HABERLER>POLİTİKA
29 Temmuz 2021 Perşembe - 16:05

Mevcut başkan Güney'den adaylık açıklaması: Demokrasi ve emekle yol alacağız

Yaklaşık 3 ay önce CHP Menemen İlçe Başkanlığı’na atanan Harita Mühendisi Ömer Güney; 8 Ağustos’ta gerçekleştirilecek Olağanüstü Kongre’de aday olacağını açıkladı.

Mevcut başkan Güney den adaylık açıklaması: Demokrasi ve emekle yol alacağız

Güney,  yaptığı yazılı açıklamada; “ Sandık, demokrasinin gereğidir, sembolüdür. Oradan da çıkarak partime ve ilçeme hizmet etmeyi sürdürmek istiyorum.  Adaylık kararımı tek başıma değil, örgütümüzün ve parti tabanımızla birlikte aldım. Cumhuriyet Halk Partisi; kişilerin değil, ideallerin partisidir. Özellikle içinden geçtiğimiz süreçte bunu unutmamalıyız. Dedikodu siyasetine hiç prim vermedim, vermem. Herkes bilir; yapıcı, paylaşımcı bir anlayışla çalışır ve siyaset yaparım. Kavgadan değil, uzlaşıdan beslenirim. İnanıyorum ki hep birlikte demokrasinin gereklerini hayata geçirerek, sevgi ve saygı temelinde, emekle yol alacağız. Partililerimizle birlikte, giderek güçlenerek bu maratonu koşacak, Menemen’de ve ülkemizde partimizi iktidara taşıyacağız. ” ifadelerini kullandı.

KAYBEDECEK ZAMAN YOK…
Geçici başkanlığı süresince parti örgütünü yaşanan sancılı süreçten uzaklaştıraraksaha çalışmalarını hızlandırdıklarını söyleyen Ömer Güney; sözlerini şöyle sürdürdü; “ 3 ay içinde yaşanan olumsuzluklardan sıyrılarak önümüze bakmaya başladık. Hızla saha çalışmalarımızı örgütlemeye başladık. Parti içi iletişim ağımızı, delege ve üyelerimizle bağımızı yeniden ele alarak güçlendirdik. Halkımıza ulaşarak, onların endişe ve beklentilerine yöneldik. Çünkü biliyoruz ki kaybedecek zaman yok. Ülkemizin 20 yıldır yaşadığı buhran; pandemi, ekonomik kriz derken içinden çıkılmaz bir hal aldı. Menemen, AKP yerel itkidarında yerinde saymaya başladı. CHP olarak, bu gidişata dur demenin şartlarını oluşturmalıyız. ‘Biz hazırız! Hemen Seçim!’ çağrımıza halkımızdan büyük destek var.Bunu fırsata dönüştürmeli, genel ve yerel politikalarımızı, çözüm yollarımızı yurttaşlarımızla paylaşarak  ‘Neden CHP?’ sorusunun altını doldurmalıyız. Hiçbir alanı boş bırakmamak zorundayız. ”

HİÇ KİMSENİN ADAYI DEĞİLİM…
Güney; adaylık kararını tek başına almadığının altını çizerek; “ Bu kararı tek başıma almadım. Örgütümüzle birlikte aldım. Delegelerimiz ve partili arkadaşlarımızın, tabanımızın itici gücü ve talepleri ile sandığa gitmeye karar verdim. Önemli bir sinerji yakaladığımızı düşünüyorum. Ayrıca; demokrasiyi hayatının her alanına sindirmiş bir birey ve siyasetçi olarak; seçme ve seçilme koşulunu çok önemsiyorum. Genel Merkez ve İl Başkanlığımızın takdirini, sandıktan çıkarak tazelemek istiyorum. Delegelerimizin,  partili yol arkadaşlarımın bana duyduğu güveni belgelemek istiyorum. Kulaklarımı her zaman dedikoduya kapalı tuttum. Çünkü, aslolan niyetiniz, yaptıklarınız ve hizmet yeteneğinizdir. Kimsenin adayı değilim. Partimin idealist bir ferdiyim; örgütümüzden bu yetki ve sorumluluğu talep ediyorum. Onlarla birlikte kolektif bir çalışma sistemi oluşturacağımı iyi biliyorlar. Kadınlarımız, gençlerimiz ve tüm kesimleri kapsayan, kucaklayan aktif bir örgütlenme sağlayacağız. 8 Ağustos’ta Menemen CHP’de kurulacak sandıkta demokrasi ve emek oylanacak. Menemen’in geleceği, akıbeti oylanacak. İnanıyorum ki; ilçemiz, ilimiz ve ülkemiz için hedeflerimize ulaşacak, bütün yüzleri güldüreceğiz.” diye konuştu. 

 
Marmaris yangınından kareler
 
Bodrum ve Didim'de orman yangını!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Sürekli’den Küçük Menderes çıkarması... 4 ilçe için yatırım raporu
AK Parti İzmir İl Teşkilatı, İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; ana kademe, ...
CHP İzmir cezaya itiraz etti... Mahkeme ne karar verdi?
Cumhuriyet Halk Partisi tarafından İzmir İl Binasına asılan '128 milyar ...
CHP'li Torun'un topuk ve kaval kemiği kırıldı
CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un, ...
 
CHP’li Sertel: Ormanlarımız yanıyor, THK uçakları hangarda yatıyor
CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Manavgat cayır cayır yanarken THK ...
İzmir'in unutulan köyleri... 1923'ten bu yana ilk kez milletvekili ağırladılar
Ödemiş ziyaretleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Cumhuriyet Halk ...
Torbalı'daki istifada 'fire' iddiası: 'CHP, içinde olanlardan şüphelensin'
Torbalı'da gerçekleşen Başkanlık seçimlerinde AK Parti’ye oy verdiği iddia ...
 
Bakanlık sus-pus... Aliağa ne soluyor?
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan'ın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na ...
AK Partili Nasır'dan mobil ofis ile sahada... Sorunları tek tek not aldı
AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, meclisin tatile girmesinin ardından ...
'Karadeniz gazıyla dışa bağımlılığı azaltacağız'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz'de gaz yakma törenine canlı ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva