HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
17 Mayıs 2021 Pazartesi - 15:00

Meclisten plan notu hamlesi: Bayraklı için kat sınırlaması yolda!

Bayraklı Beleye Meclisi’nde Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı, İsrail’in Gazze’de yaptığı katliama tepki gösterdi. 12 mahalleyi kapsayan ve serbest kat hakkı verilen plan notları ise komisyona havale edildi. Komisyon önergeye onay verirse 12 mahalleyi kapsayacak biçimde kat sınırlaması gelecek.

Meclisten plan notu hamlesi: Bayraklı için kat sınırlaması yolda!

EGEDESONSÖZ- Bayraklı Belediyesi Mayıs ayı olağan meclisi, Bayraklı Belediyesi Meclis Salonunda Başkan Serdar Sandal başkanlığında gerçekleştirildi.

Yapılan meclis toplantısında Millet İttifakı ve Cumhur İttifakı üyeleri İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını protesto etti. Cumhur İttifakı meclis üyeleri, İsrail’i protesto etmek amacıyla, meclis salonuna, “Özgür Filistin” yazılı tişörtlerle katıldı.

AK PARTİLİ AKBAŞ: YAPILAN HER SALDIRI BİZE YAPILMIŞTIR
Bayraklı Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Abdullah Akbaş, “10 Mayıs’tan bugüne Gazze’de yapılan katliamları hepimiz izliyoruz. Bu saldırılar, Müslümanların nu bayramı buruk geçirmesine sebep oldu. Bu saldırılarda birçok kardeşimiz vefat edip, binin üzerinde birçok kardeşimiz yaralandı. Kudüs’ü vicdansız, ahlaksız saldırıyla kirleten zalim İsrail,hastane , okul demeden binlerce masum katlediliyor. Mescidi aksa başta olmak üzere ibadethanelere yapılan her saldırıyı bizlere yapılmış gibi görmekteyiz. Kudüs insanlık, Mescid-i insanlığın aksa  kalbidir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İsrail’e ders verilmesi için 20’nin üzerinde başkanla görüşme başlatmıştır. Filistinli kardeşlerimizin yanında olan en güçlü iradeyi Türkiye ortaya koymaktadır. Türkiye tüm mazlumların umudu olmuştur. Haykırıyoruz, İsrail’in şiddeti derhal sona erdirilmelidir. Birleşmiş Milletler devreye girerek adil çözüm tesis edilmelidir” açıklamasında bulundu.

CHP’Lİ POLAT: ZULMÜN KARŞISINDA DURMAYA DEVAM EDECEĞİZ
CHP Grup Başkanvekili Cindi Can Polat ise “Hepimizin bildiği gibi İsrail’in Filistin’e yönelik zulmü, kıyımı söz konusu, bu kıyım şiddetlenerek devam diyor. İsrail bu zulmü dünyanın gözü önünde yapıyor. Dünya da bu zulmü izliyor. Bizler Millet İttifakı olarak İsrail’in yaptığı zulmü kınıyoruz. İsrail’in Arife günü başlattığı çocuklar ve kadınlar dahil saldırıları kınıyoruz. Saldırılar vahim bir boyuta ulaşmıştır. İsrail’in bu saldırıları kutsal yaşam hakkının ihlalidir. Filistinlilerin topraklarına el koymayı amaçlayan saldırılardır. İsrail’in gayri insani saldırılılarını şiddetle kınıyoruz. Kudüs ve Gazze’de olan işgal, hukuk tanımazlığı gözler önüne sermektedir. Bu suçlardan dolayı İsrail’in hesap vermesi, yargılanması gerekmektedir. Bu maksatla insanı ve yaşam hakkını bilen her ülkeyi desteğe çağırıyoruz. Bizler bu zulmün karşısında durmaya devam edeceğiz” dedi.

BAŞKAN SANDAL’DAN 19 MAYIS DAVETİ
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlamak için, tüm meclis üyeleri ve siyasi partileri, yarın saat 17:00’da belediye binası önünde olmaya davet etti. Sandal, “Yarın saat 5 itibariyle belediye önünde bulaşacağız. Tüm meclis üyeleri ve ayrım yapmaksızın tüm parti başkanlarını bekliyorum. Bayramlara olan hassasiyetimiz malumunuz. 2 gün boyunca ilçemizde bayram için ziyaretlerde bulunacağız” dedi.

KAT SINIRLAMASI YOLDA
Filistin’e destek mesajlarının ardından meclis gündemine geçildi. Daha önce serbest kat hakkı verilen 75. Yıl, Fuat Edip Baksı, Osmangazi, Manavkuyu, Mansuroğlu, Adalet, Tepekule, Soğukkuyu, Postacılar, Onur, Yamanlar ile Org. Nafiz Gürman Mahallelerini kapsayan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu önerisi komisyona havale edildi. Önergenin kabul görmesi durumunda bölgedeki yapılar için kat sınırlaması getirilecek.

İKİ ŞİRKETİN BAŞKANLARI BELLİ OLDU
Deprem sonrası Baybel Genel Personel Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin genel kurul ve şirket yönetim kurulu başkanı Berk Ulusal oldu. Ayrıca Bayraklı Belediyesi Personel Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin genel kurul ve şirket yönetim kurulu başkanlığına mevcut başkan Gaffar Akkel getirildi.

 
CHP’li Arslan AK Parti’yi hedef aldı: Helallik sandıkta istenir!
 
Kemeraltı'nda 17 gün sonra kepenkler açıldı
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
sezarın hakkı sezara 17 Mayıs 2021 Pazartesi 22:40

Ahmet piriştina nın kemikleri sızlıyordur . o bölge için çok emek harcamıştı. deprem diyenler olacaktır ama bu insanlar da inşaat teknolojilerinden bir haber insanlar . yazık oldu cidden .

Yorumu oyla      2      3  
kat sınırlaması olan gökdelen bölgesi 17 Mayıs 2021 Pazartesi 19:22

Bu gidişle gökdelen bölgesi yalan olur. Gökdelen yapmak isteyen Bayraklı' ya diyen tayfa nerede çok merak ediyorum.

Yorumu oyla      4      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Avrupa'nın en büyüğü Ödemiş'te kuruluyor!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in çöpün kaynak olarak ekonomiye ...
Bornova Meclisi'nde 'deprem etüt merkezi' krizi!
Bornova Belediyesi bünyesinde kurulması planlanan 'Deprem Etüt Merkezi' ...
Mobil kent rehberi Visitİzmir erişime açıldı
Mobil turizm uygulaması Visitİzmir, 30 ilçeyi kapsayan 11 kategori ve ...
 
Başkan Sandal'dan 19 Mayıs mesajı
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ...
Bornova'da 17 günlük park harekatı
Bornova Belediyesi, Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan tam kapanma ...
Dr. Behçet Uz Rekreasyon Alanı sonbahara hazır
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “Daha yeşil bir İzmir” ...
 
Kültür Zirvesi’nin teması belli oldu
Dördüncüsüne İzmir’in ev sahipliği yapacağı uluslararası Kültür Zirvesi ...
Aşık Mahzuni Şerif Narlıdere’de unutulmadı
Unutulmaz Halk Ozanı Aşık Mahzuni Şerif, ölümünün 19’ncu yılında, Narlıdere’de, ...
Menemen’in çehresi değişiyor
Ramazan Bayramı’nın 3. gününde İğnedereli hemşehrileri ile bayramlaşan ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva