HABERLER>EGE
30 Kasım 2021 Salı - 15:30

Köpek saldırısına uğramıştı... Yüzüne 60 dikiş atıldı

Manisa'da evinin önünde oynadığı sırada, sokak köpeğinin saldırısına uğrayan Mert Dilek (8), ölümden döndü. Bir dişi kırılan çocuğun yüzündeki derin kesiklere 60 dikiş atıldı. Komşuların köpeği uzaklaştırmasıyla kurtulan Mert Dilek, "Artık köpekleri görmek istemiyorum, psikolojim bozuldu. Geceleri korkuyorum" dedi.

Köpek saldırısına uğramıştı... Yüzüne 60 dikiş atıldı

Olay, 21 Kasım'da Yunusemre ilçesi Akmescit Mahallesi'nde bulunan 4117 Sokak üzerinde meydana geldi. Saat 13.00 sıralarında oyun oynamak için sokağa çıkan ilkokul 3'üncü sınıf öğrencisi Mert Dilek, sokaktaki başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Mert Dilek'i altına alan köpeklerden biri, bir anda yüzünü ısırmaya başladı. Komşularının yardımıyla köpek uzaklaştırılırken, çocuk kanlar içerisinde yere yığıldı.  Olayı duyarak geldiği yerde çocuğunu kanlar içerisinde yerde gören anne Meral Dilek (41), sinir krizi geçirerek bayıldı.

Manisa Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak burada kuduz aşısı yapılan Mert, daha sonra Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'ne sevk edildi. Dişi kırılan Mert'in derin kesikler bulunan yüzüne de 60 dikiş atıldı. Yaşadığı olaydan çok etkilendiğini dile getiren Mert Dilek, "Üzerime atladı. Bir anda yüzüme doğru saldırmaya başladı. Artık köpekleri görmek istemiyorum, psikolojim bozuldu. Geceleri korkuyorum" ifadelerini kullandı.

'YA ÇOCUĞUM ÖLSEYDİ?'
Çocuğunun yaşadığı olayla ilgili konuşan annesi Meral Dilek, şunları söyledi:

"Köpekler çocuğuma saldırmış. Dışarıya oynamaya çıkalı 20 dakika olmuştu. Siyah bir köpek üzerine atlamış. Mert'e köpeklerin saldırdığını söylediler, hemen kendimi dışarıya attım. Çocuğumun o halini gördüm, kanlar içerisindeydi. Mert'i o şekilde görünce bayıldım. Komşular müdahale etmiş. Komşularımızın çocukları kurtarmaya çalışmış. Mahallede dolaşamıyoruz. Psikolojim o kadar bozuldu ki psikolojik tedavi görmeye başladım. Çocuğumun dün dikişleri alındı, hastanede bağırdı, canımdan can koptu. Belediyeyi arayarak konuyla ilgili bilgi vermemize rağmen geçmiş olsun demek için bile geri dönmediler. Büyükşehir dahil olmak üzere, tüm belediyelerden şikayetçi olacağım. Benim ciğerlerim yandı, çocuğumun gözünü kaybetmesine milim kaldı. Hayvanseverler hayvana ufacık bir şey olduğunda hayvanları koruyorlar. Benim çocuğumu gelip kim koruyacak? Ben köpek sesi duyunca saçlarımı yoluyorum. Çocuğumu mahvettiler. Derslerinden de geri kaldı, neredeyse dudağı kopacakmış. Mahallede çok sayıda başıboş köpek var. Hepsini toplasınlar. Geçen yine mahalleden bir kız çocuğuna saldırmışlar. Mahallede herkes bu olaylardan sonra artık sopayla geziyor. Ben çocuğumun psikolojisini ne yapacağım? Ya benim çocuğum ölseydi. Ben bu olaydan sonra sinir hastası oldum" 

'DÜNYAM YIKILDI'
Baba Vural Dilek (50) ise "Pazar günü çocuğuma köpekler saldırıyor, bu hale getiriyor. Ben evde yoktum, eşim aradı hastaneye gittim. Dünyam yıkıldı. Perişan olduk. Geceleri uyku uyuyamıyoruz. Benim başıma gelen yarın bir başkasının başına da gelecek. Buna bir çözüm bulsunlar. Bunun için elimden ne geliyorsa yapacağım" diye konuştu.

 

 
Bilgin: 3600 gösterge sorununu çözeceğiz
 
CHP’li Yücel, Tire çıkarmasında konuştu: Kur artışı talimatla engellenmez
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Önce insan 30 Kasım 2021 Salı 19:49

Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Bir şey söyleseniz ısıran köpeği hakkı çıkaracak tipler var. Bu işe acil çözüm bulunmalı, şehirler başıboş köpeklerin yaşam alanı değildir.

Yorumu oyla      2      3  
Durmuş baba 30 Kasım 2021 Salı 16:38

Geçmiş olsun çok üzücü çok yazık. 3. dünya ülkesiyiz giderek daha kötüye gidiyoruz insan Türkiye gibi ülkelerde insana değer verilmez. Yönetenler değerlidir sadece onlar korunur..

Yorumu oyla      2      3  
VfV 30 Kasım 2021 Salı 16:26

Kendilerine hayvansever diyerek sosyal medyada, orada burada hava atan;sokak köpeklerine hoşt diyeni linç eden kedi-köpek severler nerede?Bu çocuğun canına bir şey olsa çıkacak mıydınız ortaya?Bu çocuğun psikolojisini nasıl düzelteceksiniz?Hadi bunlara da cevap verin de sonra hayvanseverliğinizi sorgulayın.Bu hayvanların yaşama hakkı var diye bas bas bağırıyorsunuz da, bu çocuğun ve diğer çocukların güvenle yaşama ve dolaşma hakkı olduğunu unutuyor musunuz?Sesiniz şimdi de çıksın eğer samimiyseniz.

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Babasını böcek ilacıyla öldürmüştü... Gözleme cinayetinin cezası belli oldu!
Aydın'ın Didim ilçesinde, böcek ilacı koyduğu gözlemeyi yedirerek babasının ...
'Dönen Ev'i yaparak hayalini gerçekleştirdi
Muğla'nın Seydikemer ilçesinde yaşayan Ahmet Koca, motorlu ve raylı sistem ...
Traktör şarampole devrildi... Yaşlı adam feci şekilde can verdi!
Manisa'nın Kula ilçesinde şarampole devrilen traktörün sürücüsü hayatını kaybetti.
 
Uluslararası suç örgütüne operasyon: 27 tutuklama
Jandarma Genel Komutanlığı ile Tayvan kolluk kuvvetleri işbirliğinde Antalya'dan ...
Avlanmaya giderken av oldu!
Aydın'ın Kuyucak ilçesinde avlanmak için gittiği ormanda kavga eden köpeklerine ...
Sosyal medyada tanıştı, hayatı karardı! 'Çıplak fotoğraf' şantajı
Bursa'da, internetten tanışıp buluştukları İ.Ö.’nün uygunsuz fotoğrafını ...
 
Sadece yüzde 1'i temiz akıyor... Büyük Menderes'in çığlığı!
Denizli'den geçen Büyük Menderes Nehri'nin ana kaynağında suyun berrak ...
Dalyan’daki kıyı düzenlemesine çevrecilerden tepki geldi: İyileştirme değil, betonlaşma!
Özel koruma alanı olan Dalyan Kanalı’nın bakanlık ve belediye tarafından ...
2 çocuk annesi Serya'dan 3 gündür haber alınamıyor
Denizli'inin Çameli ilçesinde markete aleşverişe gitmek üzere evden çıkan ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
N'oluyor o balkonda?
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Kazanan yok, kaybedenler Gazze’deki Müslümanlar
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İki yüzlü ahlak her yerde…
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Koltuklar devredilirken!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva