HABERLER>POLİTİKA
12 Ekim 2021 Salı - 09:29

İzmir'deki aşı karşıtı mitinge o partiden destek!

Türkiye'de son dönemlerde tartışmaların odağına yerleşen ve üçüncü mitingini İzmir'de gerçekleştirecek olan 'aşı karşıtları'na destek vereceklerini açıklayan Yeniden Refah Partisi İzmir İl Başkanı Cemal Arıkan, "Biz uzun yıllar Erbakan hocamızdan siyonizm nedir, batı nedir dinledik. Bütün bunları dinledikten sonra gidip kuzu kuzu o sıvıyı olurum demek olmuyor, çünkü çok garip bir durum var" dedi. Arıkan ayrıca, "Ben hiçbir aşıyı olmadım ve olmak istemiyorum. Ben hatta PCR testi de olmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

İzmir deki aşı karşıtı mitinge o partiden destek!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Dünya ve Türkiye genelinde yüz binlerce ölüme neden olan koronavirüs salgınında, sağlıkçılar tarafından hastalık ile mücadelede tek çözüm yolu olarak 'aşı' gösterilmişti.

Türkiye'de de uygulanan aşı sayıları her geçen gün artmaya devam ederken, aşılama kampanyalarının yoğunlaşması sonrası 'aşı karşıtları' olarak adlandırılan ve aşı olunmamasını savunan kesimler 3'ncü eylemini İzmir'de yapacağını duyurmuştu.

SİYONİST SIVISI BU!
Miting kararına izin çıkmasının ardından düzenlenecek mitinge Yeniden Refah Partisi'nden destek geldi. Ege'de Sonsöz'e konuşan Yeniden Refah Partisi İzmir İl Başkanı Cemal Arıkan “Bizim duruşumuz da Genel Başkanımızın duruşunu da aşı karşıtlığı şeklinde söylersek yanlışlık olur. Çocuklarına aşı yaptırmayan, aşılara komple karşı olan bir kesim var. Biz bu sıvıya zaten aşı demiyoruz. Biz diyoruz ki Siyonist sıvısı bu. Lisansı alınmamış, onayı çıkmamış, üretici firma tarafından arkasında durulmayan, devlet tarafından bile arkasında durulmayan ve vatandaştan imza alınan devamında da ‘bir etki olduğunda mesuliyet bana aittir’ diye form imzalatılarak yapılan bir sıvı bu. Tabii ki biz bu eylemi destekliyoruz. Gerçekleştirilecek eyleme katılacağız da... Biz uzun yıllar Erbakan hocamızdan Siyonizm nedir, batı nedir dinledik. Bütün bunları dinledikten sonra gidip kuzu kuzu o sıvıyı olurum demek olmuyor, çünkü çok garip bir durum var" dedi.

BU ZULÜM BİR ŞEKİLDE BİTMELİ
Kendilerinin provokatör olarak ilan edildiğini belirten Arıkan, bilime karşı olmadıklarını vurgulayarak "Devlet yetkilileri, aşı firması, TURKOVAC aşısını bulduğunu iddia eden kişiler, tatmin edici bir açıklama yapmak yerine, aşı olmayanları 'aşı karşıtı' diye yaftalıyorlar ve bunlar 'aptal, cahil, provokatör' diyorlar. Biz provokatör değiliz. Biz bu milletin içinde doğup büyümüş insanların. Aklımıza yatmıyor ve burada bir gariplik var. Bize 'sen ne demek istiyorsun, nasıl öyle bir şey dersin' diyorlar. Derim, bu benim hakkım. Ben hiçbir aşıyı olmadım ve olmak istemiyorum. Ben hatta PCR testi de olmak istemiyorum. PCR testini icat eden kişi bu test ile hastalık tespit edilemez diyor. Genel Başkanımız Fatih Bey de il başkanları toplantısında açıklama yaptı ve 'biz buna karşıyız' dedi. Üç gün sonra da Cumhurbaşkanımız 'biz zorla yaptırmayacağız, bizde zorlama yok' dedi. Ancak gerçekte uygulama böyle mi? Hayır. Büyük firmalar işçilerini işten çıkartıyorlar, Valilik marifeti ile çalışanları arıyorlar. İnsanlar da mecbur ekonomik sıkıntılar nedeniyle gidip oluyorlar. Yeniden Refah Partisi'ne ve Fatih Bey'e son dönemlerde giderek artan ivmenin sebebi bu… Aşı olanların birçoğu bile isteyerek olmadı. Baskı ile oldular. Bilimsel hiçbir şey yok ancak bu işler oldu bittiye getirtiliyor. Bize bilim karşıtı deniliyor. Biz bilime karşı değiliz, hasta olunca doktora gidiyoruz. Cebinde nane şekeri gibi ilaç taşıyan ve çıtır çıtır yutanlardan değiliz. Gerektiği zaman ilacımızı alıyoruz. Bu sıvıya karşı olan insanlar anayasal haklarını kullanıyorlar. Biz de bunu canı gönülden destekliyoruz. Teşkilatımıza da duyuracağız ve mitinge katılım sağlayacağız. Çünkü bu zulmün bir şekilde bitmesi ve  bu oyunun bir şekilde bozulması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

HDP, CHP, MHP VE AK PARTİ'NİN ANLAŞTIĞI AYNI DÜŞÜNDÜĞÜ 3 TANE KANUN TEKLİFİ SÖYLEYEMEZSİNİZ AMA
Aşı karşıtlığı olarak nitelendirilen söylemlerinin olmasının ardından Fatih Erbakan'ın söylemlerine katılanların sayısının arttığını da belirten Arıkan, "Aşı olayına kadar durgunduk sonra üye artışımız olduğu diye bir şey yok. Bizim için en güzel şu oldu; siyaseten Daha önce Erbakan hoca, Milli Görüş, Yeniden Refah bir şey söyleyince, 'ben o fikri dinlemem, o fikre karşıyım' diyen sosyal demokrat diye tarif edebileceğimiz kişiler, Erbakan'ın duruşundan sonra, paylaşımları önce beğenmeye sonra paylaşmaya ve 'Helal olsun Fatih Erbakan, oyum sana. Bu yapılanları asla unutmayacağız' gibi söylemlerde bulunuyorlar. Çünkü HDP, CHP, MHP ve AK Parti'nin anlaştığı ve aynı düşündüğü 3 tane kanun teklifi söyleyemezsiniz. Ancak 3 konuda hemen anlaştılar. Bunlardan biri aşı mevzusu… Üçü de Siyonizmin dünyaya ve ülkemize dayattığı büyük oyunlar" dedi.

 
Hastalıklardan koruyan 10 besin
 
Sinovac ve Biontech karşılaştırmalarının sonuçları
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Deyirmenci 14 Ekim 2021 Perşembe 18:45

Asıl sizler kime hizmet ettiğinizin bir farkına varsanız. Erbakan olsa sizi kendi tabiriyle fizana sürerdi. Allah sizi islah etsin…

Yorumu oyla      2      3  
İnsan 12 Ekim 2021 Salı 18:22

İki doz aşımı oldum aşı karşıtıda değilim ancak siz devlet olarak aşı vurulacaklara aşının yan etkileri tam olarak bilinmiyor bir şey olursa tüm sorumluluk bana aittir diye form imzalattırırsanız o zaman insanlarda size çıkar ve aşıya önce devlet güvensin derler sizde hiçbir şey söyleyemezsiniz..

Yorumu oyla      3      3  
Hasan Toy 12 Ekim 2021 Salı 14:20

Cozum bu hastaliktan olenlerin otopdisi kim yalan soyluyor ociga ciksin

Yorumu oyla      4      3  
12 Ekim 2021 Salı 14:17

Sapan sağlam olduğunu zannedip kalp krizinden giden çok insan var.

Yorumu oyla      4      3  
izmirli 12 Ekim 2021 Salı 13:08

yeniden şaka partisi... sizi gidi kadayıfçılar siziii...

Yorumu oyla      9      4  
Asuman 12 Ekim 2021 Salı 12:22

Aşı karşıtı değilim ama amcam aşıdan 1 gün sonra kalp krizinden vefat etti sapa sağlam adam kalp krizinden gitti 57 yaşında

Yorumu oyla      3      6  
12 Ekim 2021 Salı 12:12

Biontech aşısını bulan Türk Uğur Şahin siyonistmi? Bu cahiller yüzünden korona hala bitmedi. Devletler bu aşı karşıtlarını tutuklayıp hapse atmalı. Sizin yüzünüzden hala 30.000vaka altına düşmedi bir bitmediniz.

Yorumu oyla      8      4  
izmir.. 12 Ekim 2021 Salı 11:00

Şaka gibisiniz...Allah size akıl ve fikir versin....

Yorumu oyla      17      6  
12 Ekim 2021 Salı 10:46

Bu kadar ölen insana saygınız olsun bari

Yorumu oyla      16      5  
banu 12 Ekim 2021 Salı 09:59

pekı hastanelerde vefat edenler ıcın cozumunuz nedır

Yorumu oyla      19      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Bayır: Ön seçimi sadece onlar istemiyor!
CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, önseçime karşı duranların kendilerini ...
CHP Denizli Gençlik Kolları Başkanı tahliye edildi
Denizli'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla ...
Muhalefette partiler arası yoğun trafik
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal ...
 
CHP Tire’ye demir yumruk! Başkan ve yönetim devrildi
Cumhuriyet Halk Partisi Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, sosyal medya ...
Erdoğan'dan 3600 ek gösterge açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğretmenleri de kapsayan 3600 ek gösterge meselesini ...
CHP’li Yücel ‘Tire krizi’ için ne dedi?
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ile gerçekleştireceği ...
 
CHP'yi Torbalı'da buluşturan düğün
Torbalı Kent Konseyi Başkanı Sefer İpekli ve Zeliha İpekli’nin oğlu Sefer ...
'Terör devleti koridoruna izin vermeyeceğiz'
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, terörle mücadeleyi kararlı şekilde sürdüreceklerini ...
Muhittin AKBEL yazdı... Nefer olmak böyle bir şey!
Muhittin AKBEL yazdı... Nefer olmak böyle bir şey!
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva