HABERLER>POLİTİKA
17 Ocak 2022 Pazartesi - 15:31

MHP İzmir’de katılım coşkusu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığında katılım coşkusu sürüyor. Otuz ilçede toplu katılımları aralıksız sürdüren MHP’de dün de Konak ilçesinde Balıkesir Sındırgılılar Derneği toplu olarak MHP’ye katıldı. İl Başkanı Şahin, “katılımlar sürecek demiştim. Bugün Konak’tayız yarın başka ilçelerimizde olacağız. Türkiye 2023 lider ülke hedefleri yönünde MHP’de ve Cumhur İttifakı’nda buluşuyor. Bu buluşma devam edecek” dedi.

MHP İzmir’de katılım coşkusu

MHP İzmir İlBaşkanlığı üye katılım ve saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Dün Bergama İlçe teşkilatının tertip ettiği mahalle temsilcileri buluşma kahvaltısıyla başlayan MHP İzmir çalışmaları akşam üstü de Konak İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen rozet töreniyle sürdü. Bergama da eksiksiz tüm Mahalle temsilcisinin katıldığı istişare toplantısında konuşan İl Başkanı Şahin, “Türk Milleti teşkilatçı bir millettir. MHP de her şeyden önce bir teşkilat partisidir. Türk Milliyetçileri Teşkilatçılıkları sayesinden bugüne kadar çok büyük başarılara imza atmışlardır. Teşkilatlarımızın merkezini de insanlar oluşturur, Ülkücüler oluşturur. Görüyorum ki Bergama büyük zaferlere hazırlanıyor. Görüyorum ki Bergama ilçe teşkilatımız 2023 Seferimize tüm yapılarıyla hazır. İlçe Başkanımızı, yöneticilerini ve sizleri azminiz ve kararlılığınız için kutluyorum.” İfadelerine yer verdi.

Bergama hazır
Bergama ilçe teşkilatının gerçekleştirdiği mahalle temsilcileri toplantısında partililere seslenen İl Başkanı Şahin, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin Milliyetçi Ülkücü Hareket’e gösterdiği hedefe doğru emin adımlarla yürüyoruz. Otuz ilçe teşkilatımız da aralıksız faaliyetler sürdürüyoruz. Gördüğümüz o ki Bergama ilçe teşkilatımız Liderimizin bizlere gösterdiği Lider Ülke 2023 hedeflerine yürümek için hazır. Şimdi ne yapacağız; kapı kapı gezmekten çok öte gönül gönüle olacağız. İnsanımızın gönüllerini fethedip büyük bir güçle zafere hep birlikte yürüyeceğiz” açıklamasını yaptı.

Hepsi MHP’ye katıldı
Bergama İlçe Teşkilatı çalışmalarından sonra Konak İlçesine tertip edilen üye katılım törenine katılan İl Başkanı Şahin, “MHP’ye katılımlar sürecektir demiştik ve sürüyor. Bugün İzmir Balıkesir Sındırgılılar Derneği bütün üyeleri ile birlikte partimize katıldılar. Bu büyük bir buluşmanın adıdır. Bu 2023 Lider Ülke Türkiye yolunda atılan birlik ve beraberlik adımlarıdır. Türk Milleti Cumhur İttifakı çatısı altında kutlu hedeflere, güvenli geleceğe ve güçlü Türkiye ideallerine yürümektedir.

MHP evinizdir evinize hoş geldiniz
“MHP Türk Milletinin fikir merkezi, inanç hareketive gönül evidir.Sizler bu fikirle, bu inançla ve gönlünüzdeki Bayrak sevgisiyle evimize yani evinize hoş geldiniz” diyerek sözlerini sürdüren il başkanı Şahin, Sizlerle şimdi daha güçlüyüz. Konak ilçe teşkilatımızda yakılan bu katılım ateşi inanıyor ve görüyorum ki tüm mahallelerimize saracak ve MHP, Konak ilçemizde 2023 seçimlerinde adını zafer olarak yazdıracaktır. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, katılan arkadaşlarıma tekrar hoş geldiniz diyorum” dedi. Coşkuyla süren katılım töreni ilçede MHP Şölenine dönüştü.

 
DSP'li Karakülçe'den 'Rahşan Ecevit' mesajı: Onlar bunu yıllarca önceden gerçekleştirmişti
 
2022 yatırımları belli oldu: İzmir’deki hangi projeler için ne kadar bütçe ayrıldı?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DSP'li Karakülçe'den 'Rahşan Ecevit' mesajı: Onlar bunu yıllarca önceden gerçekleştirmişti
Eski başbakan merhum Bülent Ecevit'in eşi ve siyasetçi merhum Rahşan Ecevit'in ...
'Suriyelileri 2 yıl içinde ülkelerine yolcu edeceğiz'
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "En geç 2 yıl içinde Suriyeli kardeşlerimizi ...
'Türkiye-Arnavutluk dostluğunu taçlandırıyoruz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin, Arnavutluk'taki depremin ardından ...
 
AK Partili kadınların 41'inci buluşması İzmir'de
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı, Genel Merkez Kadın Kolları ...
CHP’li Sındır’dan Emniyet binası çıkışı: AKM’yi yıkacaklar!
Atatürk Kültür Merkezi’nin İzmir İl Emniyet Müdürlüğü’ne tahsis edileceği ...
CHP Bornova İlçe'de flaş istifa
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir'de Denetim Komisyonu krizi ile gündeme gelen ...
 
CHP’li Bakan Kyme Antik Kenti'ni sordu: Tahrip edilmesine kim sebep oldu?
Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kyme Antik Kenti’nin SİT sınırlarında yapılan ...
CHP İzmir'den iktidara 'deprem' salvosu!
CHP İzmir İl Yönetimi tarafından İzmir'deki deprem mağdurları hakkında ...
CHP'li Purçu Meclis'te İzmir AMATEM'ini sordu
CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, İzmir’de bulunan AMATEM ve ÇEMATEM’lere ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva