HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
30 Mayıs 2020 Cumartesi - 11:35

İzmir’de bir ilk gerçekleşecek!

Türkiye’nin ilk sanal fuar organizasyonu İZFAŞ öncülüğünde, Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği’nin desteğiyle ve Ticaret Bakanlığı’nın himayesinde düzenleniyor. Ayakkabı ve saraciye sektörlerinin Türkiye ve dünyadaki öncüleri, 1-3 Haziran tarihleri arasında Shoedex 2020’de buluşacak. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sanal fuar organizasyonu konusunda Türkiye’ye öncülük etmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

İzmir’de bir ilk gerçekleşecek!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle fuar organizasyonları iptal edilirken İzmir sanal fuarın da öncülüğünü yapacak.  Sanal fuarlar, bire bir sanal toplantılar ve sanal ticaret heyetleriyle ihracatçılara yeni fırsatlar ve imkanlar sağlayacak. Türkiye’nin ilk sanal fuar organizasyonu Shoedex-Ayakkabı, Çanta ve Deri Aksesuarları Fuar’ı olacak. Fuar İZFAŞ öncülüğünde, Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği’nin desteğiyle ve Ticaret Bakanlığı’nın himayesinde düzenlenecek.

Gerçeği aratmayacak
Ayakkabı ve saraciye sektöründen 30’un üzerinde üretici firma, sonbahar-kış koleksiyonlarını küresel ölçekteki 250 profesyonel satın almacıyla www.shoedex.events adresinde buluşturacak. Akıllı eşleşme filtresi ile desteklenen B2B etkinlikler üç gün boyunca 10.00-18.00 saatleri arasında devam edecek. Her firmanın bir profil sayfası olacak ve firmalar istedikleri ürünü görsellerle tanıtabilecek. Alıcılar ile ihracatçılar online olarak görüşüp buradaki ürünleri inceleyerek sipariş verebilecek. Site ziyaretçileri aynı zamanda, anlık mesajlaşma ve görüntülü konuşmayla sürekli etkileşim halinde kalarak yurt içi ve yurt dışı etkinliklerle ilgili duyurulardan da haberdar olabilecek.



İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sanal fuar organizasyonu konusunda Türkiye’ye öncülük etmenin gururunu yaşadıklarını söyledi, "Bu olağanüstü günlerde dijital olarak yapılacak bu buluşma, bir ilk olacak ve bu ilke de öncü şehir İzmir imza atacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizde ve ülkemizde üretimin ve üreticinin her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz" dedi.

Tasarruf sağlayacak
Platformun sunduğu en önemli özellik düşük maliyet ve yüksek verim. Önceden hazırlanmış ve eşleştirmeleri yapılmış online B2B toplantılar verimi artırırken yolculuk, konaklama ve stant maliyeti gibi masraflardan da tasarruf edilmiş olacak. Platforma katılan herkes, yeni ürün ve trendleri evlerinden çıkmadan takip edebilecek. Platformda aynı zamanda canlı etkinlik ve online seminerler yapılacak. Katılımcıları Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği üyeleri için özel olarak hazırlanan bu organizasyonun Eylül ayında tüm sektörün katılım ve ziyaretine açık olacak online SHOEXPO planlaması için de önem teşkil ediyor. “Let’s meet digital” sloganıyla düzenlenen Shoedex 2020, yeni dönem fuarcılığının alternatifi değil tamamlayıcı bir unsuru olacak.

35 ziyaretçi ülke
Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Arnavutluk, Azerbaycan, Belarus, Bulgaristan, Çekya, Fas, Filistin, Finlandiya, G. Kore, Hindistan, Hong Kong, Irak, İngiltere, İran, İrlanda, İsrail, İsveç, İtalya, Karadağ, Katar, Kıbrıs, Moldova, Nijerya, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, Sırbistan, Slovenya, Suudi Arabistan, Ukrayna, Ürdün, Yunanistan Shoedex ziyaretçi ülkeleri arasında yer alıyor.

 
Denizden koronavirüs bulaşır mı?
 
Egeli üretici artan meyve talebine yetişemiyor
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
30 Mayıs 2020 Cumartesi 15:59

Sanal fuar bu kadar iyisiyse bu kadar otele, fuar tesisleri ... neden yapıldı?

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bergama'da çam fıstığı için seferberlik
Geleneksel mutfakların vazgeçilmezi olan çam fıstığında son 10 yıldır ...
Bornova'da nikah törenlerinde sosyal mesafe ayarı
Bornova Belediyesi kontrollü normalleşme sürecine geçilmesi ile birlikte ...
Karabağlar’da non stop dezenfekte çalışması
Karabağlar Belediyesi, 1 Haziran’dan itibaren yeniden hizmet vermeye başlayacak ...
 
Bayraklı'da rakamlarla 'salgınlar mücadele' ve 'dayanışma' raporu!
Bayraklı Belediyesi, koronavirüs salgını dolayısıyla sosyal yardımlara ...
Efeslim Kart 1 Haziran’dan itibaren çevrecilerin kapısını çalacak
Selçuk’un sosyal yaşam kartı Efeslim Kart 1 Haziran Pazartesi gününden ...
Urla'da sahiller yaza hazırlanıyor
Urla Belediyesi yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte sahillerde yürütülen ...
 
Soylu'dan Kayalar'a sert tepki: Beceremedikçe çaresizce debeleniyorsun!
Eski Menderes Belediye başkanı Bülent Soylu, Menderes Belediye Başkanı ...
Büyükşehir'den mültecilere hijyen ve gıda paketi desteği!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği ...
İlk Cuma’da maske ve seccadeler Bornova Belediyesi’nden
Bornova Belediyesi, Koronavirüs sonrasında kılınacak ilk toplu namazlar ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva