HABERLER>SPOR
28 Aralık 2015 Pazartesi - 16:31

Kaf-Kaf’ta kongre zamanı: Yeni başkan kim olacak?

PTT 1'inci Ligi'nde sezon başında şampiyonluk hedeflemesine rağmen ilk yarıyı 13 puanla son sırada tamamlayan Karşıyaka, yeni kulüp başkanını yarın seçecek.

Kaf-Kaf’ta kongre zamanı: Yeni başkan kim olacak?

Karşıyaka Nikah Sarayı'nda saat 18.00'de başlayacak olağanüstü kongrede Fatih Diniz ile Mutlu Altuğ'un listeleri yarışacak. Karşıyaka'aa yıllarca yönetimlerde görev yapan Diniz, mayıs ayındaki son kongreye kadar 2 yıl başkanlık koltuğunda oturdu. Diniz, seçim öncesi camianın etkili isimlerinden Nazım Torbaoğlu, kulübe bu sezon geri ödemesiz büyük mali katkı veren Erdal Acar ve Taraftarlar Derneği'nin desteğini aldı.
 
Yeşil kırmızılılarda iki farklı dönemde basketbol şube başkanı olarak görev yapan Mutlu Altuğ, daha önce 2 kez aday olmasına rağmen seçilemedi. Başkanlığa üçüncü kez talip olan Altuğ'a son kongrede yarıştığı, bu seçimde aday olmayacağını açıklayan Başkan Ali Erten, destek veriyor.
 
İki aday da kongre öncesi, "Karşıyakamız'a yakışan, birlik beraberlik içinde bir kongre olsun. Genel kurul iradesine saygı duyulsun. Kazanan kim olursa olsun salondan yine omuz omuza çıkalım" mesajını verdi.
 
2.5 YIL ÖNCE YARIŞTILAR
Karşıyaka'da Fatih Diniz ve Mutlu Altuğ, 2.5 yıl sonra yeniden rakip olacak. İkilinin karşılıklı adaylıklarını koyduğu 6 Haziran 2013'teki kongrede Fatih Diniz, 237 oyla başkanlığa seçilirken Altuğ 187 oyda kaldı. İki aday seçim sonrası sarılıp salondan alkışlarla çıktı. Mayıs oyundaki son seçimde adaylığını koyarak Ali Erten'le yarışan Altuğ, 290, Erten 508 oy almıştı.
 
DİNİZ KARACE'Yİ ALDI
Karşıyaka'da başkan adaylarından Diniz, aday yönetim listesine eski başkanlardan Cenk Karace ve Erdal Acar'ı temsilen Acarlar Şirketler Topluluğu'nun mali işler sorumlusu Murat Selçuk'u dahil etti. Diniz'in listesinde son yönetimden çoğu istifa eden Ziyanur Hasbay, Tamer Ustaoğlu, Cafer Aralı, Serkan Odaman, Mustafa Özçakar, Mehmet Yaya, Onur Güner, Kerim Çetin ve Erdal Çilengiroğlu gibi isimlerin yanı sıra Gökhan Şensan, Turhan Gürsel Urhan, Tolga Yağlı ile Rıfat Tekbaş var. Mutlu Altuğ'un listesinden şimdiye kadar açıklanan isimler, Oktay Yeşil, Mustafa Celep, Serdar Sertürk, Yener Eyüpoğlu, Bora Pehlivanlar, Hüseyin Yağcı, İsmail Cirit, Önder Ülkü ve Volkan Sintaç.
 
RIDVAN DİLMEN SÜRPRİZİ
Yeşil kırmızılılarda ilk iş olarak futbol takımını bulunduğu konumdan kurtarmayı hedeflediklerini açıklayan 2 adaydan Fatih Diniz, Rıdvan Dilmen'le temasta. Karşıyaka'da 2003-04 sezonunda teknik direktörlük yapan ünlü spor adamının Diniz'in seçilmesi durumunda kulübe sportif konularda destek vereceği öğrenildi. Fatih Diniz, teknik direktörlük görevi için ise Yusuf Şimşek'le el sıkıştı. Mutlu Altuğ ise seçilmesi durumunda yola teknik direktör Hüseyin Hamamcı'yla devam etmek istediğini açıklamıştı.
 
YÜZÜ KIZARDI
PTT 1'inci Ligi'nde devreyi 13 puanla son sırada tamamlayan Karşıyaka, bu kategorideki 13'üncü yılında en kötü performansını sergiledi. İlk yarı boyunca 3 farklı teknik direktörün görev yaptığı Karşıyaka, ilk kez devreyi düşme hattında tamamladı. Ligde ilk yarı istatistiklerindeki en az puanı toplayan yeşil kırmızılılar, 17 maçta ancak 0.76 puan ortalaması tutturabildi. Karşıyaka ikinci yarı hazırlıklarına 2 Ocak'ta başlayacak. (dha)

 
Flaş: Selahattin Demirtaş’a çifte soruşturma!
 
Sadullah Ergin’den Cem Küçük’e: Tamamen iftira!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmirli Eren Çin’de Türkiye’yi temsil edecek
Antalya’daki Dünya Şampiyonası Elemeleri’nde 8 rakibini ekarte edip madalya ...
Göztepe Başkanı deplasmana taraftarla gitti!
Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, Karabükspor deplasmanına taraftarın ...
Akhisar Stadı’nda şok gelişme!
Akhisar Belediyesi, inşaatı yılan hikayesine dönen Akhisar Arena'nıhn ...
 
Şok iddia: Galatasaray'a el konulabilir
Galatasaray'ın eski başkanı Adnan Polat, kulübün Denizbank'a 200 milyon ...
Eski futbolcu cinayet kurbanı!
Bir dönem ABD'nin New York Red Bulls takımında forma giyen Alfredo Pacheco, ...
Kaf-Kaf’a bir kurşun da Altınordu’dan: 0-1
İzmir derbisinde zafer Yusuf’un golüyle Altınordu’nun oldu. Kırmızı lacivertliler ...
 
Göz-Göz deplasmandan eli boş dönüyor: 3-2
Göztepe tek farklı geriye düştüğü Karabük deplasmanında skoru 2-1 getirdikten ...
Altınordu’da 92.yıl coşkusu
PTT 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu, 92'nci kuruluş yıldönümünü kutlamanın ...
Karşıyaka’da kongre öncesi üye tartışması
Karşıyaka’da önümüzdeki salı günü yapılacak olağanüstü kongre öncesi camiada ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Güneşli günler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Eskiçağ İnançlarında ve Ritüellerinde Şarap
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ha’di, öldür beni!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva