HABERLER>MAGAZİN
24 Ekim 2021 Pazar - 15:34

Linet'e şok tepki: Neden star olamadığını bu gece anladık!

Cemiyet hayatının tanınmış ismi Aslı Şen, dün akşam arkadaşlarıyla birlikte şarkıcı Linet'i dinlemeye gitti. Linet'in sahnedeki tavırlarından rahatsız olduğunu dile getiren Aslı Şen, "Altı kadından oluşan masamıza gözünün ucuyla bakmazken her nedense tüm erkekli masalara gülücükler gönderdi. Masamızı terk ettik. Neden star olamadığını anladık! Biraz Tarkan'ı, Ebru Gündeş'i, Kenan Doğulu'yu, Zülfü Livaneli'yi ve Sezen Aksu'yu izlemesini öneririm. Starlık sadece sesle olmuyor!" diyerek tepki gösterdi. Linet'ten konuyla ilgili açıklama geldi

Linet e şok tepki: Neden star olamadığını bu gece anladık!

Şarkıcı Linet, geçtiğimiz akşam Maslak'taki bir mekanda sahne aldı. Linet'i dinlemeye gidenler arasında Aslı Şen ve onun kadın arkadaşları da vardı. Şen, ilerleyen dakikalarda Linet'in sahnedeki tavırlarını eleştirerek, ünlü şarkıcıya adeta ateş püskürdü. Linet'in kendi masalarına selam vermemesine tepki gösteren Şen, "Dün gece sanatçımız altı kadından oluşan masamıza bir an olsun gözünün ucuyla bile bakmazken, her nedense tüm erkekli masalara gülücükler gönderiyordu. Adabı muaşeretten bir haber!" sözleriyle ünlü şarkıcıyı hedef aldı.

"NEDEN STAR OLAMADIĞINI ANLADIK!"
Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Aslı Şen, paylaştığı Linet fotoğrafının üzerine de çarpı işareti koydu. Aslı Şen, gönderisinde "Seyretmiş olduğunuz sanatçı adabı muaşeretten bir haber bir sanatçı. Neden star olamadığını bu akşam anladık. Özellikle kadın kadına gidecekseniz zaten gitmeyin!" ifadelerini kullandı.

"MASAMIZI TERK ETTİK!"
Daha sonra bir açıklama daha yapan Şen, "Yıllardır canlı müzik mekanlarında birçok sanatçıyı dinlemeye giderim. Genelde de masam en öndedir. Adabı muaşeretten gereği sanatçı, özellikle ön masalara ki bence tüm salona demeli gözünün ucuyla da olsa saygıdan bir selam verir. Dün gece sanatçımız altı kadından oluşan masamıza bir an olsun gözünün ucuyla bile bakmazken, her nedense tüm erkekli masalara gülücükler gönderiyordu. İki sene önce Bodrum'daki bir mekanda da yapmıştı. 'Herhalde ben yanlış anladım' demiştim. Dün gece de aynı şey olunca anladım ki hanımefendinin tarzından... Sesine bayılmama rağmen, sahnesi ve özellikle kadınlara olan tavrı sebebiyle masamızı erkenden terk ettik! Biraz Tarkan'ı, Ebru Gündeş'i, Kenan Doğulu'yu, Zülfü Livaneli'yi ve Sezen Aksu'yu izlemesini öneririm. Starlık sadece sesle olmuyor! Mekanlarda sanatçı seçerken umarım bu söylediklerimizi dikkate alırlar. Malum restoranlar bu tarz eğlence mekanları özellikle kadınların tekelinde ve yönlendirmesi ile çalışır. Özellikle kadın gruplarının huzurla eğlenmesi gece hayatı için çok önemlidir. Mekan sahibi bir iş kadını olarak Aslı Şen." mesajını paylaştı.

"HER KONUĞUM AYNI KIYMETTEDİR"
Şen'in açıklamalarının ardından Linet, sosyal medya hesabından yanıt verdi:

Dün akşamki konserimde sahneye çıktığım anda en önden, en arka masalara kadar beni dinleme lütfunda bulunan tüm değerli misafirlerimi kucaklayarak selamladım. Özelimde tanıdığım dostlarım da beni izlemeye gelen tüm değerli konuklarım da benim için aynı kıymettedir. Bahsi geçen hanımefendilere ve diğer tüm değerli misafirlerimize de beni onurlandırdıkları için teşekkürlerimi sunarım. Sevgilerimle... (Habertürk)

 
Bakan Soylu: Ahpanos Vadisi'nde 570 terörist sayısı 19'a indi
 
Antalya'da orman yangını
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ttt 27 Ekim 2021 Çarşamba 16:30

Şu sosyal medya mesajlarınzda Türkçeye biraz dikkat edin yahu! Aslı Şen isimli hanımefendinin mesajı: "....adabımuaşeret'ten bir haber bir sanatçı" Bihaberin anlamını bilmeden yazınca böyle oluyor galiba?

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Baldwin'in silahında gerçek mermi olduğu açıklandı
Amerikalı aktör Alec Baldwin, yeni filmi Rust'ın çekimleri sırasında 'kurusıkı ...
Mehmet KARABEL yazdı... En büyük aşkın şahane öyküsü!
Mehmet KARABEL yazdı... En büyük aşkın şahane öyküsü!
İzmirli 'Pucca' hapis cezasına çarptırıldı
“O kadar eşcinselli dizi izledim, film üstüne film bitirdim yok yok yok! ...
 
Rapçi Murda'ya 10 yıl hapis istemi
Şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirdiği iddiasıyla önceki gün ...
İbrahim Tatlıses'ten 43 yaş küçük sevgilisi ile el ele fotoğraf
Uzun zaman sonra aradığı aşkı bulan İbrahim Tatlıses'ten yeni paylaşım geldi.
Okan Kurt'u tehdit eden Cumhurbaşkanı'nın berberi çıktı
Demet Akalın, Okan Kurt'un sahibi olduğu Hirahan Restoran’da yan komşusuyla ...
 
Mehmet KARABEL yazdı... O artık sadece 'güzel sesli' bir ev hanımı!
Mehmet KARABEL yazdı... O artık sadece 'güzel sesli' bir ev hanımı!
Yaşıyor muyum, ölüyor muyum, karar verin
'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Çaycı Hüseyin' olarak bilinen ...
Serdar Ortaç'tan Mehmet Ali Erbil'e destek!
Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva