HABERLER>SPOR
20 Ekim 2021 Çarşamba - 14:18

Karşıyaka'da Taşyürek teşhisi koydu

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta son sıradaki Karabükspor'dan sonra sezonun ikinci galibiyetini yine düşme hattındaki Ceyhanspor'u iç sahada 1-0 yenerek alan Karşıyaka'da takımını ilk maçına çıkaran teknik direktör Ahmet Taşyürek, 3 puan güzel olsa da oynanan oyundan memnun olmadığını söyledi.

Karşıyaka da Taşyürek teşhisi koydu

Geçen sezon 1'inci Lig'de Boluspor'u çalıştırdığı dönemden sarkan 2 maçlık cezası nedeniyle mücadeleyi tribünden takip eden tecrübeli teknik adam Ahmet Taşyürek, "Daha önce bu ligde görev yaptım. Kariyerimdeki 5 Play-Off'tan biri Kırıkhanspor'daydı. Beklentim düşüktü ama ligin seviyesi çok düşmüş. Karşıyaka'yla anlaşmadan geçen çarşamba günü oynanan maçları canlı takip ettim. Grupta 9 maçın tamamı uzun süre golsüz berabereydi. Biz rakiplerin oynadığı topa bakmadan futbolun doğrularını yapmalıyız" dedi.

Takım halinde ilk kez antrenman yapma fırsatı bulduklarını belirten Taşyürek, "Tempomuzu artırmamız gerekiyor. Kötü oynayan, yürüyecek hali olmayan Ceyhanspor'a kazara 1 gol atabildik. Gol yollarında sıkıntılarımız var. Arkamız çok açık, bloklarımız çok kopuk. Önde çoğalamıyoruz, çok gol kaçırıyoruz. Bunları takım halinde doğruları yaparak aşacağız. Antrenör dokunuşu için çalışmak lazım. Futbol sonuç oyunu, kısa zamanda sonuç almalıyız. Devreye kadar maksimum puanı toplamalıyız. Takım geride kalan haftalarda dibi görmüş, artık yükselme zamanı" diye konuştu. "Büyük camiaların ligi olmaz" diyen Taşyürek, "Ben 1'inci Lig'den buraya gelirken 3'üncü Lig'e değil Karşıyaka'ya geldim. Bu ligden mutlaka kurtulmamız gerekiyor. Burası Karşıyaka gibi bir camianın yeri değil" şeklinde konuştu.

TRANSFER ELEŞTİRİSİ
Sezon başında transfer yasağını 5 yıl aradan sonra kaldırıp 12 takviyeyle şampiyonluk hedefi koyan Karşıyaka'da kadro mühendisliğinin yanlış yapıldığını belirten Ahmet Taşyürek, "Yıllar sonra dosyalar kapatılarak, büyük emek harcanarak transfer açılmış. Ancak kadro mühendisliği yanlış. Alınan 6 oyuncu oynamış, 6'sı oynayamamış. Takımda 29 futbolcu var ama 13-14'ü hazır durumda. Kadro planlaması doğru yapılsa takımın bulunduğu konum farklı olurdu" dedi.

"TARAFTARI KAZANMALIYIZ"
Ceyhanspor maçını tribünde 501 biletli seyirciye oynayan Karşıyaka'da taraftarı kazanmaları gerektiğini belirten Ahmet Taşyürek, "Biz futbolcu olarak Karşıyaka deplasmanına gelince ayaklarımız titrerdi. En az 1 puanı taraftar bizden alırdı, kalan 2 puandan birini almak için oynardık. Buraya gelenin elinin ayağının titremesi lazım. Büyük takımlar için lig farketmez. Bu ligde Karşıyaka taraftarının sığacağı deplasman stadı bile yok. Taraftarımızı da silkindirip alacağımız sonuçlarla puan mücadelesinde yanımıza çekeceğiz. Onlar da yanımızda olunca kapanmayacak fark yok" ifadelerini kullandı. 

KARAKÖPRÜ MAÇI GÜNDÜZ
?Ligde şimdiye kadar iç saha maçlarını akşam saatlerinde oynayan Karşıyaka'da 31 Ekim Pazar günü yapılacak Karbel Karaköprü Belediyespor mücadelesini saat 19.00'dan rakipten de onay alarak 14.00'e aldırdığını söyleyen Ahmet Taşyürek, "İzmir Atatürk Stadı'nda zaten seyir zevki çok kötü. Bunun üzerine kötü sonuçlar geç saatteki maçlarda taraftarı tribünden uzaklaştırmış. İnşallah bu stattaki son maçımızı Karaköprü'yle oynayıp kasım ayıyla birlikte modern, tribünleri sahaya yakın Bornava Stadı'nda taraftarımızla yeni bir başlangıç yapacağız" dedi. (DHA)

 
Süs bitkileri sektörünün kalbi Ödemiş’te atacak
 
Pınar Karşıyaka'da Colson zirvede
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Eroğlu: Ümraniyespor'u yenmek zorundayız
Altınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, rakipleriyle zorlu bir karşılaşma ...
Altınordu'dan Alsancak Stadı talebi
İzmir'de 2014'te çürük raporu almasının ardından 2015'te yıkılıp, aynı ...
Altay'da savunma sınıfta kaldı
Üst üste aldığı mağlubiyetlerle 3'üncü sıradan 8'inci basamağa gerileyen ...
 
Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları
A, B, C ve D gruplarında üçüncü hafta maçları tamamlandı. Atletico Madrid'i ...
Kartal, İstanbul'da kanatlanamadı
Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki 3. Maçında Vodafone ...
Göztepe, Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladı
Süper Lig'in 10. haftasında 23 Ekim Cumartesi günü lider Trabzonspor'u ...
 
MHK Üyesi Metin Tokat istifa etti
Türkiye Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu Üyesi Metin Tokat'ın görevinden ayrıldığını duyurdu.
Altay'da Murat Akça 4 hafta yok
Süper Lig ekiplerinden Altay'da iç sahada oynanan Vavacars Fatih Karagümrük ...
Balotelli'den Menemenspor'a ziyaret
Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un dünyaca ünlü İtalyan santrforu ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva