HABERLER>STİL
15 Ekim 2019 Salı - 09:58

İzmir'de bembeyaz bir başlangıç

İzmir Fuarcılığı, 14. kez gerçekleşecek IF Wedding Fashion İzmir – Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı ile 2020 yılına muhteşem bir başlangıç yapacak. 21 – 24 Ocak 2020 tarihleri arasında “masal” gibi bir dört gün yaşatmaya hazırlanan IF Wedding Fashion İzmir, İzmir başta olmak üzere Türkiye ile dünyanın her noktasından sektör profesyonelini ağırlayacak.

İzmir de bembeyaz bir başlangıç

İlk olarak 2007 yılda düzenlenerek sektör profesyonellerini buluşturmaya başlayan, Türkiye’yi dünyada “gelinlik, damatlık ve abiye” merkezi haline getiren IF Wedding Fashion İzmir - Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı; 2020 yılının ilk fuarı olarak dikkat çekiyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) partnerliğinde İZFAŞ tarafından 21 – 24 Ocak 2019 tarihlerinde bir kez daha kapılarını açmaya hazırlanan IF Wedding Fashion İzmir, on dördüncü kez binlerce sektör profesyonelini İzmir’de bir araya getirecek. 2020 ile 2021 modasına yön vermenin yanında, alanında uzman katılımcıların yepyeni tasarımlarını görücüye çıkaracağı IF Wedding Fashion İzmir’de; düzenlenecek defileler ile ünlü mankenler de sektöre damga vuracak.

Yine büyüleyecek
14. IF Wedding Fashion İzmir’de A ve B Holü buluşma noktaları olacak. A Holü’nde gelinlik ve damatlık tasarımları, B Holü’nde ise abiye giyim sektör profesyonellerini karşılayacak. Görkemli stantlar ve birbirinden özel tasarımların görücüye çıkacağı fuarda, görsel şölen ziyaretçileri etkileyecek. Yabancı katılımcılar ile fuarın olmazsa olmazı tasarımcılar da A Holü’nde yer alacak. Hem Türkiye hem de dünyanın her noktasından fuarizmir’e gelecek sektör profesyonelleri, aradıkları her şeye erişme imkanı bulacak. Stantlardaki görsel şölene en büyük katkıyı, önemli isimlerin podyuma çıkacağı defileler verecek. B Holü’nde olması planlanan defileler, ziyaretçilere keyifli anlar yaşatırken tasarımları da mankenler üzerinde görme imkanı sağlayacak.

Yeni tasarımcılar aranıyor
Yalnızca profesyonel ziyaretçiye açık olarak fuarizmir’de gerçekleştirilecek IF Wedding Fashion İzmir, bünyesinde 11. kez düzenlenen Uluslararası Gelinlik Tasarım Yarışması’yla sektöre yeni tasarımcılar kazandırmaya devam ediyor. Bu kez “Yeni Nesil Etkisi” temasıyla gerçekleşen Uluslararası Gelinlik Yarışması; sektörü yeni tasarımlarla güçlendirmeyi, uluslararası pazarlarda moda ve trend yaratabilecek özgün tasarımları ortaya çıkarmayı hedefliyor.   Özgünlük şartının arandığı 11. Uluslararası Gelinlik Tasarım Yarışması’nda, son başvurular 11 Kasım’da olacak. Ön eleme ise 21 Kasım 2019’da yapılacak. 22 Kasım’da ise yarı finalistler ilan edilecek. Ödül töreni ise IF Wedding Fashion İzmir’in açılış günü olan 21 Ocak’ta gerçekleşecek.

Sayılarla 13. IF Wedding Fashion İzmir
İlki 1- 3 Mart 2007 tarihinde, 75 firma ile 4 bin metrekare alanda gerçekleşen, 177’si yabancı 4 bin 864 ziyaretçiyi ağırlayan IF Wedding Fashion İzmir- Gelinlik, Damatlık ve Abiye Fuarı; modaya yön veren bir konuma geldi. Fuarda; İzmir başta olmak üzere Adana, Ankara, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul ve Konya’dan toplam 207 yerli katılımcı yer aldı.  Fuarda yurt dışından da katılımlar bulundu. Amerika, Hindistan, Hong Kong, Lübnan, Romanya ve Rusya’dan 14 katılımcı IF Wedding Fashion İzmir’de hem ürünlerini sergiledi hem de yerli firmalarla iş görüşmeleri yapma fırsatı elde etti. A ve B Holü’nde gerçekleşen fuarda, toplam 221 katılımcı bulundu.

 
Karşıyaka'da gönüllü zabıtalar sahaya iniyor
 
Konak'ta 1500 yıllık yalnızlık son buluyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fashion Prime’da “Kumaş” şöleni
Hazır Giyim sektörünün buluşma noktası olan ve profesyonellerin merakla ...
Fashion Prime yine rengarenk
Kumaşların dansına ev sahipliği yapmaya hazırlanan Fashion Prime – 3. ...
Aleyna Tilki: Sadece boyum, kilom, saçımla ilgilenmeyin!
Genç popçü Aleyna Tilki sosyal medya paylaşımlarına yapılan yorumlarda ...
 
Bülent Ersoy: Çıplaklar kampında mayosuz bronzlaşıyorum
Bülent Ersoy, dün akşam Yalova'da konser verdi. Bir otelin açılış gecesinde ...
Hipodromda defile ve yarış heyecanı
İzmir Şirinyer Hipodromu, bu yıl 5'incisi gerçekleştirilen 'Uluslararası ...
Şeyma Subaşı o davayı kaybetti!
Şeyma Subaşı, İstanbul Bebek’te bulunan kafesini açmadan önce de 'is it ...
 
Dilan Çiçek Deniz Cannes'e 5 milyonluk mücevheriyle katıldı
Dilan Çiçek Deniz 72. Cannes Film Festivali'nin açılış törenine katıldı. ...
Dünyaca ünlü yıldız havalimanına böyle geldi
Dünya starı Madonna, New York'taki JFK Havaalanı'na burka ile girdi, güvenlik aramasında soyundu.
Ünlü sanatçı Sıla'dan dövmeli mesaj
Sıla Gençoğlu, yaptırdığı yeni dövmeyi sosyal medya hesabından paylaştı.
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva