HABERLER>GÜNCEL
12 Ağustos 2022 Cuma - 15:02

İzmir'de Ezgi'ye acı veda: Evlilik yıl dönümünde kara toprağa...

İzmir'de, boşanma aşamasındaki eşi Deniz Özarslan (36) tarafından tabancayla vurulan ve kaldırıldığı hastanede 15 gün sonra yaşamını yitiren Ezgi Özarslan'ın (31) cenazesi toprağa verileceği Urla ilçesine getirildi. Bugün 7'nci evlilik yıl dönümü olan Özarslan, Urla'nın kırsal Özbek Mahallesi'nde son yolcuğuna uğurlandı.

İzmir de Ezgi ye acı veda: Evlilik yıl dönümünde kara toprağa...

Olay, 28 Temmuz'da, Konak ilçesi Mersinli Mahallesi'ndeki iş yerinde meydana geldi. Deniz Özarslan, boşanma aşamasındaki eşi Ezgi Özarslan'ın çalıştığı iş yerine geldi. Çıkan tartışmada Deniz Özarslan, belinden çıkardığı tabancayla eşinin başına ateş edip, kaçtı. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Özarslan, ambulansla Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Özarslan'ın beyin ölümü gerçekleşti.

Özarslan'ın ailesi kızlarının organlarını bağışlama kararı aldı. Sağlık Bakanlığı ile yürütülen yazışmanın ardından Ezgi Özarslan'dan koronavirüs testi için örnek alındı. Test sonucunun pozitif çıkması sebebiyle Özarslan'ın bağışlanan organları alınamadı. Beyin ölümü gerçekleşen ve bir süredir makineye bağlı yaşayan Ezgi Özarslan, dün hayatını kaybetti. Özarslan'ın cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından teslim alındı. Cenaze, defnedilmeden önce yıkanması için Urla Gasilhane'sine getirildi.



'SEN CELLADINA MI AŞIK OLDUN ANNEM'
Kızının cenazesini görünce gözyaşlarına boğulan Ziynet Zerkin, "Annem ben ölseydim de sen ölmeseydin. Biz bu adama iyilikten başka ne yaptık? Sen celladına mı aşık oldun annem" diyerek ağıt yakması yürekleri dağladı.

Yeğeninin tabutu başında gözyaşı döken Jale Yurdakul da, "Yakalayın o katili. Yanan kor ateşimize bir damla su dökün. Kaçıncı kadın cinayeti bu? Neredesin emniyet ? Bize hala adalet var dedirtin" dedi.

Öte yandan 7 yıllık eşi tarafından öldürülen Özarslan'ın bugün evlilik yıl dönümü olduğu öğrenildi. Özarslan'ın ikindide Özbek Mahallesi'nde toprağa verileceği bildirildi.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE TOPRAĞA VERİLDİ
Özarslan, Urla'nın kırsal Özbek Mahallesi'nde son yolcuğuna uğurlandı. Özbek Camii'ndeki cenaze törenine Ezgi'nin ailesi, arkadaşları, yakınları ve kadın dernekleri katıldı. Tabutun başında gözyaşı döken Ezgi'nin annesi Ziynet Zerkin, "Benim çocuğum kendi köyüne bu şekilde gelmemeliydi. Çocuğumun katili hala dışarıda geziyor. Vatana millete hayrı olmayan torbacı mezarda olmalıydı. Kızımın hakkı burası değildi. Kızım bir kalleşin kurşununa gitti. Böyle pisliklerden korkmayacağım. Kızımın kanını yerde koymayacağım. Sana söz veriyorum annem. Sen bir kere de ölmedin çocuğum. 1 hafta daha yaşadın. Annem sen kimleri sevdin? Ciğeri 5 para etmez birini sevdin" diye ağıt yaktı.

İMAMDAN DERS GİBİ SÖZLER
Cenaze töreninde konuşan cami imamı, "Maalesef Ezgi kardeşimiz gibi en sevdikleri insanlar tarafından katledilen kadınlar var. Ama bazen de kendimizi sorgulamamız lazım. Bu ülkede insanlar mafya dizilerinde birbirlerine su tabancası sıkar gibi mermi sıkan sahneleri izleyerek büyüyor. İzlediğimiz dizilere kadar her şeyin elden geçirilmesi, özenle izlettirilmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

İkindi vakti kılınan namazın ardından Özarslan'ın bir süre omuzlarda taşınan cenazesi, Özbek Mezarlığı'na götürülüp, gözyaşları içinde toprağa verildi. (DHA)

 
Yer: Kuşadası... Alev topuna dönen adam odunları tutuşturdu!
 
Başkan Gürbüz kaza yaptı... Makam aracı ağır hasarlı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'deki terörist anmasında HDP'li yöneticiye de gözaltı!
İzmir'in Konak ilçesinde terörist anmasına yapılan baskında gözaltına ...
İzmir'de sokak ortasında cinayet!
İzmir'de sokakta tabancayla vurulan Mehmet Sertan Yener (46), hayatını ...
İzmir'deki yangına 'akıllı' müdahale.. Hayati 13 dakika!
İzmir'in Bornova ilçesinde meydana gelen yangına havadan karadan müdahale ...
 
Depremde hayatını kaybeden ikizlerin anısı Urla'da yaşatılacak
İzmir'in Urla ilçesinde, 30 Ekim 2020'de meydana gelen depremde hayatını ...
İçişleri'nden Kılıçdaroğlu'na 'seçmen' yanıtı!
İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nden Yüksek ...
Alkol uyarısı yapan esnafı öldürdü
İstanbul Sarıyer'de bir kişi dükkanının önünde alkol almamasını isteyen ...
 
Krizin ‘evsizlik’ hali... İzmir'in göbeğinde bir aile daha sokakta!
Fahiş oranda artan kiralar dezavantajlı grupları evsiz bırakma tehlikesi ...
Pençe-Kilit'te 3 terörist etkisizleştirildi!
Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada Pençe-Kilit Operasyonu ...
DEAŞ operasyonu: 12 şüpheliye gözaltı!
İstanbul'da 6 ilçede 12 adrese yapılan operasyonda çatışma bölgelerindeki ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Ayıptır söylemesi' denilirken…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva