HABERLER>ASTROLOJİ
31 Ağustos 2020 Pazartesi - 11:25

Kritik bir dolunay

2 Eylül’de Balık burcunda dolunay gerçekleşecek. Balık’taki bu dolunay hepimizi dışsal etkilere çok açık kılıyor.

Kritik bir dolunay

Dolunaylar sonuçlar aldığımız, daha fazla düşündüğümüz, olayları muhasebe ettiğimiz zamanlardır. Bu dolunay ise bazı yorucu, stresli ve kısıtlayıcı açılar altında kalıyor. Balık teması evrensel konular, acıma, hassasiyet ve kimi zaman fedakarlık ve kabullenme içeren olayları açıklar. Dolunay haritasında Ay sağlık, hizmetler ve yıpratıcı konuları açıklayan 6. evde yer alıyor. Bu dönemde, Eylül ayının ilk yarısında halkın durumunu, toplumun düzen ve sağlığını yıpratan koşullarla karşılaşabiliriz. Gerek corona virüs, gerekse diğer olası gelişmeler nedeni ile bizi zayıf ya da çaresiz hissettiren koşullarla karşılaşabiliriz. Keyifleri, hayattan aldığımız zevkleri gösteren Venüs de Satürn’ün karşıt açı almış durumda iken kendimizi daha sınırlanmış ve mutsuz hissedebiliriz. Bu dönemde bizi kısıtlayan koşullardan bazı dersler çıkarmak gerekiyor olabilir. Boğa burcundaki sarsıcı Uranüs’ün dolunayla olan güçlü bağlantısı ani durumlara, değişikliklere uyum sağlamamız gerektiğini açıklıyor. Ülkemiz açısından da bu dönemde, toprağa, sınırlara, güvenlikle ilgili konulara, komşularla, özellikle Yunanistan ile ilişkilere güçlü bir vurgu var ve bu koşullar yabancılar ve uluslararası bağlamda dikkat çekici olabilir.

Yükselen burcunuza göre bu dönem

Sizler de astrolojik haritanızda Başak ve Balık burçlarının hangi evlerde yer aldığına dikkat edebilirsiniz. Yükseleniniz Koç ise bu dönemde bazı karşıtlık içeren konular, ilişkileri hassas kılan koşullar var. Sağlık, hizmet ve düzen konularını, kimi zaman elde olmayan nedenleri hesaba katmak gerekebilir. Boğa ise bu dönemde zaman alabilen, uğraştıran ilişkilere, çalışma hayatına odaklanmak gerekiyor. Gruplar, arkadaşlıklar içinde de muhasebeler yapabilirsiniz. İkizler ise bu dönemde ufuklarınızı genişletici faktörler var ancak iş hayatında, statünüzde ve sorumluluklarla ilgili konularda hassasiyetler gündeme gelebilir. Yengeç ise bu dönemde ev, yerleşim, toprak ve güvenlik işlerine, özel hayatınıza zaman ayırmak gerekebilir. Ayrıca yabancılar, uzaklarla ilgili işler ya da eğitsel konularda bazı sonuçlar gündeme gelebilir. Aslan ise bu dönemde konuşmalar, ziyaretler, görüşmeler önemli. Ancak finansal konularda, ortaklı para işlerinde yeniden bir değerlendirme yapmak gerekebilir. Başak ise bugünlerde birikimlere, harcamalara dikkat etmek gereği var. Diğer yandan eşiniz, evlilik ya da ortaklıklarla ilgili bazı muhasebeler, sonuçlar gündeme gelebilir.

Yükseleniniz Terazi ise şahsi konulara, yeni girişimlere, beden ve sağlık konularına zaman ayırabilirsiniz. Ancak çalışma ortamında fedakarlıklar, hassasiyetler de gündeme gelebilir. Sağlık ve hizmet konuları dikkat çekebilir. Akrep ise bu dönemde kontrol edilemeyen durumlar, gizli koşullar söz konusu olabilir. Aşkta, sevdiklerinizle, çocuklarla ilgili konulara da zaman ayırabilirsiniz. Bu konularda sonuçlar ve değerlendirmeler mümkün. Yay ise bu dönemde çevresel açıdan gruplar, gelecek ile ilgili projeler öne çıkmakta. Bir yandan da evinizi, ailenizi ve yerleşiminizi ilgilendiren konularda değerlendirmeler içinde olabilirsiniz. Oğlak ise özellikle iş ve anlaşmalar, denge içeren konularda, sosyal alanda sizi meşgul eden koşullar var. Konuşmalar, iletişim, kardeşlerle, yakın çevrenizle ilgili gelişmelerde ve zihinsel planda önemli değerlendirmeler olabilir. Saka ise bu dönemde eğitim, uzaklar ve yabancılarla ilgili gelişmeler size yeni ufuklar kazandırıyor. Bir yandan para konusuna, harcamalara yönelik bazı kararlar gündeme gelebilir. Balık ise bu dönemde finansal işler, sizi bağlayan, kimi zaman önemli değişiklik nedeni olabilecek uğraşlar var. Bu dönemde evinizi, ailenizi, annenizi ya da doğrudan isteklerinizi ilgilendiren alanda, karşılıklı konularda yeni bir farkındalık içinde olabilirsiniz.(Milliyet - R. Hakan Kırkoğlu)

 
Narlıdere’de can dostlar sahipsiz değil
 
Gaziemir’in kodlama kursunda kayıt zamanı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Uranüs retrosu değişimler için fırsat sunuyor
Boğa burcunda geri hareketine 16 Ağustos 2020’de başlayan ve 15 Ocak 2021 ...
Kritik yeniay
2020’nin ortasında, pek çok şeyi tartmak, muhasebe etmek dönemindeyiz.
Perseid Meteor Yağmuru yaklaşıyor
Ağustos ayının ilk haftasıyla birlikte Perseid meteor yağmuru tarihi de ...
 
2020 yılının kalan çeyreğinde bizi neler bekliyor?
Astrolog Barış Özkırış “Dünyada siyasi, sosyolojik ve inançlarla ilgili ...
Uranüs etkili dolunay birikmiş enerjileri tetikleyebilir
3 Ağustos’ta Saka burcunda gerçekleşen dolunay Uranüs’ün sarsıcı enerjisini ...
Burçlar değişti mi? NASA'dan açıklama
Son haftalarda astroloji dünyasının tartıştığı konu olan "burçlar değişti" ...
 
Nihayet! Merkür ileri hareketine döndü
Merkür gezegeni ileri hareketine 13 Temmuz'da döndü. Tam hızına 24 Temmuz’da ...
Temmuz Ayı burç yorumları
Uzman Astrolog Aygül Aydın Temmuz ayı aylık burç yorumlarını açıkladı! ...
Ayın 19 ve 20'sine dikkat!
Bu hafta Yengeç’te Güneş tutulması yaklaşırken, Merkür de geri harekete ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva