartesi 15:01

gel hdp git hdp bu ülkeye hdp kadar faydanız yok. hdp olmasa konuşacak konunuz yok. size oy veren yüzde 5 niye ov veriyor onu dahi anlayabilmiş değilim.

Yorumu oyla      3      3  
Hadi canım sizde! 10 Temmuz 2021 Cumartesi 13:40

HDP diye bir parti olmasa söyleyecekleri hiçbir sey yok. Yıllardır vatan-millet-sakarya diyerek oy almaya çalışıyorlar. Gelen fahiş zamlara en ufak bir tepki dahi gösteremediler. Zam yapıyorlar, suçlusu dış güçler oluyor.

Yorumu oyla      5      3  
alen35 10 Temmuz 2021 Cumartesi 13:32

geçen hafta HDP ten babam vekil transfer etti tabi.

Yorumu oyla      3      3  
İzmir'de oyunuz yüzde kaç? 10 Temmuz 2021 Cumartesi 12:19

Söylediklerine kendisi inanıyor mu? HDP'den bile az oy alıyorsunuz.

Yorumu oyla      4      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Menderes'in eski Başkanı Soylu'dan 'Kayalar' yorumu: Elimde hıyar var diyene bir avuç tuzla koşuyor!
Menderes'te devam eden hastane çalışmaları üzerinden Menderes Belediye ...
İl ve ilçe yöneticilerine seslendi: Kapalı kapılar ardında dedikodu üretmeyi bırakın artık!
CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, CHP’nin ...
AK Parti'den ekonomiye ilişkin yeni kanun teklifi
AK Parti milletvekilleri, ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren kanun ...
 
CHP’li Polat, AK Partili vekillere yüklendi: Gece karanlıkta geziyorlar!
CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, Türkiye’de ...
Bayram kaç gün olacak? Erdoğan'dan açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin, 9-10 gün arasında olabileceğini ...
MHP lideri Bahçeli'den Bülent Ecevit sözleri
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, merhum başbakan Bülent Ecevit hakkında, ...
 
DEVA Konak kadın başkana emanet
DEVA Partisi İzmir’de üçüncü ilçe kongresini Konak’ta gerçekleştirdi. ...
AK Parti'den kadın üye seferberliği: İzmir, Türkiye birincisi!
2023 ve 2024 seçimleri  kapsamında üye kayıt çalışmalarına hız veren AK ...
Binler demokrasi mitinginde buluştu
İzmir’de düzenlen “Demokrasi İçin Bir Nefes” mitinginde demokrasi, adalet, ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva