HABERLER>GÜNCEL
14 Ekim 2020 Çarşamba - 19:49

İzmir'de kaputtan çıkan yılan günler sonra bulundu!

Bursa'dan İzmir'e gelen Koray Fırıncıoğulları ve babasının bulunduğu otomobilin ön camına çıkan yılan şoka uğrattı. 3 gündür arabanın içinde dolanan ve yeri tespit edilemeyen yılan, bugün Torbalı'daki bir oto sanayi firmasında itfaiye görevlilerinin de uzun uğraşları sonucu çıkarıldı.

İzmir de kaputtan çıkan yılan günler sonra bulundu!

İzmir’den Bursa’ya bir yakınını ziyaret etmek için gelen Koray Fırıncıoğulları ve babası Remzi Fırıncıoğulları, İzmir’e dönmek için geçen pazartesi günü 34 MV 8901 plakalı otomobiliyle yola çıktı. Fırıncıoğulları otomobiliyle seyir halindeyken, Karacabey ilçesine geldiğinde kaputtan yılan çıktığını gördü. Yılanı gören Fırıncıoğulları, otomobilini yol kenarına çekince, yılan tekrar kaputa girdi. Bunun üzerine Fırıncıoğulları, Karacabey İtfaiyesi’ne giderek, durumu bildirdi. İtfaiye ekipleri, otomobilde yaptığı aramada yılanı bulamadı. Fırıncıoğulları, yılanın yolda otomobilinden düştüğünü varsayarak, İzmir’e doğru tekrar yola çıktı.

Koray Fırıncıoğulları, Manisa’ya geldiğinde yılanın tekrar kaputtan çıktığını gördü. Otomobili yolun kenarına çeken Fırıncıoğulları, otomobilin motor kısmında bir arama daha yapmasına rağmen, yılanı bulamadı. Daha sonra yoluna devam eden Koray Fırıncıoğulları, İzmir’e geldiğinde otomobilin motor arızası verdiğini fark etti. Fırıncıoğulları, otomobilini dün tamirciye götürdü. Tamircinin otomobilde yaptığı incelemede vals bağlantısının koptuğu belirlendi. Ancak yılan, yine bulunamadı.

Bugün sabah saatlerinde tekrar otomobiliyle yola çıkan Koray Fırıncıoğulları’nın babası Remzi Fırıncıoğulları, yılanın tekrar kaputtan çıktığını gördü. Otomobili durduran Remzi Fırıncıoğulları, Narlıdere İtfaiyesi’ne giderek, ekiplerden yardım istedi. İtfaiye ekipleri, yılanı bulabilmek için, çalışma başlattı.

YILANIN ÇIKTIĞI ANLAR KAMERADA

Öte yandan Koray Fırıncıoğulları, seyir halindeyken otomobilin kaputundan çıkan yılanı cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Görüntülerde, kaputtan çıkan yılan bir süru bu şekilde yol aldığı görüldü.

O YILAN BULUNDU

Bursa'dan İzmir'e gelen Koray Fırıncıoğulları ve babasının bulunduğu otomobilin ön camına çıkan yılan şoka uğrattı. 3 gündür arabanın içinde dolanan ve yeri tespit edilemeyen yılan, bugün Torbalı'daki bir oto sanayi firmasında itfaiye görevlilerinin de uzun uğraşları sonucu çıkarıldı. İtfaiyenin aldığı yılanın, doğaya bırakılacağı bildirildi. Otomobil sahibi Koray Fırıncıoğulları, "Bursa'da komşularımız arabamıza yılan girdiğini söyledi. Biz görmediğimiz için inanmadık. Sonraki gün İzmir'e yola çıktık. Yolda sileceğin yanından kafasını çıkartıp bize baktığını gördüm. Hayvan severim fakat ilk defa yılan gördüğüm için ürktüm. Sağa çektik ve çıkmasını bekledik. Fakat geri kaçtı. Yola devam ettik, Karacabey'de itfaiye gittik, bulamadılar. Akhisar'a gelmeden camın kenarından yeniden çıktı ve tırmanmaya başladı. Kaçmasın diye durmadım, yukarı çıkmasını bekledim. Bizi görünce yine kaputun altına girdi. 5 dakika sonra arabada motor uyarısı geldi. İzmir'e gelince arabaya ilaç sıktım gider diye. Ama yine çare olmadı. Babam bugün Torbalı'ya gitti, orada işi vardı. Torbalı'da sanayide aracın altını açtılar, yılanı orada buldular. İtfaiye de oradaydı. 3 gündür arabada yaşıyordu yılan. Vals kablolarını koparmış sanırım. En sonunda çıkarmayı başardılar. Yılandan tiksinirim. Görünce panik yaptım" dedi.  Koray Fırıncıoğulları'nın babası Remzi Fırıncıoğulları ise, yılan çıkarıldığı için çok mutlu olduğunu, yaşadığı şok nedeniyle heyecandan titrediğini söyledi.

 
Tablet aşının klinik denemelerine başlandı
 
Bakan Koca açıkladı: İzmir'de vakalarda büyük düşüş!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tablet aşının klinik denemelerine başlandı
ABD'li biyoteknoloji şirketi Vaxart tarafından geliştirilen, tablet formunda ...
Aliyev: 8 köy daha işgalden kurtarıldı!
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, sosyal medya hesabından yaptığı ...
AYM toplantısından karar çıkmadı
Anayasa Mahkemesi, yerel mahkemenin Enis Berberoğlu kararını ele almak ...
 
Ölüm antrenmanda yakaladı... Karşıyaka Zeynep’e ağlıyor
Karşıyaka Belediyespor’un başarılı sporcularından Zeynep Aslan, geçirdiği ...
Fuhuş için anlaştığı kadını öldüren sanığa 'iyi hal' indirimi
Bursa'da fuhuş için anlaştığını öne sürdüğü Nazan Kırkgöz'ü (30) boş arazide ...
İstinaftan 'Genelkurmay Çatı' davası kararı
Sözde "yurtta sulh konseyi" üyelerinin de olduğu 224 sanıklı "Genelkurmay ...
 
15 ilde operasyon! 44 kişi yakalandı
Son dakika haberine göre, FETÖ'nün mahrem yapılanmasına yönelik İstanbul ...
İzmir'de şehit olmuştu... 'Fren izi' detayı!
İzmir'in Urla ilçesinde uygulama yapan motosikletli polisin hafif ticari ...
Can Dündar için istenen ceza belli oldu
MİT TIR'larının durdurulmasına ilişkin yargılanan firari sanık Can Dündar'ın ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva