HABERLER>EGE
14 Ekim 2015 Çarşamba - 11:11

Korku filmi gibi: Sevgilisinin eski nişanlısını...

Denizli'nin Honaz İlçesi'ne bağlı Kaklık Mahallesi'ndeki jandarma karakoluna başvuran 29 yaşındaki E.D., eski nişanlısının şimdiki sevgilisi B.H. ve onun üç arkadaşı tarafından ormanlık alana götürüldüğünü, kendisine zorla kırmızı kadın külotu giydirip, fotoğraflarını çektiklerini, kız arkadaşıyla görüşmeyi sürdürmesi halinde bunları internette yayınlayacaklarını söylediklerini belirterek şikayetçi oldu. Jandarmanın yakaladığı 4 zanlı, sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Korku filmi gibi: Sevgilisinin eski nişanlısını...

Geçen 4 Ekim'de Kaklık Jandarma Karakol Komutanlığı'na giden mobilya ustası E.D., ayrıldığı nişanlısının erkek arkadaşı olan B.H. (24) ile bu kişinin arkadaşları Hasan D. (19), İ.G. (22) ve Hakan D. (21) tarafından kaçırıldığını, kendisine kırmızı kadın iç çamaşırı giydirip, bu halde fotoğrafını çektiklerini söyleyerek şikayetçi oldu. E.D. jandarmadaki ifadesinde, "B.H. beni bir akrabasının mobilya işi var diyerek kandırıp, otomobille aldı. Yanında arkadaşı İ.G. de vardı. Yukarıdağdere Mahallesi'ne giderken, bir ormanlık yola saptık. Otomobili park edip, bira içmeye başladılar. Bu sırada yanımıza B.H.'nin iki arkadaşı Hasan D. ile Hakan D. de geldi. Dört kişi oldular. Ben 'vaktim yok gidelim' dediğim sırada dördü üzerime saldırdı. B.H., kemeriyle ağzımı kapattı. Diğer üç kişi de ellerimi ve bacaklarımı tutup, plastik kelepçeyle bağladı. Beni aynı otomobile bindirdiler, ormanın içine doğru biraz daha gittik. Burada beni otomobilden indirip, yere yatırdılar. Üzerimdeki kıyafetleri çıkardılar. B.H. kırmızı külot ve sütyen getirdi. Giymezsem öldüreceklerini söyleyip, zorla giydirdiler. B.H. elindeki telefonla benim fotoğraflarımı çekip, eski nişanlım olan N.A.'dan uzak durmamı, arayıp sormamamı söyledi. Aksi takdirde iç çamaşırlı fotoğrafları Facebook'ta yayınlayacağını söyleyerek tehdit etti. B.H., bana bunları yapmasını eski nişanlım N.A.'nın istediğini de söyledi. Benden Facebook hesabımın şifresini istediler. Ben de bana bir şey yapmalarından korkup, verdim. İ.G. bana kızdan uzak durmamı, görüşmem halinde tecavüz edeceklerini ve üzerime bal döküp çam ağacına bağlayacaklarını söyledi. Daha sonra üzerimdeki sütyeni çıkarıp, beni giydirdiler. Kırmızı külotu unuttular sanırım, çıkarmadılar. Bütün bunların ardından ellerimdeki plastik kelepçeyi çıkardıktan sonra beni mahallede bıraktılar. Şikayetçi olmamam için de tehdit ettiler" dedi.

FOTOĞRAFLAR CEP TELEFONUNDAN ÇIKTI
Şikayet üzerine harekete geçen jandarma, zanlılar B.H. ile birlikte Hasan D., İ.G. ve Hakan D.'yi gözaltına aldı. Zanlılar suçlamaları kabul etmedi. B.H.'nin cep telefonu incelenince, E.D.'nin ormanda çekilen iç çamaşırlı fotoğrafları bulundu. B.H.'nin ifadesinde E.D. ile arasında kız meselesinin olduğunu, şikayetçi gencin kendi isteğiyle iç çamaşırı giyip, fotoğrafları çekmesini istediğini ileri sürdüğü öğrenildi.

HEPSİ TUTUKLANDI
E.D.'nin serbest kalır kalmaz şikayete gittiğinde, hala üzerinde olan kırmızı külot delil olarak alındı. Ayrıca ormanlık alanda yapılan incelemede; E.D.'nin zanlılar tarafından atılan cep telefonu da bulundu. Jandarmadaki işlemlerinin ardından 'gasp', 'adam kaçırma', 'hürriyeti tahdit', 'yağma', 'mala zarar verme', 'vücut bütünlüğünü ihlal',' yaralama', 'hakaret' ve 'tehdit' suçlamalarıyla adliyeye sevk edilen dört zanlı tutuklandı.(dha)
 

 
Buca’da engelsiz rota dönemi!
 
Anlamlı kampanya: Şehidin hayali, vasiyet sayıldı…
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bunalıma giren genç kız falezlerden atladı
Aydın'ın Didim İlçesi'nde, psikolojik sorunları nedeniyle bunalıma giren ...
Simav’da yine korkutan deprem
Kütahya’nın Simav İlçesi 4.2 büyüklüğünde bir depremle sarsıldı.
Botları su alan kaçakları Sahil Güvenlik kurtardı
Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi açıklarında botları su alan Suriye uyruklu ...
 
Bakan Eroğlu: G-20'nin iptal olasılığı yok
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ankara'daki saldırı nedeniyle ...
Umut yolcusu sandılar, tarım işçisi çıktı
Marmaris'te bir kamyonun kasasında kaçakların olduğu ihbarı polisi harekete ...
Denizli'de teröre karşı oturma eylemi
Denizli'deki Delikliçınar Meydanı'nda bir araya gelen bir grup sivil toplum ...
 
Söke'deki Ankara protestosunda gözyaşı aktı
Aydın'ın Söke İlçesi'nde bir grup sivil toplum örgütü temsilcisi tarafından, ...
Korkutan iddia: Suriye’den kaçan örgüt milisleri Ege’de!
Rusya’nın Suriye'de başlattığı hava saldırısını ardından, buradaki radikal ...
Botları alabora olan kaçakları Sahil Güvenlik kurtardı
Bodrum'dan Yunanistan'ın İstanköy Adası'na geçmek için bindikleri lastik ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva