HABERLER>EKONOMİ
15 Aralık 2014 Pazartesi - 15:39

İzmir'de hediyelik eşya rüzgarı esecek

İzmirlinin hediye seçiminde 25 yıldır değişmeyen adresi SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri başlıyor. Sevdiklerini bir hediye ile sevindirmek isteyenlerin çeyrek asırlık geleneği SOUVENIR, 18 Aralık 2014’de İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda açılacak. İlk gününden bu güne İzmir’in nüfusu kadar ziyaretçiyi organizasyon kapsamında fuar alanında ağırladıklarına dikkat çeken Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, 25. yılına yakışır bir etkinliği gerçekleştireceklerini vurguladı.

İzmir de hediyelik eşya rüzgarı esecek

İZMİR - Eskiyen yılı hoş hatıralarla uğurlamak, yeni yıla yeni umutlarla kavuşmanın sevincini birlikte yaşamak isteyenler, alacakları küçük hediyelerle sevdiklerini mutlu etmek istiyor. Her yıl bu özel gün öncesi yaşanan hediyelik alma koşuşturmaları İzmir’de neredeyse 25 yıldır yerini tatlı hatıralara bırakmış durumda. Çeyrek asırdır geniş ürün yelpazesi ve fiyat avantajlarıyla yüz binlerce vatandaşı ağırlayan SOUVENIR 2014 25. Hediyelik Eşya Günleri 18 Aralık 2014 tarihinde başlayacak. İzmir Uluslararası Fuar Alanı’ndaki organizasyona 200’ün üzerinde katılımcı iştirak edecek. Herkese ve her keseye hitap edecek fuar alanında ahşap aksesuarlar, antika hediyelik eşyalar, bijuteri, çiçek, deri ve tekstil aksesuarları, elektronik eşyalar, ev tekstili, gıda, gümüş aksesuarlar, kırtasiye ürünleri, kitap, kozmetik, kristal ürünler, ofis aksesuarları, oyuncak, saat, seramik ürünler, tekstil ürünleri, yılbaşı süs eşyaları ve zücaciye gibi hediyelikler stant vitrinlerinde görücüye çıkacak. Birçok ürünün tanıtımının yapılacağı fuar alanında sıcak satışlarda gerçekleştirilecek.
 
Hediyelik eşya sektörünün vatandaşların taleplerini karşılayacak nitelikteki vizyonu ile her yıl çıtasını yükselterek SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri’ne katıldığına dikkat çeken Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, büyük ilgi gören organizasyonun İzmirliye mal olduğunu söyledi. İzmir’de sosyal yaşam ve hediyeleşmeye kültürünün yüksek olduğunu vurgulayan Gençer, “Bu kentte yaşayanların mayasında sevdiklerini sevindirmek ve mutlu etmek var. Özel günlerde hatırlama var. Sevdiklerini bir hediye ile tebessüm ettirme bir örf bir gelenek olmasaydı 25 yıldır SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri bu denli başarılı ve uzun süreli bir organizasyon olmazdı. Elbette Gençiz Fuarcılık firmamızın titiz çalışanları ve katılımcılarımızın vizyonu bu organizasyonun ilgi görmesinde önemli bir etken” dedi.
 
İzmirliye hediye verirken duydukları zevki hediye ararken de yaşatacaklarını kaydeden Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, “SOUVENIR 2014 25. Hediyelik Eşya Günleri 18 Aralık 2014 tarihinde başlayacak. 31 Aralık 2014 günü tamamlanacak. 14 gün sürecek. İlk 13 gün 11:00-22:00 son gün ise 11:00-17:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Her yıl organizasyona büyük ilgi gösteren İzmirli organizasyonun her yaşa, her zevke ve karşılaştırmalı fiyat avantajlarına sahip olduğunu iyi biliyor. Bize ulaşan çok sayıda vatandaşımız ‘İzmirlinin hediye seçiminde 25 yıldır değişmeyen adresi SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri’dir’ diyor. Onları yanıltmayacak, dün olduğu gibi gelecekte de onların güvenine layık olmaya devam eden Gençiz Fuarcılık, 25. yıla yakışır bir organizasyonu ortaya koyacak. Tüm halkımızı bekliyoruz”sözleriyle organizasyon hakkında bilgi verdi.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dolar uçuşa geçti: Ocak ayından bu yana…
Dolar/TL, siyasi riskin artması ve Çarşamba günü Amerikan Merkez Bankası ...
Flaş: İşsizlik 2014 yılının zirvesinde!
Türkiye'de işsizlik oranı eylülde yüzde 10.5'e yükseldi. Eylül ayında ...
Piyasada kredi kartı paniği!
Hükümetin piyasayı soğutmak için 2015’te kredi kartında önce taksitleri ...
 
Ayakkabı Fuarı'nda yüzler gülüyor
İZFAŞ tarafından bu Yıl 37.ncisi düzenlenen Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları ...
Ender Yorgancılar'dan 'yerli malı' çıkışı!
Ege Bölgesi sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Türkiye ...
Demirtaş’tan Erdoğan’a İzmir daveti
Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin ...
 
İzmir’in ‘talip bulamayan’ dev limanı küçülüyor
Hükümet ‘dünyanın 10 büyük limanından biri’ olacağını ileri sürdüğü Kuzey ...
EBSO uyardı: O taslakta değişiklik büyük sıkıntı yaratır
Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Ege Madenciler Derneği ...
Bakan Şimşek: Yolsuzluğu sıfırlamış değiliz!
Maliye Bakanı Şimşek, ''Yolsuzluğu sıfırlamış değiliz. Daha çok ve daha ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva