HABERLER>POLİTİKA
27 Mart 2019 Çarşamba - 13:26

MHP’li Osmanağaoğlu: Atatürk’ün kurtardığı İzmir, Kılıçdaroğlu tarafından teslim ediliyor!

İzmir Milletvekili Osmanağaoğlu, Millet İttifakı’na sert sözlerle yüklenirken, “Son günlerde basında da yer alan bu bölücü ortaklık listesi; İzmirliler açısından da dehşet vericidir. Tunç Soyer’in Belediye Meclis Üyesi listelerinde tam 14 PKK militanı yer almaktadır. Fotoğraf açık, görüntü nettir. Mustafa Kemal’in düşman işgalinden kurtardığı İzmir; Kemal Kılıçdaroğlu tarafından düşmana teslim edilmeye çalışılmaktadır” dedi.  

MHP’li Osmanağaoğlu: Atatürk’ün kurtardığı İzmir, Kılıçdaroğlu tarafından teslim ediliyor!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu ve İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala basın toplantısı düzenledi.

AK Parti ile birlikte Cumhur İttifakı’nda yer alan MHP’nin İzmirli Vekili Osmanağaoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İYİ Parti’nin bulunduğu Millet İttifakı’nı sert sözlerle hedef aldı. Millet İttifakı’nı ‘zillet ittifakı’ olarak tanımlayan Osmanağaoğlu adaylar üzerinden konuştu.

YENİ CHP, GENETİĞİYLE OYNANMIŞ GDO’LU CHP’DİR!
Uzun yıllar İzmir’de iktidar konumunda bulunan CHP’yi eleştiren Osmanağaoğlu, “CHP’li yöneticilerin İzmirliliği; politik bir duruşla özdeşleştirmesi ve bu durumu sürekli vurgulamaları boşuna değildir. Çünkü onlar İzmir’e hizmet sunmak ve oy almak yerine; başka siyasi hesapları kullanarak İzmirliyi çantada keklik saymayı tercih etmektedir. Bu şuur; gerilimleri kaşıyarak inat üzerinden İzmirlilerin oylarını avlamayı seçen ama karşılığında halk için çalışmak yerine İzmirliye polemik ve siyasi gerilimden başka şey sunmayan bir yapıya sahiptir. Kurtuluş sonrası İzmir’in hemşerisi ilan edilmekle ne kadar mutlu olduğunu dile getiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk; 24 Eylül 1922 tarihli hitabında “ülkemizin Akdeniz'e karşı ışığı” diye tasvir ettiği bu güzel şehrin acılarını dindirmeyi asli vazifesi olarak nitelendirmiştir. İşte bu hassasiyet; alçak işgalcilerin yakıp küle çevirdiği İzmir’den çok kısa sürede çağdaş bir şehir vücuda getirmiştir. Bu hassasiyetten uzağa savrulan CHP’li idareciler; her şeyden önce, Hasan Tahsin’in emaneti İzmir’e ve İzmirlilerin kıymetli hemşerisi Gazi Mustafa Kemal’e ihanet etmiş olacaklarını unutmuş gibidirler. Yeni CHP, genetiğiyle oynanmış GDO’lu CHP’dir. Bu CHP Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e karşı çok daha ağır bir ihanet oyununun içindedir” dedi.

MUSTAFA KEMAL’İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTARDIĞI İZMİR; KEMAL KILIÇDAROĞLU TARAFINDAN DÜŞMANA TESLİM EDİLMEYE ÇALIŞILMAKTADIR
“Adını ‘millet’ koydukları ‘Zillet İttifakı’ kapsamında bir araya gelen CHP, İP ve Saadet Partisi; gizli ortakları olan HDP’yle bağlarını şu zamana kadar reddetmenin yollarını aramışlar ve inkâra sığınmışlardır” diyen Osmanağaoğlu, “Hatta bu kapsamda; HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli’nin “Biz Kürdistan’da kazanacağız. Batıda da AK Parti ve MHP’ye kaybettireceğiz” diyerek yol haritalarını çizmeleri görmezden gelinmiştir. Yine Sezai Temelli’nin “Seçilen belediye başkanı bizim oylarımızla seçildiğini bilecektir” diye şimdiden seçim sonrası için fatura kesmesi de hasıraltı edilmeye çalışılmıştır. Fakat artık ortaya çıkmıştır ki Türkiye’nin hemen hemen her şehrinde; bir takım bölücü örgüt militanları CHP, İP ve Saadet listelerine belediye meclis üyesi olarak yazdırılmıştır. Kandil’den gelen talimatla kurulan ortaklık; yine terörist inlerinden gelen listelerle iyice perçinlenmiştir. Son günlerde basında da yer alan bu bölücü ortaklık listesi; İzmirliler açısından da dehşet vericidir. Maalesef ki İzmir, bizim güzel İzmir’imiz; Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’si tarafından PKK’lılara peşkeş çekilmek istenmiştir. Tunç Soyer’in Belediye Meclis Üyesi listelerinde tam 14 PKK militanı yer almaktadır. Fotoğraf açık, görüntü nettir. Mustafa Kemal’in düşman işgalinden kurtardığı İzmir; Kemal Kılıçdaroğlu tarafından düşmana teslim edilmeye çalışılmaktadır” diye konuştu.

LAĞIM PATLAMIŞTIR!
Osmanağaoğlu, “İzmir’in alt yapı problemlerinin en başta gelenlerden birisi lağım sıkıntılarıdır. İzmirli bunlardan mustariptir. Fakat sıklıkla patlayan ve etrafa kötü koku yayan lağımlar dahi, ortalığa yayılan bu listeler kadar iğrenç değildir. Listeler ortadadır. Zillet İttifakı bir seçim ortaklığı değil, bir suç ortaklığıdır. Lağım patlamıştır.  Fakat İzmirli artık bu rezalete, bu kepazeliğe, bu ihanete razı gelmeyecektir. Tunç Soyer ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun imza attığı pislikler İzmir’in sokaklarını işgal edemeyecektir. İzmir’i uzun zamandır yöneten yerel yönetim zihniyeti; tek varlık sebebi olan partizanlığı kutsamış ve hizmet götürmek zorunda olduğu halkla arasına aşılmaz bir duvar örmüştür.  Hizmet; bir partiye oy verenlere bahşedilen, vermeyenlerden esirgenen bir lütuf değildir. Unutulmasın ki; Halka hizmet; siyasetçinin asli görevidir. Fakat İzmir’deki belediye yetkilileri, kendi partilerinden olmayan ilçe belediyelerinin hiçbir çalışmasında çözüm ortağı olmayı kabullenememektedir. Yol bakım ve onarımından, şehrin yaşam alanlarının düzenlenmesine kadar, MHP’li ve AK Parti’li belediyelere dirsek gösteren anlayış; nasıl bir halkçılık gütmektedir? Kendi partilerine oy vermeyenler halkın mensubu değil midir? Misal vermek gerekirse MHP’li Aliağa Belediyesi ve AK Partili Selçuk Belediyesi’ne karşı gösterilen tavır; İZBAN’ın bu ilçelere düzenlediği sefer sayılarına kadar yansımıştır.  Aynı güzergâhta ve bahsi geçen belediyelere de yakın olan bazı ilçelere giden seferlerin neredeyse 3’te 1’i kadar sefer; Aliağa ve Selçuk’a ulaşmaktadır. Böyle yaparak halkı kendince cezalandıranlar; sonrasında sahte gülücükleri ve “sosyal belediyecilik” maskelerini takarak herkesi kucakladıklarını iddia etmektedir. Onların kucakladıkları İzmirli değildir. Kemal Atatürk’ün CHP’si İzmir’i bağrına basarken; Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’si Kandil Dağı kuklalarını bağrına basmaktadır” açıklamasını yaptı.

AJANDANIZI DEĞİŞTİREN NEDİR KOCAOĞLU?
Osmanağaoğlu konuşmasının bu bölümünde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na seslendi. Osmanağaoğlu, “Tunç Soyer’in yerel yönetim anlayışından rahatsız olanlar arasında CHP’de yıllarca siyaset yapmış isimler de vardır. İzmir kamuoyu tarafından bilindiği üzere Tunç Soyer’e karşı mesafeli olan isimlerin başında Aziz Kocaoğlu gelmektedir. CHP kulislerinde dolaşan malumatlara göre Aziz Kocaoğlu; Tunç Soyer’in adı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için geçtiğinde şiddetle itiraz etmiş ve bu ismin kırmızı çizgisi olduğunu söylemiştir. Hatta Kocaoğlu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı iken bu seçimlerde aday olmayacağını söylemiş; sonrasında Tunç Soyer’in adı sıkça telaffuz edilince aday adaylığını açıklamıştır. Akabinde hangi kapalı kapılar ardında, ne sözler alınmış ne vaatler verilmişse; Aziz Kocaoğlu da birden Tunç Soyer destek kampanyalarına katılmıştır. Aziz Kocaoğlu’nun cevaplaması gereken sorular vardır. En azından yıllarca oy vererek Kocaoğlu’nu Belediye Başkanı seçen İzmirlinin beklediği cevaplar vardır. Sizin ajandanızı değiştiren, yol haritanızın güzergahını savuran gelişmeler nelerdir? Tunç Soyer; sizin gönlünüzü alacak ne vaatte bulunmuş; Kemal Kılıçdaroğlu yönetimi sizlere nereyi işaret etmiştir? Seçmene layık görmediğiniz, partinize layık görmediğiniz, İzmir’e layık görmediğiniz bir adaya; önce köstek olup şimdi destek olmanın manası nedir Sayın Kocaoğlu?” ifadelerini kullandı.

SOYER’İN SEFERİHİSAR’DAKİ YEREL YÖNETİMİ MAKYAJ BELEDİYECİLİĞİDİR!
Osmanağaoğlu ayrıca, “Tunç Soyer’in Seferihisar’daki yerel yönetim anlayışı makyaj belediyeciliğidir. İçi boş, altyapısı eksik, şişirilen bir reklam belediyeciliğidir. Seferihisar’ın 25 nadide mülkünü, şusunu busunu satıp; yetmeyince adasını satan emlak belediyeciliğidir. Son 9.5 yılda 175 kez yurtdışına çıkarak, 525 bin TL.’lik uçak bileti masrafı yapan Tunç Soyer’in yerel yönetim anlayışı; seyyah belediyeciliğidir, turizm acentesi belediyeciliğidir. Her yılın ortalama üç ayını yurt dışında geçiren eski Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in anlayışı; “seni uzaktan sevmek / aşkların en güzeli” belediyeciliğidir.  Onlar gerçekte Seferihisar’ı sevmez, İzmir’i sevmez. Tunç Soyer’in zihniyeti harcırah, yurtdışı seyahat ve reklam kokan hareketleri sever” dedi.

İZMİRLİ CHP ZİHNİYETİNİN ÜSTÜNÜ ÇİZMİŞTİR!
Osmanağaoğlu ayrıca, “CHP’yi kirleten, İzmir’i kirleten, CHP’ye oy veren masum vatandaşlarımızın helal oylarını kirleten bu zihniyete artık dur demedin vaktidir! İzmirliler; en az kendileri kadar temiz, en az kendileri kadar çalışkan, en az kendileri kadar dürüst bir belediyeyi hak etmektedir.  Türkiye’nin en şehirli insanları olan İzmirlilere karşı bütün bölge siyasetçilerinin bir borcu vardır: Bu da İzmir’i yeniden şiirlere, şarkılara ilham verecek bir şehir haline getirmektir. İzmirlilere; “İşte hak ettiğin şehir! İşte özlediğin İzmir!” diye göğsümüzü gere gere hediye edebileceğimiz bir şehri hep beraber, el ele inşa etmemiz gereklidir. Bu noktada inanıyorum ki Cumhur İttifakımızın adayı Nihat Zeybekçi; İzmir’i ayağa kaldıracak hamlelere imza atacaktır. İzmirli; Nihat Zeybekçi ve Cumhur İttifakı kadrolarının kendisine öz kardeş olduğunu anlamış, onları bağrına basmıştır. İzmirli; bu şehre hizmetkâr değil, hükümdar olmak isteyen CHP zihniyetinin üstünü çizmiştir.  Artık İzmir’in kendisine dayatılan öcü masallarına, “biz gidersek; falancalar gelir, filancalar gelir” sahtekârlıklarına tahammülü kalmamıştır. Artık İzmirlinin asfalyaları atmıştır. Evet… 31 Mart günü İzmir’de gidenler ve gelenler olacaktır. 31 Mart’tan sonra Kılıçdaroğlu’nun CHP’si gidecek ve İzmir’e bahar gelecektir” ifadelerini kullandı.

GECE ÜSTÜ AÇILMIŞ, İYİ Kİ 35 İLÇE DEMEMİŞLER!
İzmir’in CHP’nin kalesi olarak görünmesine değinen ve CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in ‘30 ilçeyi kazanacağız ve Büyükşehir’de asgari yüzde 60 oy alacağız’ şeklindeki iddiası hakkında konuşan İl Başkanı Şahin, “Kaleyi görenlere sormak lazım. HDP kale görüyor demek ki! Onu da 1 Nisan’da göreceğiz. Hayal görmüş, gece üstü açılmış. Bize 20 belediye alacağız derken biz hayalimizi söylemdik. Hayalimiz olsa başka şey söylerdik. Biz saha çalışmalarımızda gördüğümüzü söyledik. İddia değil bizimkisi. 20 belediye alacağımız görünüyor. 30 belediye alacağız demesi yalanın ötesi! İyi ki 35 ilçe dememişler” açıklamasını yaptı.

ANKETLERE GÜVENMİYORUM
‘Elinizde bir anket var mı?’ sorusunu yanıtlayan Vekil Osmanağaoğlu, “Anketlerin de ne kadar güvenilmez olduğunu hepimiz biliyoruz. Genel seçimlerde MHP üzerine oynanan oyunların nasıl ters köşeye yatırıldığı herkesçe malumdur. Biz anketlere değil, teşkilatlarımızla son güne kadar yoğun bir tempoyla çalışmalarımızı devam ettiriyoruz, bundan da geri durmayacağız. Ben başkanımızın evine gece 00:00’dan önce girdiğini görmedim” diye konuştu.

ALİAĞA’DAKİ SATIŞLAR ALİAĞA’YA HİZMET İÇİN YAPILIYOR
Seferihisar Belediyesi’nin mal satışlarını gündeme getiren Vekil Osmanağaoğlu, Aliağa Belediyesi tarafından yapılan satışların da sorulması karşısında, “Aliağa Belediyesi ciddi mülklerini satıyor. Üniversite kurmak için satıyor. Üniversiteye arazilerini tahsis etti. Aliağa Belediyesi dünyada sayılı kurulan meslek hastaneleri için arazilerini tahsis etti. Onlara satış diyorsak diyebilecek bir şeyim yok! Onlar satış değildir. Aliağa’ya hizmet vermek için tahsis edilen yerler var. TOKİ için tahsis edilen yerler vardır. Başka bir satılan yer olduğunu bilmiyorum” ifadelerini kullandı.

 
AK Parti Bayraklı Adayı Aslan'dan 'Özkanlar' müjdesi
 
'Kızgınlık başka milli iradeye sahip çıkmak başka'
YORUMLAR
Toplam 16 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ÖLÇÜ KAÇTI 28 Mart 2019 Perşembe 10:32

Nefret Söyleminde Ölçü Kaçtı; AYIP DENEN BİR ŞEY VAR!

Yorumu oyla      4      5  
Dışarıdan göz 28 Mart 2019 Perşembe 09:47

Koskoca Mhp İzmirli mi olmayan bir il başkanı oturtmuş oraya ve andımızın okunmasını yasaklayan ortagına destek cıkan Mhp dusmandan bahsediyor sizin dediğinize birilerinin zamanında dediği gibi buna kargalar güler.

Yorumu oyla      4      5  
Dışarıdan göz 28 Mart 2019 Perşembe 09:37

Düşman Kim sayın İl başkanı

Yorumu oyla      4      5  
Izmir li 28 Mart 2019 Perşembe 06:45

Yahu sözde ittifak yaptınız Izmir i yine alamayacaksınız milleti kandırmayın işinize gelen anketler olunca güzel,işinize gelmryen anketler olunca anketlere güvenmiyoruz.Ya bırakın kendinizde biliyorsunuz sonucu avunmayın hadi geldiğiniz yere geri dönün.

Yorumu oyla      8      5  
hadi ordan 27 Mart 2019 Çarşamba 19:34

once ortaginiza sorun: 'Halihazirda Ak Parti milletvekili olupta birakin akrabalarini kardesi hdp den belediye baskan adayi olan kac kisi var?' hdp suan ciksa secime girmedigimiz yerlerde ak partiyi destekliyoruz derse eski iki ortak kolkola verip eski gunlerini yad ederler

Yorumu oyla      15      6  
Mister No 27 Mart 2019 Çarşamba 19:16

Ne olur artik karar verin kac kisi olduklarina. 1´den 100´e kadar saydiniz. Bu ne aymazliktir böyle. Adam gibi istihbarat yaptiramayanlar utanmadan bizden oy istiyor.

Yorumu oyla      14      5  
vatandas 27 Mart 2019 Çarşamba 18:12

Andımızı okullarda okunmasını kaldırmak...T.C...Yazıların kamu kurumlarından kaldırmak..herşeyi dışardan ithal etmek..fabrikaları satmak ...askerligi paralı olarak yaptırtıp ordunu gücünü düşürtmek... vatandaşa hakaret etmek ...insanları birbirine kendi koltukları için düşürmek asıl beka kimler yapıyor soruyorum sayın MHP il baskanı..muhalefetten daha duymadım daha kise camur attıklarını kemal bey ve meral hanım her konusmalarında bizler kardeşiz diyor ..sizler; bize oy veren bizim kardeşimiz diyorsunuz ama unutmayın bizim birbirimizden başka dostumuz yok

Yorumu oyla      15      5  
İzmirli 27 Mart 2019 Çarşamba 15:54

Bu seçimi hiç unutmayacağız.Herkes birbirini suçluyor ,bağırıyor,tehdit ediyor.Bu düşmanlık niye .Nasıl bir seçim bu.Psikolojimiz bozuldu.

Yorumu oyla      19      5  
FETİ DENİZ 27 Mart 2019 Çarşamba 15:06

düşman varsa akp ye kol kanat gerenlerdir hain icinizde

Yorumu oyla      21      6  
Gürkan 27 Mart 2019 Çarşamba 14:51

AKP ne derse bunlar da aynısını söylüyorlar :)

Yorumu oyla      20      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti Bayraklı Adayı Aslan'dan 'Özkanlar' müjdesi
Yıllardır çözüme kavuşturulamayan Özkanlar Pazar yeri ile ilgili müjdeyi ...
CHP Çiğli Adayı Gümrükçü: Dönüşüm zamanı
Millet İttifakının Çiğli Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü, TELE 1 kanalında ...
CHP Aliağa Adayı Durmaz'dan 'borç' salvosu!
Aliağa Belediyesi’nin 2018 yılına ait gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin ...
 
CHP'li Sertel'den Karşıyaka Hastanesi çıkışı: AVM mi yapılacak?
İzmir’de 50 yıldan fazla süreyle hizmet veren 240 yataklı Karşıyaka Devlet ...
Hanzade ÜNUZ yazdı... Zeybeği kim oynayacak?
Hanzade ÜNUZ yazdı... Zeybeği kim oynayacak?
Eş Zeybekci: İzmir, bu ülkenin incisidir
Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci'nin eşi ...
 
CHP’li Sındır'dan Kınık mesajı: 5 yıllık emaneti geri alacağız!
Yerel seçimlere sayılı günler kala ilçe ziyaretlerini hızlandıran CHP ...
İzmir'in sandık raporu: Kaç seçmen var? En çok ve en az seçmen hangi ilçede?
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin yürürlüğe girmesi sonrasında yapılacak ...
İzmir'in göbeğindeki tarih için bakanlıktan yanıt yok
İzmir Konak’ta bir inşaat sırasında ortaya çıkan ve ‘mutlak korunması ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
N'oluyor o balkonda?
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Kazanan yok, kaybedenler Gazze’deki Müslümanlar
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İki yüzlü ahlak her yerde…
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Koltuklar devredilirken!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva