HABERLER>POLİTİKA
12 Mayıs 2022 Perşembe - 16:22

Kaftancıoğlu'na CHP İzmir'den destek!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Milletvekilleri ve belediye başkanları, sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımla CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na destek mesajları yayımladı.

Kaftancıoğlu na CHP İzmir den destek!

EGEDESONSÖZ- Yargıtay, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında kararını açıkladı.Yargıtay'ın kararına göre, Kaftancıoğlu'nun 3 davadan aldığı ceza onanırken yargılandığı 2 dava ise düşürüldü. Kaftancıoğlu'nun cezası onanan 3 davada aldığı cezalar 5'er yıldan az.

Yargıtay'ın kararı üzerine Kaftancıoğlu, "Biz iktidardaki kötülüğü gönderinceye kadar, bu ülkede sadece Canan Kaftancıoğlu için değil 84 milyon için hukuku yeniden sağlayıncaya kadar çalışmaya devam edeceğiz. Asla ve asla umudunuzu kaybetmeyin. İktidardaki kötülüğü bizler umudu örgütleyerek göndereceğiz. İşte o zaman bu ülkede gerçek adalet, gerçek hukuk tesis edilmiş olacak” açıklamasında bulunurken, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Partimizin tüm milletvekilleri, derhal İstanbul il başkanlığı binamıza doğru yola çıkın" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Milletvekilleri ve belediye başkanları da Yargıtay'ın kararı hakkında sosyal medya hesapları üzerinden açıklamalarda bulundu. Kaftancıoğlu'na destek mesajları yayımlayan siyasiler şu ifadeleri kullandı:

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TUNÇ SOYER
"Sayın Canan Kaftancıoğlu'na verilen cezalar ne hukuken ne de vicdanen kabul edilebilir. Elbet bu devran dönecek. Üstünlerin hukukunun değil, hukukun üstünlüğünün galip geleceği günler yakın."

CHP GENEL SEKRETERİ, İZMİR MİLLETVEKİLİ-AKPM ÜYESİ SELİN SAYEK BÖKE
"Saray'ın siyasi talimatıyla alınmış hukuksuz kararlarla halkın demokratik değişim iradesinin önünde duramazlar. Hep birlikte mücadele edeceğiz, bu hukuksuzluk düzenini değiştireceğiz!"

CHP İZMİR İL BAŞKANI DENİZ YÜCEL
"Yapmaya çalıştığınız, İstanbul seçimlerinin intikamını almaktır. Tüm derdiniz İstanbul'u size dar eden, sizden korkmadan, çürümüş düzeninize kafa tutan bir Cumhuriyet kadını Canan Kaftancıoğlu ile hesaplaşmaktır."

CHP PARTİ MECLİS ÜYESİ VE İZMİR MİLLETVEKİLİ EDNAN ARSLAN
"Hukuk sistemini kötülüğünüze alet ettiniz ama başaramayacaksınız. Halk yaptığınız zulümleri görüyor. Bizler de onlar için yılmayacağız. Yanındayız"

"Canan yüreklidir! Canan cesurdur! Canan bizimdir!"

CHP YÜKSEK DİSİPLİN KURULU ÜYESİ VE İZMİR MİLLETVEKİLİ MAHİR POLAT
"Bugün adalete ve hukuka kara leke sürülmüştür. Talimatla kurulan bu kararı tanımıyoruz. Tarih önünde hesap vereceksiniz. Korkmuyoruz! Canan başkanımızın yanındayız.."

CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ PROF. DR. KAMİL OKYAY SINDIR
Tek adam rejimine son verecek ve "üstünlerin hukuku değil, hukukun üstünlüğü"nü elbet egemen kılacağız! Canan Kaftancıoğlu hakkında verilen bu karar siyasidir ve hesabı mutlaka sorulacaktır. Adalet bir gün bu kararı verenlere de gerekecek!.. Herkes için hak, hukuk ve adalet...

CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ TACETTİN BAYIR
"Memlekete; barış, hak, hukuk, adalet, özgürlük gelene kadar pes etmek yok. Asla durmak, yılmak, yorulmak, yok. Bu mücadeleyi elbet kazanacağız!"

CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ KANİ BEKO
"İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu’nun dediği gibi: Yılmak, yorulmak yok! Direne direne kazanacağız! Canan Kaftancıoğlu Onurumuzdur!"

CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ MURAT BAKAN
"Nazım'ın dediği gibi, "mesele esir düşmekte değil, teslim olmamakta bütün mesele!" İl Başkanımız, arkadaşımız, yoldaşımız Canan Kaftancıoğlu'nun yanındayız. Asla durmak, yılmak, yorulmak yok"

CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ SEVDA ERDAN KILIÇ
"Demokrasiyi, hukuku, adaleti ayaklar altına alanlar unutmasın; “Terazisini bozduğunuz kantar gün gelir sizi de tartar.”

CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ ATİLA SERTEL
"Organize kötülüğün temsilcileri acz içindesiniz. Bittiniz. Daha fazla ülkemize kötülük yapmayın."

CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ BEDRİ SERTER
"Sizin hukuksuzluklarınızdan yılmıyoruz! Korkmuyoruz! İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu'nun yanındayız! Daha çok mücadele ediyoruz edeceğiz! Çalışacağız çalışacağız çalışacağız!"

CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ ÖZCAN PURÇU
İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu'na verilen ceza ne hukuki ne de vicdanidir. Hukuk, siyasetin sopası değildir! Mücadeleci ruhu, fikirleri, ilkeli duruşu, çalışkanlığı ile siyasetimizin önemli bir yüzü olan, yol arkadaşım Canan Kaftancıoğlu yalnız değildir!

KONAK BELEDİYE BAŞKANI ABDÜL BATUR
"Ne olursa olsun Adalete olan inancımızı kaybetmeyeceğiz. Ne olursa olsun hukuksuzluk ortadan kalkıncaya kadar mücadele edeceğiz. Canan Kaftancıoğlu asla yalnız olmadı. Olmayacak. Hukukun üstünlüğünün yeniden tesis edildiği güne kadar çalışacağız, çalışacağız daha da çalışacağız."

KEMALPAŞA BELEDİYE BAŞKANI RIDVAN KARAKAYALI
"Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanımız Sayın Canan Kaftancıoğlu hakkında verilen hukuksuz kararın karşısında, başkanımızın yanındayız. Hukukun üstünlüğünün tam anlamıyla tesis edileceği, aydınlık günler ümidiyle..."

MENDERES BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA KAYALAR
"CHP İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu'na yapılan haksızlığı kabul etmiyoruz! Er ya da geç adalet yerini bulacak. Canan Kaftancıoğlu yalnız değildir!"

BUCA BELEDİYE BAŞKANI ERHAN KILIÇ
"Bu memleket kara kışı gördüğü kadar umudu ve baharı da gördü. Bizler de hukukun üstünlüğünü savunmaktan ve adalete olan inancımızdan vazgeçmeyeceğiz.CHP İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu'nun dediği gibi "Hukukun üstünlüğünü tesis ettiğimizde hep birlikte nefes alacağız."

BAYRAKLI BELEDİYE BAŞKANI SERDAR SANDAL
"Adaletin bir gün herkese lazım olacağını hatırlatıyor, aydınlık yarınlara olan inancımızdan asla geri adım atmıyoruz."

GÜZELBAHÇE BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA İNCE
"HAK, HUKUK, ADALET! Canan Kaftancıoğlu yalnız değildir"

BALÇOVA BELEDİYE BAŞKANI FATMA ÇALKAYA
"Asla umudumuzu kaybetmeyeceğiz. Ülkemizde kötülüğü yenene ve gerçek adaleti tesis edene kadar çalışacağız."

ÇİĞLİ BELEDİYE BAŞKANI UTKU GÜMRÜKÇÜ
"İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu’na verilen ceza kabul edilemez. Canan Kaftancıoğlu’nun yanındayız, demokrasi ve özgürlük mücadelesine hep birlikte devam edeceğiz.

KARABAĞLAR BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN SELVİTOPU
"Hapis cezası ve siyasi yasak kararı verilen CHP İstanbul İl Başkanımız Sayın Canan Kaftancıoğlu'nun sonuna kadar yanındayız. Kendisinin de dediği gibi; "Memleketime bahar gelmiş. Asla durmak, yılmak, yorulmak yok!""

KARABURUN BELEDİYE BAŞKANI İLKAY GİRGİN ERDOĞAN
"İstanbul İl Başkanımız Sayın Canan Kaftancıoğlu’na verilen hapis cezası ve siyaset yasağı kabul edilemez. Adaletin er geç tecelli edeceğine, hukukun üstünlüğüne inanıyor ve güveniyoruz. Canan Kaftancıoğlu asla tek başına değildir. Yanınızdayız"

NARLIDERE BELEDİYE BAŞKANI ALİ ENGİN
"Adalete inancımız devam edecek... Karanlıktan aydınlığa giden yolda Canan Kaftancıoğlu yalnız değildir..."

ÖDEMİŞ BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ERİŞ
"Canan yüreklidir, Canan cesurdur, Canan bizimdir!"

SEFERİHİSAR BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL YETİŞKİN
"CHP İstanbul İl Başkanımız Sayın Canan Kaftancıoğlu hakkında verilen ceza ne hukuka ne vicdana sığar. Bu adaletsizlikle mücadele edecek, memleketimize baharı getireceğiz."

SELÇUK BELEDİYE BAŞKANI FİLİZ CERİTOĞLU SENGEL
"Dün gözlerinin içine baktığımda ve aynı cümleleri kurduğumuzu tekrar anladığımda dedim ki içimden; biz kazanacağız! Hiç şüphe yok biz kazanacağız. Örgütlenen umut kazanacak, yarınlar kazanacak!"

 
Deneyap Teknoloji Atölyeleri gençleri geleceğe hazırlıyor
 
Metin Gürcan için yakalama kararı
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Buca.lı 13 Mayıs 2022 Cuma 09:15

Sadece CHPliler değil bir vatandaş olarak bende bu durumun hukuki olmadığı tamamen siyasi olduğu kanısındayım. yapılanlar kabul edilemez..

Yorumu oyla      2      4  
Partili 12 Mayıs 2022 Perşembe 21:22

Sine-i millette dönün erken seçimi zorlamak için bu dışındaki her şey boş leylek ömrü gibi...

Yorumu oyla      4      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'ndan acil çağrı: Vekiller İstanbul'a!
Yargıtay, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun ...
Büyükşehir'de kritik zirve!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve AK Parti İzmir İl Başkanı ...
Özdağ'dan Bakan Soylu'ya tazminat davası
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ...
 
Sertel: Denizcilik İşletmeleri yönetiminde denizci yok!
Türkiye Denizcilik İşletmeleri (TDİ)’nin 7 kişiden oluşan yönetim kurulunda ...
İYİ Partili Çıray'dan radyasyon uyarısı: İzmir tehlike altında
İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, ...
Üniversitelilerin KYK borcuyla başı dertte... CHP'li Kılıç: 5'li Çetenin değil, öğrencinin faizini silin!
KYK kredi borcunu yüksek faizle geri ödemek durumunda kalan öğrenciler ...
 
CHP’li Bakan: On bir yıl öncesinden daha gerideyiz!
Türk Ceza Kanunu’nda değişiklik öngören torba kanun teklifinin görüşmeleri ...
CHP'li Polat'tan 'önlem' vurgusu: İnciri, üzümü değerinde satın!
Türkiye İhracatçılar Meclisinin (TİM) ve ihracatçı birliklerine yönelik ...
AK Partili Boztepe, meclisi körfezde yüzmeye çağırdı... Pembe şort hesaplaşması!
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 yılı Ocak ayında Meclis gündemine ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva