HABERLER>POLİTİKA
3 Nisan 2018 Salı - 15:11

Kılıçdaroğlu'ndan ünlü isimlere: Bu rezil adamlar...

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Zeytin Dalı harekâtına katılan Mehmetçik'e moral ziyaretinde bulunmak için Hatay'a giden ünlü isimlere ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu ndan ünlü isimlere: Bu rezil adamlar...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu.

İşte Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından satırbaşları:

Bir ülkenin sanatçıları zalimden değil mazlumdan yana tavır alır. Bir ülkenin sanatçıları diktatörün karşısında asla ve asla boyun eğmez. Bir ülkenin sanatçıları asla ve asla inancı, kimliği ne olursa olsun kimseyi ötekileştirmez. Bir ülkenin sanatçıları savaşı değil dünyanın her ortamında barışı savunur. Bir ülkenin sanatçıları bir ülkenin değer ve inançlarına saygı gösterir. Eğer bir ülkede cumhurbaşkanı koltuğunu işgal eden zat, ettiği yemine sahip çıkmıyorsa ona sanatçı sahip çıkamaz.

Afrin'de 52 şehidimiz var. Yüzlerce yaralımız var. 52 şehidimizin daha kanı kurumadı. Toplanmışlar bir güruh, davul- zurna-klarnet... Bir ülkenin değerleri vardır. Bulunduğunuz apartmanda bir kimse hayatını kaybetmişse televizyonu bile açmazsınız, gürültü yapmazsınız, yemek yapar götürürsünüz.

Bu rezil adamlar ve onları oraya götüren adam, sen eğer yüreğin yetiyorsa bir Afrin şehidinin evinin bulunduğu sokaktan geç, bir de Yaylalar şiirini söyle.

"BU ÜLKENİN KADINLARI 'FESLİ KADİR'LERİ' İSTEMİYOR" 
Kadınların gücünü ilk kez ve net olarak adalet yürüyüşünde gördüm. Ve dedim ki, 'Nasıl Cumhuriyet bir kadın devrimiyse o Cumhuriyet'i demokrasiyle taçlandıracak olan 2019 devriminin sahipleri de kadınlar olacaktır.”

Ben bunu söylediğim zaman Saray'da oturan zatın uykusu kaçıyor biliyorum. Seni uykusuz bırakacağım. Garibanı görünce ezersin. Ama benim karşıma çıkmaya cesaret edemezsin. Sende o yürek yok, yürek. Dünya kadar televizyonların, gazetelerin var, çık karşıma Recep Bey çık…
Halkın iktidarında bütün taşeron işçilerine kadro vereceğiz. Bakana yemek götüren garsona kadro vermediler. Arabaya kadro verdiler, o arabayı kullanan şoföre kadro vermediler. Bu rezilliğe kadınların gücüyle halkın partisi son verecek. Tek adam rejimini yıkacağız. Dikta yönetimini ve diktatörü oradan alacağız, alaşağı yapacağız.

En büyük korkuları kadınlar. O yüzden diyorlar ki evde otursun. Kadınlar yeri geldiğinde evde oturacak, yeri geldiğinde hakkını aramak için sokağa da inecek. Bu ülkenin kadınlarına güveniyorum. Çünkü bu ülkenin kadınları demokrasi, eşitlik istiyor.

Her kadın, unutmayın, bir Kuvayı Milliyecidir. Her kadın bir vatanseverdir. Bu ülkenin kadınları özgürlük istiyor, rahat bir hayat istiyor. Bu ülkenin kadınları “Fesli Kadir'leri” istemiyor. “Keşke Yunan galip gelseydi” diyor Fesli Kadir. Ve onu ziyarete gidenler Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal edip onun önünde diz çökenler. Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal edip “Keşke Yunan galip gelseydi” diyen adamın önünde el pençe duracaksın. Sen vatan hainisin.

Siz hak, hukuk, adalet dedikçe Saray'da oturan zatın rahat olmadığını biliyorum. Seni rahat uyutmayacağız...
OHAL var bu ülkede. “Kimse konuşmasın, istediğimi hapse attırırım” diyor.

Ben insan haklarını, demokrasiyi savunuyorum. Her evde bereket, huzur olsun istiyorum. Tarihin her döneminde CHP Filistin halkının yanında olmuştur. Filistin’in haklarını sonuna kadar savunmuştur. Gencecik evlatlarımız FKÖ ile birlikte savaşmıştır. Onların mezarları şu anda Filistin’dedir.

Filistin’de eylem oldu. İsrail askerleri acımasızca bunları taradı. 18 Filistinli kardeşimiz hayatını kaybetti. Erdoğan kalktı konuşuyor. Ya arkadaş, sen Mavi Marmara’da Türkiye’nin itibarını 20 milyon dolara satmadın mı? Sen kalktın “İsrail terör devletidir” dedin, sonra gittin İsrail’in önünde diz çöktün.

Şimdi yine iç politika malzemesi yapıyor. 9 kişinin kanı yerdedir. Onların hakkını savunana tek bir lider vardır, tek bir parti vardır. Kılıçdaroğlu ve CHP…

Üç tane şartın vardı: Özür, tazminat ve Gazze ablukasının kalkması. Özür dilenmedi. Tazminat da vermedi İsrail. “Bir hesap açın, ben oraya bağış yapacağım” dedi. Siz de açtınız hesabı, İsrail oraya bağış adı altında para yatırdı. Gazze ablukası kalktı mı? Kalkmadı…

Bir adamın ağzında yalan yuva yapmışsa o adamın bu memlekete faydası yoktur.

 
Ekmekte tarhana çorbası
 
Ödemişli kadınlara özel spor hizmeti
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Merkez 3 Nisan 2018 Salı 23:58

Mazluma bak sen konuşman bile zalimlik

Yorumu oyla      9      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti İzmir'in yeni kadın başkanı Büyükdağ: Başörtülü, başörtüsüz herkesi temsil ediyoruz!
Teşkilat kadın kollarında bayrak değişimi yaşadı. Genel merkez tarafından ...
Bakan, kadroya geçen taşeron sayısını açıkladı
2 Ocak'ta başlayan 90 günlük taşeron işçinin kadroya geçiş süreci 2 Nisan ...
Bahçeli'den CHP'li Özgür Özel'i kızdıracak sözler!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'li Özgür Özel'in "Seçim güvenliği ...
 
MHP Genel Sekreteri'nin villasına hırsız girdi!
MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman'ın evi kimliği ...
‘Cumhur İttifakı’nın İzmir temsilcilerinden net mesaj: Yerelde ittifak yok!
AK Parti İl Başkanı Şengül, “Onlar kendi çalışmalarını yürütecek, biz ...
CHP'nin 'kamuflajlı ziyaret' tepkisine AK Parti'den yanıt!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ...
 
Üçlü zirveye Tel Rıfat damgası!
Ankara’da yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya ve İran liderlerini buluşturacak ...
AK Parti İzmir'de değişim rüzgarı: Gençliğin başkanı belli oldu!
AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na Eyüp Kadir İnan atandı.
AK Parti İzmir'de kadınların başkanı belli oldu
AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı’na Bayraklı Kadın Kolları Başkanı ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva