HABERLER>POLİTİKA
12 Mart 2019 Salı - 09:49

İzmir’in o ilçesinde dev transfer: 800 kişi AK Parti’den CHP’ye geçti

Bayraklı Gümüşpala’da AK Parti’den istifa eden yaklaşık 800 kişilik bir grup CHP’ye katıldı. CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal ve CHP İl Başkanı Deniz Yücel yeni üyelere rozetlerini törenle taktı. Millet ittifakı olarak çıktıkları yolun “Halk İttifakı”na dönüştüğünü belirten Serdar Sandal “Süreç içinde hem Adalet ve Kalkınma Partisi’nden hem de MHP’den öyle büyük ilgi gördük ki, Millet ittifakı olarak çıktığımız yol, halk ittifakına dönüştü. Çünkü biz hiçbir ayrım yapmadan toplumun tüm kesimlerini kucakladık” diye konuştu.

İzmir’in o ilçesinde dev transfer: 800 kişi AK Parti’den CHP’ye geçti

Emek Mahallesi’nde gerçekleştirilen katılım törenine CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, meclis üyesi adayları ve vatandaşlar katıldı. Kimseyi ötekileştirmeden, toplumu kutuplaştırmadan yola çıktıklarını belirten Serdar Sandal, bu anlayışla 2014’te AK Parti’den Bayraklı Belediye Başkan Adayı gösterilen İsmail Sarı ve MHP’den Başkan Adayı gösterilen Mehmet Toptaş’ı da bünyelerine katarak toplumsal bir kucaklaşmayı sağladıklarını söyledi. AK Parti’den istifa ederek CHP’ye katılan vatandaşlara seslenen Sandal şunları söyledi:

“Aslında bugünkü bu salonda gördüğümüz tablo, bizim arzu ettiğimiz, özlemini çektiğimiz bir tablo. Biz zaten böyle bir Bayraklıyız. Hiçbir ayrım yapmadan toplumun tamamına hizmet etmek istiyoruz. Geçmiş süreçlerde farklı siyasal partilere oy vermiş yurttaşlarımız da bugün bizimle birlikte. Bugün gelinen süreçte sizlerin bize destek olması oldukça önemli. Bütün ayrıştırmaların, tüm kutuplaştırmaların karşısında hepimiz bir aile gibi yan yana, birlikte olacağız. Vatandaşın derdini kimseyi ötekileştirmeden çözeceğiz. Sağ olsun İsmail Sarı da Mehmet Toptaş da bize bu süreçte destek oldular. Bu destek gün geçtikçe artıyor. Bugün bu tablodan rahatsız olanlara bir tek şey söylüyoruz. Biz sizin çizdiğiniz senaryonun sonucunu size armağan etmeyeceğiz. İnsanları kutuplaştırarak bir yere varılmaz”.

MEVZU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de katılım töreninde yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Yücel “Sayın İsmail Sarı’nın partimize katılımı, mücadelemize katılımı bize güç verdi, onur verdi. Onunla birlikte bu salonda bulunan vatandaşlarımızın katılımı yine güç ve onur verdi. Bizim anlayışımızda insanları ötekileştirme, ayrıştırma kutuplaştırma yok. Bizim için her şeyden önce insan var, insana değer var. Bayraklı’da da İzmir’de de bunu gerçekleştirmek için yola çıktık.  Ulu Önder Atatürk’ün bir sözü var. Mevzu vatansa gerisi teferruattır. Biz olaya vatan meselesi olarak bakıyoruz. Partimize yeni katılanlara tek tek teşekkür ediyorum. İyi ki bizimlesiniz. Güç verdiniz, onur verdiniz” dedi.

ÜYE KATILIMLARI DEVAM EDECEK
CHP Bayraklı Meclis üyesi adayı İsmail Sarı’nın katıklarıyla gerçekleşen törende aralarında AK Parti Karşıyaka ilçe kurucularının da yer aldığı yaklaşık 800 kişi CHP’ye katıldı. Kendisinin de AK parti İzmir’in kurucuları arasında olduğunu hatırlatan Sarı şunları söyledi:

“Bugün bizim aramıza 800 arkadaşımız katılıyor. Sayın Başkan Adayımız Serdar Sandal da beni CHP’ye davet ederken ‘Gel Bayraklı’da halkımıza hizmet edelim’ dedi. Dürüst ve onurlu kişiliğinden etkilendim. Bayraklı için Serdar Başkanımla CHP’de yol almaya karar verdim. Şu anda da gerek Adalet ve Kalkınma Partisi’nde gerekse de MHP tabanında Bayraklı’da büyük bir çözülme başladı. Bunu net olarak görüyorum. Gümüşpala ve Emek mahallelerinden gerçekleşen bu toplu üye katılımları diğer mahallelerde de devam edecek”

KİMLER KATILDI?
CHP’ye katılan 800 kişi arasında AK Parti’de şu görevlerde bulunmuş isimler de yer alıyor:

AK Parti Bayraklı İlçe Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, İlçe Sekreteri Eser Sarı, İlçe Başkan yardımcısı Recep Aslan, Mansuroğlu Delegesi Ahmet Yabanlı, İl Kolları Yönetim kurulu Üyesi Nazan Oğuzlar, Çiçek mahallesi delegesi Yusuf Kucur gibi isimler de yer alıyor. 

 
Bebeğini havalimanında unuttu: Uçak geri döndü!
 
‘Büyümede yeni yolların bulunmasına ihtiyaç var’
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
SARI YALAN 12 Mart 2019 Salı 23:57

800 KİŞİNİN İSMİNİ AÇIKLASINLAR BAKALIM SEÇİM ÖNCESİ ASPARAGAS HABER HELE İSMAİL SARI VARSA HEPTEN YALAN BU KİŞİ AKP DEN BELEDİYE BAŞKANI ADAYI İKEN 800 KİŞİ BULSA ŞİMDİ BAŞKANDI.ARTIK BAYRAKLININ YAKASINDAN DÜŞÜN BE KARDEŞİM.YETER VALLA YETER..

Yorumu oyla      5      7  
Hüseyin akca 12 Mart 2019 Salı 19:30

Zararın neresinden dönersen kardır. Chp akp lıların oyunu almadan iktidar olamaz. Yeni üyeler chp ye taze kan getirecektir.

Yorumu oyla      6      6  
ST 12 Mart 2019 Salı 18:52

Bu nasıl iştir oradan oraya blok halinde 800 kişi, böyle siyaset olmaz.

Yorumu oyla      6      6  
BAYRAKLI 12 Mart 2019 Salı 16:58

Bu sarı demişti AK Partiyi İzmirde ben kurdum ben bitireceğim .siyaset böyle bir şey olsa gerek ki AK partililer hiç ses etmediler tepki bile vermediler.

Yorumu oyla      7      5  
Çokdafifi 12 Mart 2019 Salı 13:40

Siyasi duruşlarından dolayı 800 ''ünü de tek tek tebrim ederim(!) Truva atları...Bugün Akp''yi satan yarın CHP''yi satar.

Yorumu oyla      8      12  
ERAY 12 Mart 2019 Salı 11:29

İNSANIN ADAMIN DURUŞU OLMALI DURUŞU OLMALI Kİ DEĞERLERİNDEN UZAKLAŞMAMALI YOLDA YÜRÜRKEN İNSANIN İTİBARI OLMALI YOLA ÇIKTIKLARINI YOLDA BIRAKMAMALI Kİ SANA ADAM DESİNLER SİZİN HİÇBİR KARŞILIĞINIZ YOK BU SÖYLEDİKLERİM TÜM SİYASİ PARTİLER İÇİN GEÇERLİDİR DİK DURUN KİME DEĞER VERİYORSAN ORADA KAL KALKİ ADAM DESİNLER ŞERFLİ DESİNLER ŞERİFLİ YAŞA

Yorumu oyla      9      9  
hürmüz 12 Mart 2019 Salı 10:35

lütfen bu ismail sarı nın arkasından bir kişi gitsin sevgi yolunda dişlerimi kerpedenle çekerim.bu kaçıncı parti.afyonlu kubi bile bu kadar fırıldak olmadı.ak partiden chp ye geçen yok.bu taş kafalilar kendini aldatıyor.bu başkan adayıda dersimli kemal gibi halkı bölmeye devam ediyor.

Yorumu oyla      9      22  
Mehmet turk 12 Mart 2019 Salı 10:16

Arkadaşlar emek mah.yuceller durun salonunda bende vardım.bakalim kaç kişi var diye bakmaya gitmiştim.gordugum tabloda 60 .80 kişi vardi bunların içinde beraberinde gelenler ve mahallede bulunan kendi partililer vardi.ayrica gümüşpala ve nafiz firmandan gelenler vardi.sonuc itibari ile fiyasko...ismail sari ve topbaş demekki arkasından kendi yakınlarını getirebilmiş sadece.dogrular bilinsin diye yazdım....tesekkurler

Yorumu oyla      10      20  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Selçuk'ta coşkulu seçim buluşması
Selçuk’un İsabey Mahallesi coşkulu bir eğlenceye daha tanıklık etti. CHP ...
Teleferikte mola bitti
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete alınan Balçova Teleferik ...
Bakan Soylu'dan İzmir mesajları: 299 HDP'li listelere yazıldı!
İzmir'in Bayraklı ilçesindeki programda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman ...
 
Zeybekci: İzmir’de 6 ay içinde çukur kalmayacak
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Bayraklı programında konuşan AK Parti ...
Mehmet KARABEL yazdı... Süt kuzuları öksüz kalmasın!
Mehmet KARABEL yazdı... Süt kuzuları öksüz kalmasın!
Bayraklı'daki saldırı için flaş karar!
Bayraklı ilçesinde CHP'nin seçim ofisine düzenlenen silahlı saldırıya ...
 
Sanata ayıba Büyükşehir'den jet hamle!
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gökçe, sokak sanatçısı Çoban’a canlı ...
Yavaş'a 'görevi kötüye kullanma'dan iddianame
'MİLLET ittifakı'nca desteklenen, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı ...
CHP adayı Gümrükçü: Çiğli’yi hep birlikte yöneteceğiz
Millet İttifakının adayı CHP’li Utku Gümrükçü, Çiğli’nin tüm mahallelerinde ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva