HABERLER>POLİTİKA
18 Ocak 2021 Pazartesi - 21:54

MHP'li Kalyoncu'dan CHP'li Bakan'a yanıt: MHP'yi eleştirmek haddin değil!

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan'ın sözlerine yanıt verdi.

MHP li Kalyoncu dan CHP li Bakan a yanıt: MHP yi eleştirmek haddin değil!

EGEDESONSÖZ- Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan'ın SonsözTV yayınında kullandığı ifadelere tepki gösterdi. 

CHP'li Bakan'ın, SonsözTV canlı yayınında, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanvekili Kalyoncu'nun Çevre Bakanlığı'nın bütçe görüşmelerinde konuşma yapmaması eleştirilerine Kalyoncu'dan yanıt geldi.

-CHP'Lİ BAKAN'DAN MHP'YE 'YANCI' ELEŞTİRİSİ!

"CHP’nin bazı vekilleri kamera görünce ne yapacağını şaşırıyor sanırım" diyen Kalyoncu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Murat Bakan konuşmuş. Bir ağızdan çıkan her sözün doğru olmama ihtimalini bilen halkımın basiretine güvenim sonsuzdur. MHP’nin politikalarını eleştirmek haddin değil. Kimin kime yancı olduğunu büyük Türk Milleti net olarak görüyor. Her şeyden önce HDP ile nasıl bir ilişkiniz var? Serok Ahmet’e ve Babacan’a muhabbetiniz hikmeti nedir? Askıda vekil kampanyanız hala devam ediyor mu? İnce ve Sarıgül’e de vekil gönderiyor musunuz? Siz ne aldınız, ne verdiniz? Başka hangi mecralarda yancılık yapıyorsunuz?

Terör örgütü ile can ciğer kuzu sarması olmanız, kendinizi örgüte teslim ettiğinizi gösteriyor. Tabelalar HDP renk ve desenlerinde, isimler antik heveslerden esintili. Karikatür festivalinde Türk ve İslâm düşmanları yer alamadı, iptal oldu diye üzülmüşsünüz. İzmir’e ayrı para ve bayrak dedi Soyer, sesiniz çıkmadı ama kendinizce MHP’ye saldırmayı hak görüyorsunuz. Çevreciliğiniz çakma, konuşmalarınız da saçma. Su konusuna da girmişsiniz pervasızca. Şimdi kendisine soruyorum.

İzmir Körfezini kim kirletti? Harmandalı çöplüğünde ne gibi sorunlar var? ÇED raporu alınmadan ihaleye çıkılmasına ne diyorsun? İzmir'in ve İzmirlinin menfaati için bir kere sesiniz çıktı mı? Tahtalı barajında kirlenme var mı?

Bunları açıklamak yerine 200 göl kurudu, kirlendi vs. yuvarlak laflar, hiç bilimsel yaklaşım değil ve bu konuları mecliste tek tek anlattık. Ekoloji demekle çevreci olunmuyor! Salda Gölünde bungalova laf söylemekle de çevreci olunmuyor. İzmir’de CHP belediyeleri ne kadar tarım arazisini imara açtı ve ne kadar doğal alanın katledilmesine izin verdi? İzmir'de yağmur yağınca sel olmasın diye biz önerilerimizi sıraladık. Peki siz hiç bunu dert edindiniz mi? Bölgemizin depremselliği biliniyor. Kentsel alt yapı ve yapı stoku hakkında niçin bir tek adım atmadınız? Kameraya bakıp etrafa laf üfürmeyi bırakın da İzmir'e bakın. Sorunlar yumağı haline gelen İzmir’i düşününün, kimlere yancılık yaptığınıza bakın."

 
Koç: Onlar elin oğlu, Mesut evin oğlu!
 
Aşılamada 1. aşamanın ilk adımı tamamlandı!
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hasan şen 20 Ocak 2021 Çarşamba 13:04

Sayın vekilim bunlar her dönem havanda su dövmekle meşgul ve mahirler Sizin dile getirdiğiniz sorunlara eğilmek yerine laf cambazlığı yaparak gündem değiştirmeye çalışıyorlar izmir de yaptıkları türk ve islam düşmanları ile ittifakları ayyuka çıkmışken simdi de menderes ilçemizde Cihan padişahı Fatih Sultan Mehmet han için paşa sıfatı yakistirmasiyla sokak tabelası aşmışlar Türk milleti kimin ne yaptığını iyi biliyor Afif e tarif gerekmez

Yorumu oyla      2      3  
private35 19 Ocak 2021 Salı 11:38

şu memleketin su politikası nedir? tarım, eğitim politikası nedir? sanıyorlar ki sadece bekçilik yaparak memlekete bekası olacak. gelecek dediğin insan kaynağını doğru eğitmenle, toprağını doğru ekmekle, kendi kendine yetmenle, suyunu doğru kullnmakla, sanayini geliştirmekle olur. Bunların hiç bri hakkında MHP den bir söz yok. var yok sizi eleştiren herkes terörist.bizim anladığımız milliyetçilik bu değil.

Yorumu oyla      3      3  
19 Ocak 2021 Salı 10:42

Hade be... Niye eleştiremiyoruz? Anlatsana bir kere...

Yorumu oyla      2      3  
19 Ocak 2021 Salı 01:53

Adamların HDP'den başka bir argümanı yok. HDP'lilerin oylarına talipler ama partiyi sevmiyorlar. Çıkın, deyin ki oy da istemiyoruz. Diyebiliyor musunuz? Türk milleti görüyormuş falan bilmem ne! Yarın seçim olsa MHP ne kadar oy alacak? Büyükşehirleri en son ne zaman MHP yönetti? Bahçeli aday bile olamıyor. Hesap soracağım dedikleriniz kazansın diye yapmadığınız kalmadı.

Yorumu oyla      6      4  
Poyraz 18 Ocak 2021 Pazartesi 23:23

Konya Belediyesininde kendi kripto parasını çıkaracağım diye açıklamaları oldu 1 yıl önce.

Yorumu oyla      6      4  
Ali Ali 18 Ocak 2021 Pazartesi 23:14

Bıyığı çuvalla bıraksan gene olmuyor gene olmuyor. Azıcık çağdaş düşünceye ve güncel sorunlara sahip yeni fikirler ile ortaya çıkmalısınız. Böyle eski kabadayı jargonları bitti tükendi artık. Kimse yemiyor..

Yorumu oyla      7      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Öztrak: Seçimin eli kulağında!
İYİ Parti lideri Meral Akşener’in “Haziran gibi 2021’de ben seçim bekliyorum” ...
CHP'li Bakan'dan AK Partili Dağ'ın 'Büyükşehir eleştirileri'ne yanıt: İnsanda biraz utanma olur!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın İzmir ...
'Büyük Türkiye'ye hiç olmadığı kadar yakınız'
AK Parti'nin 9 il için yaptığı ortak konrede konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ...
 
Saldırı açıklaması: MHP'nin sokakta işi yoktur
MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin sokakta işi olmadığını belirterek ...
MHP’den Büyükşehir’e Buca Tüneli eleştirisi!
MHP Konak Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yeniçırak, Büyükşehir Belediyesi'nin ...
İnce'nin yeni partisinde İzmir'den kimler yer alacak?
Memleket Hareketi İzmir temsilcisi Cüneyt Oğuz, yeni kurulacak partiye ...
 
Eski İl başkanı içini döktü: Beni AK Parti'nin casusu ilan ettiler!
Gelecek Partisi'nin görevden ayrılan üçüncü İl Başkanı Cüneyt İşçilik, ...
İzmir siyasetini karıştıran 'telegram' paylaşımı!
CHP Çiğli İlçe Başkanlığı’nın Telegram grubunda,  ABD’de Donald Trump ...
Tayfun MARO yazdı... Menemen Vakası
Tayfun MARO yazdı... Menemen Vakası
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva