HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
18 Haziran 2021 Cuma - 10:01

Konak'ta birlik buluşması... Projeler meclis üyelerine tanıtıldı

Konak Belediyesi’nin pandemiye rağmen tamamlama aşamasına getirdiği yatırımları açılış öncesi CHP’li ve İyi Parti’li meclis üyeleriyle birlikte yerinde inceleyen Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, “Biz gücümüzü birbirimizden alıyoruz. Bu dayanışmadan kazanan Konak olacak” dedi. Batur önümüzdeki günlerde Cumhur İttifakı’na mensup meclis üyeleri için de bir inceleme gezisi düzenleyecek.

Konak ta birlik buluşması... Projeler meclis üyelerine tanıtıldı

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Millet İttifakı’ndan meclis üyeleriyle birlikte belediyenin kentte açılış aşamasına getirdiği yatırımları ile yapımını sürdürdüğü projeleri yerinde inceledi. Konak Bilim Merkezi, Gültepe Spor Kompleksi ile Toros Sosyal Tesisleri’ni ziyaret ederek ayrıntılı bilgiler alan heyet, yapılan çalışmalarda gelinen aşamaları kontrol etti.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un, belediyenin şehrin farklı noktalarında yürüttüğü çalışmaları yerinde görmek üzere düzenlediği inceleme gezisine CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu da eşlik etti. Belediye bürokratlarının da hazır bulunduğu gezide ilk durak Çınarlı Rekreasyon Alanı içinde bulunan ve ilk harcı geçtiğimiz 4 Haziran’da Başkan Batur tarafından atılan Konak Bilim Merkezi oldu. Meclis üyeleri çalışmaları yakından incelerken, Başkan Batur da projeyi çok önemsediklerinin altını çizdi. Batur, çocukları gök ve uzay bilimleriyle tanıştıracak planetaryumun, Bilim Merkezi’nin üzerine kubbe şeklinde monte edileceğini hatırlatarak, duyduğu heyecanı meclis üyeleriyle paylaştı.

AÇILIŞLAR YAKIN

Başkan Batur ile beraberindeki heyet, daha sonra yapımı tamamlanma aşamasına getirilen Gültepe Spor Kompleksi’ni inceledi. Batur, çalışmalarla ilgili brifing verilen meclis üyelerine, Gültepe Spor Kompleksi’nin bölgenin kaderini değiştirecek bir sosyal yaşam alanı olduğunu söyledi. Heyetin son durağı ise Toros Sosyal Tesisleri oldu. Tesisin kapalı pazaryerinin bölge halkına hizmet vermeye başladığını anlatan Batur, çok amaçlı planlanan tesisin pandemi nedeniyle henüz tam kapasite kullanıma açılamadığına işaret etti. Batur, her iki tesisi bölgeye kazandırmış olmanın, yakında yapılacak açılışların heyecanını da meclis üyeleriyle paylaştı.

Projelerin getirildiği aşamalarla ilgili ayrıntılı bilgiler alan heyet de, yapılan çalışmalara tam not verdi. Yatırımların Konak için önemine dikkat çeken heyet üyeleri, çalışmaların pandemiye rağmen aksatılmadan sürdürüldüğüne dikkat çekti.

“GÜCÜMÜZÜ BİRBİRİMİZDEN ALIYORUZ”
İnceleme gezisini değerlendiren Başkan Batur, “Meclis üyelerimizle birlikte yatırımlarımızı, çalışmalarda geldiğimiz aşamaları yerinde incelemek istedik. Meclis üyelerimiz zaten her çalışmamızı aşama aşama takip ediyor. Kendileri de zaman zaman sahada incelemelerde bulunuyor. Ben zaten sürekli sahadayım. Bu gezide de hem çalışmalarımızın, projelerimizin geldiği son etapları meclis üyelerimize anlatmış hem de şehrimize kazandırdığımız tesislerimizin heyecanını paylaşmış olduk. Açılış için gün saydığımız projelerimiz var ki, onları da kontrol ettik. Biz gücümüzü birbirimizden alıyoruz. Tek derdimiz Konak’a hizmet. Bu amaçla ve bu dayanışmayla daha birçok adım atacak, ilçemize birçok tesis kazandıracağız. Bu dayanışmadan kazanan Konak olacak” dedi.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, önümüzdeki günlerde aynı inceleme gezisini Cumhur İttifakı’na mensup meclis üyeleri için de düzenleyecek.

 
Kore’nin Ankara Büyükelçisi Soyer'i ziyaret etti
 
Aydın Büyükşehir'den bir günde 60 mahalleye ziyaret
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kore’nin Ankara Büyükelçisi Soyer'i ziyaret etti
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Güney Kore Cumhuriyeti'nin ...
Hüsnü Şenlendirici’ye korona aşısı Başkan Doğruer’den
Ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici, Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık ...
Avni Anıl Bornova’da anıldı
Türk Sanat Müziği’nin efsanesi Avni Anıl, ölümünün 13. yılında Bornova ...
 
Soyer, İzmir Tarımı’nı BM'ye anlattı: Haksız rekabet şartlarını eşitliyoruz
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Birleşmiş Milletler 2021 ...
Çiğli'de 3 müdürlük kadınlara emanet
Başkan Utku Gümrükçü öncülüğünde kadınların yerel yönetimlerde daha fazla ...
Menemen, Şehit Kaymakamını unutmadı
17 Haziran 1919 tarihinde şehit edilen Kaymakam Kemal Bey adına, şehit ...
 
'Örnek alıyoruz' demişti... Başarıyı takdir etti!
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İzmir Köy-Koop Birlik ...
Konak Belediyesi'nde online ruhsat dönemi
Konak Belediyesi işyeri ruhsat, imar uygunluk ve mesafe uygunluk başvurularını ...
Emre Duygu Tiyatro Afişleri Sergisi açıldı
İzmir Büyükşehir Belediyesi Akdeniz Akademisi tarafından her yıl düzenlenen  ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva