HABERLER>POLİTİKA
31 Temmuz 2017 Pazartesi - 12:07

MHP’li Karataş’tan ‘yeni parti’ çıkışı: Akşener’in geçmişi ne ki...

İl Başkanı Karataş, teşkilatın Ankara ziyareti hakkında bilgi verirken, Akşener’in kuracağı yeni partinin MHP’den oy devşireceği iddiaları karşısında,  “Geçmişte Akşener’le mukayese edilmeyecek başkaları da ayrılmışlardı. Netice gelmedi. Akşener’in MHP’yle geçmişi ne ki, bizden oy götürecek?” dedi.

MHP’li Karataş’tan ‘yeni parti’ çıkışı: Akşener’in geçmişi ne ki...

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Teşkilatı, Başkan Necat Karataş önderliğinde Ankara’ya giderek Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.

İl kongresinin gerçekleşmesinin ardından yönetim kurulu üyeleri ve ilçe teşkilatlarıyla beraber eksiksiz katılımın sağlandığı Ankara ziyaretine ayrıca Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu ile İzmir Milletvekili Oktay Vural da destek verdi.

MHP Lideri Bahçeli’nin İzmir heyetine yaklaşık 50 dakika hitap ettiği ve masaya İzmir’deki çalışmaların yanı sıra 2019 seçimlerinin yatırıldığı öğrenildi.

Heyet, başkent programında ayrıca MHP kurucu Genel Başkanı merhum Alpaslan Türkeş’in kabrini ziyaret etti.

Ankara temaslarının ardından Egedesonsöz’e değerlendirme yapan İl Başkanı Necat Karataş birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Karataş teşkilat çalışmalarına ilişkin konuşurken MHP’den ayrılan ve yeni parti kurma hazırlığında olan Meral Akşener’in 2019 seçimlerinde partisinden oy devşireceği yönündeki söylentiler hakkında da net mesajlar verdi.

BİZZAT VE YÜZ YÜZE KONUŞMAYI ÖNEMSİYORUZ
Ankara ziyaretine ilişkin bilgilendirme yapan Karataş, “MHP İzmir ilçe ve il kongresinin ardından genel merkezimizle topluca bir ziyarette bulunalım istedik. Gerekçemiz de İzmir’in 2019’daki seçimlere hazır olduğunu iletmekti. İzmir İl Teşkilatı’nın tamamının eksiksiz olarak liderimizin yanında olduğunu net bir şekilde söylemeyi amaçladık. Bizzat ve yüz yüze görüşme yapmak istedik. Çünkü Genel Başkanımızın emrinde olduğumuzu ve sadakatimizi yüzüne söylemeyi ayrıca önemsiyoruz. Bundan önce bu kadar katılımlı bir genel başkan ziyareti yapılmadı. Yaklaşık 750 kişi gittik. Teşkilat mensuplarının iki gün ayırarak orada bulunmalarından genel başkanımız çok mutlu oldu. Teşekkürlerini iletti” dedi

TÜRK MİLLETİ’NİN MHP İKTİDARINA İHTİYACI VAR
Partisinin önceliklerine değinen Karataş, “MHP 2019’u hedef olarak belirlemiştir. Biz İzmir olarak öncelik olarak mahalli idareler seçimlerine ağırlık vermeyi amaçlıyoruz. Bu çalışmalar yürüyor. Türk Milleti’nin yerelde ve genelde MHP iktidarına ihtiyaç duyduğu konuşuldu. Biz de bunu bir talimat olarak aldık. Bundan sonra çalışmalarımız daha da hızlanacak” diye konuştu.

AKŞENER’İN MHP’YLE GEÇMİŞİ NE Kİ!
Karataş, MHP’den ayrılarak yeni parti kurma hazırlığında olan Meral Akşener’in durumuyla ilgili de açıklamalarda bulundu. Akşener’in 2019 seçimleri sürecinde hem MHP hem CHP seçmeni üzerinde etkili olacağı ve iki partiden oy devşireceği iddiaları karşısında net konuştu. Karataş, “MHP’de geçmiş dönemlerde Meral Akşener’le mukayese edilmeyecek, çok daha köklü geçmişi olan, ülkücü hareketin önemli kademelerinde bulunan başkaları da ayrılıp parti kurdular. 1992 yılında birileri koptu, 1997’den sonra da yine aynı şekilde oldu. Ama netice gelmedi. Meral Akşener’in MHP’yle geçmişi ne ki, bizden oy götürecek? CHP’den ne getirir ne götürür beni ilgilendirmez. Akşener veya benzeri isimlerin ne yapacağı bizi ilgilendirmiyor. Bizi ilgilendiren MHP’nin 2019’da hedefe nasıl varacağıdır. MHP İzmir ve diğer illerde mahalli idareler seçimlerinde başarılı olursa, yüce Türk Milleti’ne hizmet götürme noktasında görevi nasıl devralacaktır. Cumhurbaşkanı seçtirmek suretiyle hükümeti nasıl kuracak? Parlamentoda vekil sayısı bakımından çoğunluğu nasıl sağlayacak? MHP’nin hedefinde bunlar vardır” dedi.

ADAYLARIMIZI ERKEN AÇIKLADIĞIMIZ TAKTİRDE…
Karataş İzmir’de yürütülen çalışmalar için, “Mahalli idareler seçiminde biz geçmiş dönemde adaylarımızı erken açıkladığımız taktirde kazandığımız ilçeler var. Öbür taraftan da oy oranımızın çok yüksek çıktığı ilçeler var. MHP şimdiden başlayacaktır. Zaten bir Ar-Ge’miz var. Bu daha da güçlendiriliyor. İzmir özelinde 30 ilçede, eksikleri, sıkıntıları çözecek, hemşerilerimizin beklentileri noktasında çalışacak insanlarımız var. Proje üretecek bir ekibimiz zaten var. Ciddi anlamda bir çalışma yapılacak. Bizi bunlarla ilgileniyor. Diğer partinin ne yaptığı bizi ilgilendirmiyor. MHP İzmir İl Teşkilatı kongrelerini yaptıktan sonra hemen işe koyuldu. Bazı ilçelerimizde çok sevindirici çalışmalar yapılıyor. Bu süreçte sadece il yönetiminin değil ilçe başkanlıklarımızın da çalışmalarını herkes görecek” diye konuştu. 

 
Rüyamda gördüm demişti: Karar çıktı!
 
İzmir'in kum zambakları için S.O.S!
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bucalı 1 Ağustos 2017 Salı 03:06

Akşener medya gazı ile pohpohlanıp ambalajlanıp halkın önüne çıkarılan hayali bir figür. Sarıgülü zamanında şişirenler aynısını yapıyor. Bir tane mhp var ötesi yok.

Yorumu oyla      11      5  
Sefa yurteri 31 Temmuz 2017 Pazartesi 23:23

Ne yazık Akşener meselesini anlamamış başkan. Akşener türkiyenin tıkanan siyasetine umut oldu. Anketler bunu ispatlıyor. Zaten mhp il başkanının yapacağı birşey yok.

Yorumu oyla      11      5  
SON SOZÜ MILLET SÖYLER. 31 Temmuz 2017 Pazartesi 22:39

Kim ne söylerse dinleyen yok mhp doğrunun yanındadır akp 040 bandında geziyor chp herzaman 025 civarı mhp istikrarlı cıkış yapacaktır. açılım sürecinde doguda yapılan yanlışlar mhp yi anadoluda atağa geçirecektir mhp den ayrı bir parti yürümez örnekleri var.Sayın Bahceli önce DEVLETİM ve MİLLETİM diyor sonra partim diyor Sayın Bahçelinin Dik duruşu akp yi bir ?ok yanlışdan çevirmiştir.MHP nin ve Devlet Bahçelinin son çıkışlarının ve 20 yıldır fetö konusundaki acıklamalarını görmek zorunda kalan akp mhp nin Çizgisine gelmektedir akp secmeni bunu biliyor ve partisinden daha istikrarlı olan mhp ye guveniyor.

Yorumu oyla      11      6  
Realist 31 Temmuz 2017 Pazartesi 21:25

Sayın Akşenerin geçmişi ne biliyormusunuz.Duruşu ...Dik durdu AKP ile ortaklık yapmadı sizin gibi.Sayenizde MHP bitti.Sayın Akşeneri destekliyoruz.2019 da MHP sayenizde baraj altı kalacak.

Yorumu oyla      12      6  
Ahmet Çipli 31 Temmuz 2017 Pazartesi 14:44

MHP Selçuk'ta görevden aldığı yönetimin yerine bile bir yıldan fazla süre geçmesine rağmen atama ve seçim yapamadı. O günden beri teşkilat binası kapalı duruyor. Ki Selçuk MHP'nin en güçlü olduğu ilçelerden biridir.

Yorumu oyla      11      5  
31 Temmuz 2017 Pazartesi 13:29

7 Haziran - 1 Kasım seçimleri arasında Akşener olmadan %5 oy kaybettiler. Şimdi %5 alırsanız şükredin.

Yorumu oyla      11      6  
31 Temmuz 2017 Pazartesi 12:30

MHP 2019' da barajı geçerse size ne mutlu :) Akşener'in de bir şansı olacağını düşünmüyorum. Bütün TV'ler, devlet olanakları ... AKP'nin elindeyken diğer partilerin işi zor. CHP 2019'a giden süreci iyi yönetirse yüzde 25 'i geçer , AKP'nin de alacağı oyu ekonomik gelişmeler belirler.

Yorumu oyla      13      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’den ''Adalet Kurultayı'' kararı!
CHP, 26-30 Ağustos tarihleri arasında Çanakkale'de "Adalet Kurultayı" yapma kararı aldı.
CHP’li vekilin sözleri İzmir’i karıştırdı: Pes doğrusu!
İl Eğitim Sekreteri Özen, Tunceli Milletvekili Erol’un, “Muhalefet karşıtlık ...
HDP'li milletvekili için karar verildi!
HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran, Ankara’ya gitmek üzere geldiği ...
 
Akşener'den Atatürk Büstü saldırısı için sert açıklama
Meral Akşener, Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde Atatürk büstüne yapılan ...
3 yıl sonra ‘yol arkadaşları’yla yeniden
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, 3 yıllık aranın ...
'Müftülere resmi nikah yetkisi'ne MHP'den destek
MHP, müftülere resmi nikah kıyabilmeleri için yapılacak yasal düzenlemeye destek verdi.
 
CHP'li Sertel'den AK Parti'ye tarım politikası eleştirisi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, dışişlerinde ...
Bozdağ'dan 'müftü nikahı' açıklaması
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, müftülere nikah yetkisi veren kanun ...
CHP'li Bakan: Zehir mi yiyoruz ? Zehir mi yediriyoruz ?
Tarımsal ürünlerin üretiminde böcekleri öldürmek için kullanılan ve organik ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Güneşli günler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Eskiçağ İnançlarında ve Ritüellerinde Şarap
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ha’di, öldür beni!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva