HABERLER>SPOR
16 Şubat 2013 Cumartesi - 21:38

Kartal’dan İnönü’de bir harakiri daha: 1-1

Beşiktaş, 2013'te evinde yine kazanamadı... Siyah-beyazlılar, 10 kişi kalan Gaziantepspor karşısında 1-0 öne geçse de 89'da Kouemaha'nın golü İnönü Stadı'nda üst üste üçüncü beraberliği getirdi. Beşiktaş'ın golü Ersan'dan geldi.

Kartal’dan İnönü’de bir harakiri daha: 1-1

İSTANBUL - Spor Toto Süper Ligi'nin 22. hafta karşılaşmasında Beşiktaş ile Gaziantepspor, Beşiktaş İnönü Stadı'nda karşı karşıya geldi.

BEŞİKTAŞ: 1 - GAZİANTEPSPOR: 1
Stat: BJK İnönü
Hakemler: Barış Şimşek, İsmail Köse, Serdar Diyadin
Beşiktaş: McGregor, Mehmet Akgün, Sivok, Ersan Gülüm, Gökhan Süzen, Hilbert, Veli Kavlak, Fernandes, Olcay Şahan, Holosko, Niang (Dk. 78 Muhammed Demirci)
Gaziantepspor: Karcemarskas, Ekrem Dağ (Dk. 67 Kecojevic), Kemal Tokak, Binya, Şenol Can, Bekir Ozan Has, Serdar Kurtuluş, Medunjanin (Dk. 60 Kouemaha), Turgut Doğan Şahin (Dk. 60 Oktay Delibalta), Cenk Tosun, Sernas
Goller: Dk. 21 Ersan Gülüm (Beşiktaş), Dk. 89 Kouemaha (Gaziantepspor)
Kırmızı kart: Dk. 53 Binya (Gaziantepspor)
Sarı kartlar: Dk. 42 Ekrem Dağ, Dk. 54 Turgut Doğan Şahin, Dk. 61 Kouemaha, Dk. 85 Oktay Delibalta (Gaziantepspor), Dk. 47 Sivok, Dk. 54 Holosko, Dk. 59 Gökhan Süzen, Dk. 63 Mehmet Akgün, Dk. 90+3 Veli Kavlak (Beşiktaş)

53. dakikada 10 kişi kalan Gaziantepspor karşısında 88 dakikayı 1-0 önde götüren Beşiktaş, 89'da Kouemaha'nın golüne engel olamayınca sahadan 1 puanla ayrıldı. Siyah-beyazlılar son 5 maçta 9 puan kaybetti. 2013'te evinde oynadığı iki maçtan galibiyet çıkartamayan Beşiktaş, İnönü'de üst üste üçüncü maçından da beraberlikle ayrıldı. Puanını 36'ya çıkartan Siyah-beyazlılar lider Galatasaray ile puan farkının 7'ye çıkmasına engel olamadı.
 
MAÇTAN DAKİKALAR
Karşılaşmaya Siyah-beyazlılar etkili başlasa da mücadelenin ilk ciddi tehlikesi Gaziantepspor'dan geldi. 3. dakikada gelişen konuk takım atağında Cenk'in sert şutunda kaleci McGregor topu güçlükle uzaklaştırdı.
Karşılaşmanın ilk 15 dakikalık bölümünde tempolu oyun dikkat çekerken, Siyah-beyazlı takım rakip kaleye daha çok gitti ama bu ataklardan skorda üstünlüğü getirecek golü bulamadı. Beşiktaş, aradığı golü 21. dakikada duran toptan buldu. Fernandes'in köşe vuruşunda ön direğe gelen topa iyi yükselen Ersan Gülüm, meşin yuvarlağı filelere gönderdi.
Golden sonra Beşiktaş'ın baskısı daha da arttı. 26'da ev sahibi takım Holosko ile etkili geldi ama Zydrunas Karcemarskas ikinci gole izin vermedi.
Niang ile kaleyi uzaktan yoklayan Beşiktaş, 40. dakikada üst üste kullandığı duran toplarla rakip kalede pozisyon aradı ama farkı artıracak golü bulamadı.
İkinci yarıya etkili başlayan Gaziantepspor oldu. Beşiktaş savunması rakip takımın ataklarında geçit vermezken, dakikalar 53'ü gösterdiğinde Gaziantep temsilcisi 10 kişi kaldı. İkili mücadele sırasında Binya, Hilbert'e dirsek attığı gerekçesiyle kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
Karşılaşmanın ilk yarısındaki tempo, ikinci yarıda düşerken 56'da Niang önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Fernandes'in ortasında oluşan karambolde Niang topa altıpas içerisinde önünde buldu ama meşin yuvarlağa istediği gibi vuramayınca Karcemarskas pozisyonda başarı sağladı.
69'da Beşiktaş bu kez de Olcay ile gole çok yaklaştı. Gaziantepspor'un savuma çıkarken kaptığı topla kaleciyle karşı karşıya kalan Olcay'ın sert vuruşunda top üstten auta çıktı ve Siyah-beyazlılar net gol pozisyonunu değerlendiremedi.
83. dakikada Şenol'un soldan ortasında Cenk Tosun'un ceza alanı içinden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak üstten auta gitti.
Savunmada açıklar veren rakibi karşısında bulduğu pozisyonları değerlendiremeyen Beşiktaş, maçın 89. dakikasında kalesinde beraberlik golünü gördü. Savunmadan atılan uzun topa iyi yükselen Cenk Tosun topu arkaya doğru aşırdı. Sol çaprazda topla buluşan Dorge Kouemaha karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleci Mcgregor'ı avladı ve skoru 1-1'e getirdi. (Ntvspor)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Göztepe yine ateş hattında: 1-1
Sarı-kırmızılı takım Ege derbisinde öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamayınca ...
Kaf-Kaf Trabzon’da düello mağduru: 2-3
Yeşil-kırmızılı takım 22.haftada bir kez öne geçip bir kez de eşitliği ...
Manisa'dan Didier Drogba geçti: 2-1
Galatasaray haftanın açılış maçında Akhisar Belediyespor’u ligde ilk kez ...
 
İzmir’de badminton rüzgarı
Avrupa 19 Yaş Altı Gençler Badminton Ranking Şampiyonası, Halkapınar Spor ...
Buca’da Nsaliwa seferberliği
Karşıyaka yenilgisinin yaralarını, yarın Arena’da konuk edeceği Manisaspor’u ...
İzmir'de olaylı imza günü: Galatasaray taraftarına saldırı
Spor Toto Süper Lig'de bugün Manisa'da oynayacağı müsabaka için İzmir'de ...
 
İzmir’de Galatasaray coşkusu
Spor Toto Süper Lig’de, 22'nci haftanın açılış maçında yarın Akhisar ...
KSK’dan açıklama: Örnekköy neden veto edildi?
Karşıyaka Spor Kulübü resmi sitesinden yapılan açıklamada, İZVAK zirvesinden ...
Karşıyaka Yalı’ya stat çıkmazı!
İZVAK’ta ‘Örnekköy’ veto edilerek yapılmasına karar verilen Karşıyaka’nın ...
 
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bu adam yine mi başkan seçilecek?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
57 yıllık gururun şerefine!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva