HABERLER>POLİTİKA
12 Haziran 2021 Cumartesi - 13:24

MHP İl Başkanı Şahin'den 'Pagos' çıkışı: 100 yıl sonra bir kez daha denize dökeceğiz!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir il teşkilatı Milletvekilleri, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe başkan ve yöneticileri ile birlikte Belediye Meclis Üyelerinin de katıldığı Tire Toptepe’de bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Kadifekale'nin eski ismi olan "Pagos" adıyla bir üretici pazarı açmasına atıf yapan İl Başkanı Veysel Şahin,"Pagos zihniyetini 100 yıl sonra bir kez daha denize dökeceğiz”

MHP İl Başkanı Şahin den  Pagos  çıkışı: 100 yıl sonra bir kez daha denize dökeceğiz!

Tire İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleştirilen istişare toplantısında partililere hitap eden MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin İzmir il teşkilatına selam ve başarı dileklerini iletti. Partililer Lider Bahçeli’nin selamını ayakta alkışladı.

OSMANAĞAOĞLU: PLANLARI BOZULDU
“Mensubu olmaktan gurur duyduğumuz Milliyetçi Hareket Partisi ve ardından yürümekle iftihar ettiğimiz Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin öngörüleri, duruşu ve sergiledikleri tavır Türk milletinin üzerine oyun kuranların oyununu bozmuş ve bozmaya devam etmektedir.” Diyerek sözlerini sürdüren Osmanağaoğlu, Genel Başkan Bahçeli’nin önceliğinde Türkiye’nin çok büyük engelleri aştığını Siyasi ve toplumsal krizlerden medet umanlarının planlarının suya düştüğünü, kavga ve cephe siyasetinde ikbal arayanların ise kendi kazdıkları kuyuya düştüğünü ifade etti.

ZİLLETİN GERÇEK KİMLİĞİ ORTAYA ÇIKTI
Yaşananların Türkiye’de ve dünyada birçok maskeyi düşürdüğünü de vurgulayan MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu; “Zillet İttifakını oluşturan partilerin ve particiklerin gerçek kimlikleri ifşa olmuştur. Zillet İttifakını ortaya çıkaran gücün hangi mekanizma tarafından yönlendirildiği ortaya çıkmıştır. Cumhur İttifakının güç kaybetmesi için yasadışı örgütlerle hedef birlikteliklerini eylem birlikteliklerine döndürecek kadar gözü dönenlerin kirli ilişkileri, kimlerden medet umdukları, hangi devletin kuklalığına hazır oldukları her gün yeni bir örnekle karşımıza çıkmıştır. Değil Türkiye Cumhuriyeti Devletini; kendi partilerini bile yönetme beceri ve kabiliyetinden uzak olanların Türk milletine verebilecekleri hiçbir şey olmadığı bir kez daha açık olmuştur” dedi.

MHP’NİN ANAYASA GURURU
Genel Başkan Sayın Devlet Bahçeli’nin geçtiğimiz günlerde açıkladığı “100 Yılda 100 Maddelik Anayasa Taslağı” hakkında da konuşan Osmanağaoğlu: “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin 4 Mayıs 2021 tarihinde açıkladığı “Cumhuriyet’in 100. Yılında 100 Maddelik Yeni Anayasa” çalışması bu açıdan çok büyük önem arz etmektedir. Meydanlarda, televizyon ekranlarında, buldukları her fırsatta Anayasa Değişikliğinden bahsedip Türk milletinin önüne hiçbir somut metin koyamayanlara inat Milliyetçi Hareket Partisi 100 Maddelik Anayasa teklifini ana hatlarıyla kamuoyu ile paylaşmıştır. Uzlaşma kültürünün hakim olmasını ve Türk milletinin kültürel değerlerine uygun, devlet gelenekleriyle uyumlu, çağın gereklerini karşılayan Yeni Anayasa İhtiyacına cevap vermeyi milli bir vecibe olarak gören Milliyetçi Hareket Partisinin teklifi hepimizi gururlandırmış, büyük Türk milletini de umutlandırmıştır. Cumhuriyetimizin 100. Yılında Yeni bir Anayasayı büyük Türk milletine kazandırmayı tarihi, tarihi ahlaki ve milli bir sorumluluk olarak gören partimizin anayasa teklifinin Başlangıç kısmında yer alan “Allah’ın lütfu, kardeşlik ruhu ve vatan sevgisiyle varlık bulmuş biz Türk Milleti” düsturu geleceğin Lider Ülke Türkiye’sinin de şifreleri olarak karşımızda durmaktadır.” İfadelerini kullandı.

KALYONCU: LİDER TEŞKİLAT DOKTRİN ÖNCELİĞİMİZDİR
MHP’nin İzmir 1. Bölge Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu ise yaptığı konuşmada Ülkücü Hareketin şiarı olan “lider teşkilat, doktrin” anlayışından bahsetti. Prof. Kalyoncu: “İzmir’de birçok fitne programı sergileniyor, bunu görüyor ve takip ediyoruz. Bu fitneciler şunu bilsin ki İzmir düşmanın denize döküldüğü şehirdir. İzmir birçok fitnenin yerle yeksan edildiği bir ilimizdir. Ülkücü Hareket İzmir’de daima nöbettedir.

Türkiye ve Türklük düşmanları neden MHP’ye saldırıyor? Çünkü MHP Türk Milletinin ve Türk Devletinin kalbidir. Bu kalbi her şart ve zeminde yaşatacak olan da bizleriz diyerek sözlerini sürdüren Kalyoncu, “İP’in fitnesi yerle bir edip büyük mücadelemizi Turan ile taçlandıracağız. Fitne üzerine yaktıkları ateş ilkönce onları yakacaktık hiç kimsenin şüphesi olmasın”

ŞAHİN: BÜYÜK BİR MÜCADELE BAŞLATTIK, DENİZE DÖKECEĞİZ
İstişare toplantısında partililere hitap eden İl Başkanı Veysel Şahin, "Bugün başlattığımız mücadele 2023 ve 2024 seçimlerinde zafer kazanana dek, Pagos zihniyetini İzmir’den kovana dek sürecek. Bizimle birlikte yol yürüyen bütün dava arkadaşlarımız fikir namusu olan adamlardır. Biz hiçbirini yolda bulmadık. Hepsi soylu mücadelelerden çıkarak yöneticilik yapıyorlar. İl Başkanı olarak hiçbir dava arkadaşımdan vazgeçmeyeceğimizi, ahirete kadar bu birliğimizi sürdüreceğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum. Hep birlikte Pagos zihniyetini 100 yıl sonra bir kez daha denize dökeceğiz” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin öngörüsü ve bilgeliği sayesinde Türkiye’de çok şeyin değiştiğini de sözlerine ekleyen İl Başkanı Şahin, “Türkiye’de neler olduğunun farkına varmalıyız. Sanayimiz bütün zorluklara karşı büyük adımlarla ilerliyor. Bunu görmezden gelemeyiz. PKK eziliyor, FETÖ yıkılıyor! Buradaki kararlılık ve dirayet öncelikle Liderimizin ve Kadrolarının sonra da sizlerindir.

FİTNE HESABI YAPANLARI YIKAR GEÇERİZ
“Bizi sadece omuz omuza göremesinler, biz kol kolayız, biz el eleyiz ama en önemlisi biz gönül gönüleyiz.” diyerek açıklamasını sürdüren İl Başkanı Şahin, “Birliğimizi bozan bizden değildir. Birliğimizi bozanları yıkıp geçeceğiz. Bizim üzerimize plan yapanları yerle yeksan edeceğiz. Hiçbir ülkücüden, dava arkadaşımdan ve yöneticimden vazgeçmem. Biz zafer için yemin ettik. Zafere hep birlikte yürüyeceğiz. Tire’de saflarımız sık, başımız dik. Baş gösterene fitne ve fesat çıkarana baş eğdirmek boynumun borcudur”

LİDER NE DERSE O
Ülkücülerin takip etmesi gereken merkezin MHP’nin muhterem lideri ve genel merkezi olduğunu da sözlerine ekleyen İl Başkanı Şahin; “TBMM Grup Toplantısını takip edelim. Liderimiz ne derse o! O’nu dinleyecek, O’nu takip edecek ve O’nunla zafere ulaşacağız” açıklamasını yaptı.

 
Başkan Soyer anlattı… Neden Ardahan’a ziyarete gitti?
 
Belediye Başkanına saldırı sonrası 'işlem tamam' demiş
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Dış güçler 12 Haziran 2021 Cumartesi 17:34

Hep bir plan var, bunlar da bozuyor ama genel başkanları aday dahi olamıyor. 3 büyük şehre belediye başkanı adayı dahi çıkaramıyorlar. Çarşı pazar yanıyor, bunlar Pagos aşağı, Pagos yukarı. Plan, proje desen yok, sadece vatan-millet-sakarya edebiyatı. Onun da alıcısı yüzde 5-6. Kapatılsın dedikleri HDP'nin bile gerisinde kalmışlar.

Yorumu oyla      5      3  
Ceza sadece garibana mı? 12 Haziran 2021 Cumartesi 17:25

Maske, sosyal mesafe yok.

Yorumu oyla      5      3  
hürmüz 12 Haziran 2021 Cumartesi 16:48

sen denize dökulen taraftaydın.yine oylesin.

Yorumu oyla      4      3  
Şehnaz Bacı 12 Haziran 2021 Cumartesi 15:01

Ben Pagos pazarında gözleme satıyorum. İşim gücüm yoktu iki çocuğa tek başıma bakıyordum belediye bana ücretsiz yer verdi, şimdi kimseye muhtaç değiliz. Allah razı olsun onlardan.

Yorumu oyla      5      3  
Komedi 12 Haziran 2021 Cumartesi 14:09

Şaka gibi ama değil.

Yorumu oyla      13      3  
12 Haziran 2021 Cumartesi 14:02

Kullandıkalrı telefondan arabalara kadar herşeyleri yabancı, kalkmış millilkten bahsediyor. Ucuz hamaset

Yorumu oyla      14      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Oda Başkanı Taşdelen: Zamları yansıtmadık, yine de satış yok!
Yılbaşından bu yana gelen zamları hiçbir ürüne yansıtmadıklarını, buna ...
CHP'li Sertel'den hızlı tren projesi eleştirisi: 7 yıl geçti, 7 bakan değişti, İzmir'e gelemedi!
Temeli 2013 yılında atılan, Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren projesinin ...
Kılıçdaroğlu ‘selamı sabah kesin’ demişti… AK Partili Dağ, esnaf ziyaretinden yanıt verdi
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir ...
 
AK Partili Sürekli'den belediyeye eleştiri: Karaburun'u sırtlanıyoruz, onlar ihmal ediyor!
AK Parti İzmir; İl Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yöneticileri ...
AK Parti depremzedeleri dinledi... Dilekçeler Erdoğan'a iletilecek
AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır ile AK Parti İzmir İl Başkanı ...
CHP’li Polat’a partide önemli görev
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyesi ve İzmir ...
 
Erdoğan'dan NATO Zirvesi açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Haziran'da gerçekleşecek olan NATO Zirvesi'nde ...
CHP'li Sındır Aliağa'dan seslendi: Her yerde 128 milyar doları arıyoruz, soruyoruz!
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Aliağa’da düzenlenen örgüt ...
CHP’li Polat: ‘Müsilaj araştırılsın’ önerisi 4 sene önce reddedildi!
CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, 2016 yılında partimiz ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva