HABERLER>POLİTİKA
11 Mayıs 2023 Perşembe - 11:54

MHP’li Osmanağaoğlu ‘İzmirli sandığa gümbür gümbür gidecek’ dedi: En az 5 vekil çıkarırız!

İzmir Milletvekili ve MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu Ontur İzmir Otel’de kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.  Toplantıda açıklamalarda bulunan Osmanağaoğlu, “Atatürk düşmanlarının İzmir’de karşılığı yoktur. İzmir sandığa tıpış tıpış değil gümbür gümbür gidecek. Meşhur hesap Bağdat’tan değil, İzmir’den dönecektir. İki bölgede'den en az 5 milletvekili çıkarırız” ifadelerini kullandı.

MHP’li Osmanağaoğlu ‘İzmirli sandığa gümbür gümbür gidecek’ dedi: En az 5 vekil çıkarırız!

Diren ÇELİK/EGEDESONSÖZ-  İzmir Milletvekili ve MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu düzenlediği basın toplantısında, seçim öncesi önemli açıklamalarda bulundu. 14 Mayıs’tan sonra MHP’nin İzmir’de tarihi bir oy alacağını kaydeden Osmanağaoğlu seçimde iki bölgeden 5 vekil çıkaracaklarını kaydetti.

Osmanağaoğlu konuşmalarında Millet İttifakı’nın listelerini eleştirerek “Atatürk düşmanlarının İzmir’de karşılığı yoktur. İzmir sandığa tıpış tıpış değil gümbür gümbür gidecek. Meşhur hesap Bağdat’tan değil, İzmir’den dönecektir” dedi.

HAÇLI TORUNLARIYLA HAREKET EDEN ÇOKLU MASA BÜYÜK HEZİMETE UĞRAYACAK
Osmanağaoğlu açıklamalarında Millet İttifakı için “haçlı torunları ile hareket ettiğini” söyledi ve Cumhur İttifakı’nın seçimi kazanacağını belirtti. Osmanağaoğlu yaptığı değerlendirmede "Bugün, sizleri buraya bir müjde vermek için davet ettim. Bu müjde; 14 Mayıs’ta çift başlı kartalın, haçlı zihniyetine karşı zaferidir. Bir yanda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, hemen diğer yanında Bilge Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin önderliklerindeki, bir hilal uğruna ömürlerini vakfetmiş, Selçuklu kanını taşıyan çift başlı kartal ordusu, Amerika’sından, Almanya’sına, İngiltere’sinden, Fransa’sına haçlı torunlarıyla birlikte hareket eden, onun bayrağını tutan çoklu masayı büyük bir hezimete uğratacaktır. Türk asrının hemen öncesinde; Türkiye Cumhuriyeti Devleti ayağındaki prangalardan tamamen kurtulacaktır" dedi.

TCG ANADOLU, MİLLET İTTİFAKI’NIN KEYFİNİ KAÇIRDI
Osmanağaoğlu, İzmir’e demir atan TCG Anadolu gemisi üzerinden Millet İttifakı’nı hedef alarak “Asaletin, sadakatin ve cesaretin asli karakterini oluşturduğu İzmirli hemşerilerimiz de bu tarihi seçimlerde engin ferasetiyle tercihini beyan edeceklerdir. Tıpkı bir asır önce olduğu gibi, kendine dayatılan istikamete boyun eğmeyecek ve kendi rotasını kendi iradesiyle çizecektir. Bir yandan sessiz taarruzlarla, kirli kumpaslarla, finansal tetikçilerle uğraşırken; diğer yandan bağımsızlık davasını güçlendirecek atılımlar Cumhur İttifakı tarafından hayata geçirmektedir. Tablo o kadar nettir ki; Savunma sanayindeki gelişmelerden rahatsız olan, teknoloji alanındaki adımları itibarsızlaştırmak için hiçbir fırsatı kaçırmayan, dış politikada sergilenen Ankara merkezli ve sonuç alan adımları reddeden, terörle mücadelenin başarıya ulaşmasıyla hayal kırıklığına uğrayan, Türkiye’nin kendi coğrafyasındaki caydırıcı gücü karşısında keyfi kaçan Millet İttifakı karşımızda durmaktadır.  Her şey milletimizin gözü önünde yaşanmaktadır.  Halen İzmir’imizde bulunan, ihtişamıyla yüzümüzü ağartan TCG Anadolu gemisi işgalin o karanlık günlerinde Samsun’a doğru ilerleyen Bandırma Vapuru Türk milletine nasıl umut verdiyse; TCG Anadolu’nun verdiği mesaj da bizlere inanç aşılamıştır. Direnişin ve kurtuluşun şehri İzmir’e gelen, deniz aşırı küstahlıklara verilen bir cevap olan TCG Anadolu TCG Anadolu gibi bir şaheserden kim neden rahatsızlık duyar? Nasıl bir zihniyet Türkiye’ye lig atlatan bu eseri “bir bombaya bakar” diyerek küçümser? “ ifadelerini kullandı.

Osmanağaoğlu açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı:

Emsallerine fark atan Kızılelma’dan, Milli Muharip Uçaktan kim neden rahatsız olur? ‘Seçime mi gidiyoruz savaşa mı gidiyoruz diyerek’ bu başarıları itibarsızlaştırmaya çalışanların unuttuğu şey ise şudur: Türkiye Cumhuriyeti eşsiz bir kurtuluş destanının üzerine inşa edilmiş ve o Cumhuriyet 100 yılı geride bırakarak gelecek yüzyılı kucaklamaya hazırlanmaktadır. Ortada bir mucize vardır, o mucizenin adı da Türk mucizesidir. Şimdi ise bütün dünya; ikinci bir Türk mucizesine şahitlik etmektedir. 100 yıllık şanlı tarihimizin ikinci perdesi açılmaktadır. Türk asrının aydınlık şafağı, sökmek üzeredir. Sadece savunma sanayinde değil enerji alanındaki gelişmeler, milletimizle paylaşılan müjdeler de önümüzdeki asra Türk mührünü vuracağımıza olan inancımızı pekiştirmektedir. Gelin görün ki aynı zihniyet enerji ordumuzu oluşturan gemiler alındığında  “gemiler nerede” dediler.  Gemiler gelip arama tarama çalışmaları başladığında söz konusu çalışmaları “anlamsız ve sonuç alamazlar” dediler. Doğalgaz bulunduğunda “bu gazı çıkaramazlar” dediler. Doğalgaz yeryüzüne çıkarıldığında “karaya çıkarılacak boru yok ki” dediler. Bitti mi? Elbette bitmedi. Boruları görünce de “bunları döşeyemezler” söylemlerini utanmadan söylediler. En ilginci ise borular döşenip gaz karaya ulaştırıldığında ise “aslında o gaz bu gaz değil” diyecek kadar şirazeden çıktılar. Onlarca yıllık hayallerden biri olan TOGG’u üretmek için adım atıldığında “beceremezsiniz” diyen, fabrika kurulmaya başladığında “bitirmezsiniz” diyen, fabrika yükselmeye başladığında “üretemezsiniz” diyen, üretim bandında ilk TOGG göründüğünde “satamazsınız” diyen, on binlerce vatandaşımızın talebi karşısında da aslında “gemilerle İzmir’e getiriliyor, Türkiye’de üretilmiyor, İtalya’da üretiliyor” gibi utanç verici yalanları servis eden bir Millet İttifakıyla karşı karşıyayız”

LİSTE ÇIKIŞI… İZMİRLİLER SANDIKTA TOKADI ATACAK
CHP’nin milletvekili adayı Yüksel Taşkın’ın geçmişte çıkan yazılar ile Hacer Foggo’nun geçmişte attığı tweetlere atıf yaparak Millet İttifakı’na liste eleştirisi yapan Osmanağaoğlu “İzmirli hemşerilerimize FETÖ’nün kalemşorlarına,  FETÖ elebaşına övgüler düzenlere, Kemalizm’i ırkçılık olarak tanımlayanlara itibar etmeyecektir. Seçim çalışmalarımız kapsamında, milletvekili adaylarımızla, il ve ilçe teşkilatlarımızla gerçekleştirdiğimiz saha çalışmalarında bizzat yaptığımız gözlem de İzmirli hemşerilerimizin bu hareketi aleni bir hakaret olarak gördüğünü göstermektedir. Biliyoruz ki Atatürk düşmanlarının İzmir’de bir karşılığı olmamıştır, olmayacaktır. Varsa da bir karşılığı hemşerilerimizin sandıkta atacağı tokat olacaktır. Çünkü İzmirli; işgalcinin her türlüsüne hak ettiği cevabı daima vermiştir. Biliyoruz ki kahraman Mehmetçiği ‘çocuk katliamcısı’ olmakla suçlayanlar Mehmetçiğin uğruna kurtuluş mücadelesi verdiği İzmirliler tarafından hak ettiği cevabı alacaktır. Hürriyete kavuşması uğruna binlerce Mehmetçiğin can verdiği İzmir, iradesine ipotek koydurmayacaktır. Allah’ın izni ve milletimizin takdiriyle; Cumhur İttifakı, seçimden zaferle çıkacaktır. Ama inanıyoruz ki seçimin esas kazanımı; Kılıçdaroğlu zihniyetinin yenilgisi olacaktır. Kandil’den ve Pennsylvania’dan gelen yalancı bahara kendini kaptıranlar; zemheride kalacaktır. İstiklâl Harbi’nin zafer tacı, Atatürk’ün şehri, Zübeyde Hanım’ın son yuvası olan İzmir bunda kararlı, İzmirli ise buna muktedirdir. Bir tarafta Arif Nihat Asya’nın deyimiyle “Sangaryos’u Sakarya, İkonyum’u Konya yapan dil” ile konuşanlar vardır Diğer tarafta ise İzmir’in sancaktarı Kadifekale semtine, PAGOS adını layık görenler vardır.  Seçim bellidir. Seçim İzmirlilerindir.  Eminiz ki Atatürk’ün hemşerisi olan İzmirlinin tercihi; Atatürk’ün çizgisinde olacak, Gazi Paşa’mızın en değerli emanetine; Cumhuriyet’e, Cumhuriyet’in değerlerine sahip çıkan ve gerçekten onu yaşatmak için çaba sarf eden Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek olacaktır.  Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ifade ettikleri gibi:  “Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacak, önümüzdeki Pazar gününden sonra Süper Güç Türkiye’nin şafağı sökecektir. Cumhur İttifakı Türkiye’dir. Cumhur İttifakı Türk milletinin ümit kaynağı, sevdalı yüreğidir.” Şimdi sıra aziz milletimizdedir. Şimdi mühür İzmirlinin elindedir.

BÜYÜKŞEHİR BİNANIN ENKAZINI KALDIRAMAMIŞTIR
Yerel Yönetim ile ilgili eleştirilerini aktaran Osmanağaoğlu, “İzmir’de deprem evleri yapacaklarını iddia ettiler. Bunlar yapana kadar Türkiye Cumhuriyeti Devleti 5 bin 474 konutu yapıp teslim etti.  Bayraklı’da her gün evime giderken yanından geçiyorum. Büyükşehir Belediye binasının enkazını kaldıramamış bir belediyedir. Fazlasını beklemek yanlış olur. Aliağa Belediyesi 100 günde muazzam bir alt geçit yaptı. Bu projeleri gerçekleştiren insanların İzmir’e hizmet etmesi her insanımızın arzusudur” ifadelerini kullandı.

İNCE SÖZÜNDE DURMALI
Muharrem İnce'nin süreçteki tutumunun değişeceği yönünde çıkan haberlere yönelik basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Osmanağaoğlu, "Muharrem İnce Bey'in kendi kararıdır. Yola çıkarken millete verdiği 'Sonuna kadar devam edeceğim' sözü vermiştir. Kaset kumpasını doğru bulmuyorum. Muharrem İnce Bey kendi karar verecektir" ifadelerini kullandı.

 
Yurt dışı oyları 5 kilitli odada korunuyor
 
Pınar Karşıyaka son deplasmanda!
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
GÖRKEM 12 Mayıs 2023 Cuma 13:56

NE FETÖ NE PKK OYUM MHP YE CcC

Yorumu oyla      2      3  
okan 12 Mayıs 2023 Cuma 13:55

kasetcilere oy yok oyum mhp ye

Yorumu oyla      2      3  
efe 12 Mayıs 2023 Cuma 13:55

oyum mhp ye inadına yıne yeniden mhp

Yorumu oyla      2      3  
göztepeli 11 Mayıs 2023 Perşembe 16:33

TAMER GİDERKEN BİLE İYİCE GÜLDÜRÜYORSUN YA.

Yorumu oyla      4      3  
11 Mayıs 2023 Perşembe 14:47

bu mehapeliler harbiden çok komik. Cem Yılmazın yanında çalışmaya başlasınlar. boşa harcanıyorlar böyle :)))))

Yorumu oyla      7      4  
alo 11 Mayıs 2023 Perşembe 13:55

SAYIN TAMER BEY, 5 Sİ MHP,6 AKEPE,EDER 11,KALIR 3 BİRİ TİP,BİRİ İYİ PARTİ,1 DE CHP Mİ,15 MAYISDA YİNE MESAJINI BEKLERİZ

Yorumu oyla      6      4  
tabela partisi 11 Mayıs 2023 Perşembe 13:41

sen barajı aşmaya bak sızın il başkanlıgını cafe yapçaz yakında hem ıktıdara talıp değilsiniz hemde herkese çamur atarsınız

Yorumu oyla      9      4  
11 Mayıs 2023 Perşembe 12:37

siz goreceksin,iz satılmıs troller mhp en az 5 cıkarır ve gozunuze sokar

Yorumu oyla      4      12  
:) 11 Mayıs 2023 Perşembe 12:13

Kaç vekil çıkaracakmış. ya toplamda 2 çıkarırsnız başarıdır sizin için. az kaldı göreceksizniz

Yorumu oyla      10      4  
11 Mayıs 2023 Perşembe 12:11

Puhu haha aha ...

Yorumu oyla      9      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Geriye gidişe kesinlikle müsaade etmeyeceğiz'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hangi badireleri aşarak bugünlere ...
Yıldırım: Siyaset bel altından yapılmamalı
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı adayı Memleket ...
AK Partili Dağ ‘arife tarif gerekmez’ dedi: Ya lider seçeceğiz ya da piyon! 
Genel seçimler öncesi 1’inci Bölge mahalle muhtarları ile bir araya gelen ...
 
Muharrem İnce adaylıktan çekildi!
Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin ...
MHP’li Özarslan seçim sonucu net dedi… 1’inci turda Erdoğan kazanır!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir 1’inci ...
Dervişoğlu'ndan ilk tur mesajı: Bu iş bitecek!
TBMM İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, ...
 
CHP’li Nalbantoğlu’ndan ‘iktidar vekilliği’ çıkışı: Benim de hakkım!
CHP Parti Meclisi üyesi ve İzmir milletvekili adayı Rıfat Nalbantoğlu ...
AK Partili Dağ, Menemen'de Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı: Kandil'in ve Pensilvanya'nın desteklediği aday!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "7'li koalisyonun Cumhurbaşkanı ...
Erdoğan: Kürt kardeşimi kimse tehdit edemeyecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Her kim terör tehdidi altındaki eski Türkiye’yi ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ha’di, öldür beni!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Toplumsal Bellekte Bir Akdeniz Liman Kenti: İzmir
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva