HABERLER>POLİTİKA
23 Eylül 2021 Perşembe - 12:44

İYİ Parti'nin komşusu ile başı dertte!

İYİ Parti Güzelbahçe İlçe Başkanlığı binasında pankart krizi yaşanıyor. Komşuları tarafından sürekli olarak parti tabelalarının Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resminin bulunduğu afiş ile kapatılmasına tepki gösteren İYİ Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Afet Albaş, "Bu şahıs İlçe teşkilatımızın tam üst katına denk gelen balkonundan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan‘a ait bir poster asmak sureti ile hem bizim hanemizin alanına müdahale etmiş hem de tabelamıza zarar vermiştir" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti nin komşusu ile başı dertte!

EGEDESONSÖZ - İYİ Parti Güzelbahçe İlçe Başkanlığı'nın başı 'tabela' sorunu ile dertte. Güzelbahçe ilçesi sınırları içerisinde bulunan Yalı Mahallesi'nde 3 katlı bir binanın ikinci katında ofis bulunan İYİ Parti ilçe teşkilatı, üst kat komşuları ile uyuşmazlık içinde.

'İYİ Parti Güzelbahçe İlçe Başkanlığı' tabelasının bulunduğu tarafta, üst kattan tarafından açılan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan pankartı uyarılara rağmen toplatılmayınca İYİ Parti Güzelbahçe teşkilatı olaya tepki gösterdi. Daha önce de aynı binada CHP İlçe Örgütü'nün olduğu ve benzer sorundan kaynaklı olarak başka bir binaya taşındıkları öğrenildi.

Yazılı bir açıklama yaparak gerçekleştirilen eyleme tepki gösteren İYİ Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Afet Albaş, pankart olayı öncesi ise aynı kişilerin partilerine yönelik defalarca küfür ve  hakaret saldırısında bulunduğunu belitti.

Albaş imzası ile yayınlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Söz konusu şahıs mahallemizde ve çevremizde tanınan bir şahıstır zira sadece bize değil çevre esnafa ve vatandaşlara da müteaddid kereler sözlü ve fiziksel saldırılarda bulunmuş olup hakkında devam eden pek çok soruşturma bulunmaktadır.

Bizim İlçe teşkilatımızın üst katında oturan bu şahıs önceleri partililerimize sözlü saldırılarda bulunmuş daha sonra ise Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in posterine zarar vermiştir. Başlarda komşuluk hukuku gereği kendisi ile konuşarak sorunları çözmeye çalışsak da saldırıların devam etmesi üzerine kendisi hakkında bir kaç kez şikayetçi olmak durumunda kaldık. Hali hazırda bu şahıs hakkında bizlere ve Sayın Meral Akşener’e karşı sarf ettiği sözler nedeni ile dava açılmış olup yargılama devam etmektedir.

Ancak bizim şahıs hakkında pek çok şikayetimiz olmasına karşın sadece bahsettiğim dava açılmış diğer şikayetlerimize ilişkin tatmin edici bir gelişme yaşanmamıştır.

Son olarak bu şahıs İlçe teşkilatımızın tam üst katına denk gelen balkonundan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘a ait bir poster asmak sureti ile hem bizim hanemizin alanına müdahale etmiş hem de tabelamıza zarar vermiştir. Elbette bizim Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanının posterinin asılması ile ilgili bir sorunumuz yoktur. Bizim şikayetimiz bu posterin şahsın farklı amaçlarına alet edilmesi ve bizleri taciz etme aracı olarak kullanılmasındadır.

Mala zarar vermekten dolayı gerekli yerlere şikayetimiz yapılmış olsa da halen bu poster yerinde durmakta ve herhangi bir yasal işlem yapılmamaktadır.

Eminiz ki Sayın Cumhurbaşkanı da posterinin kişisel gizli amaçlar için kullanılmasını istemeyecektir, bu şahıs Cumhurbaşkanının resmini kullanarak bizleri taciz etmeye çalışmaktadır.

Biz şikayetimizi yaptık bundan sonra da bu yasal sürecin takipçisi olacağız.Kuruluş aşamamızdan ve pek çok engelleme ile karşılaşmış bir parti olarak Hiçbir kaba kuvvetin bizi yıldıramayacağını da bu vesile ile belirtmek isterim"

 
Hastane önünde doktora bıçaklı saldırı!
 
Altay'ın konuğu Beşiktaş
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'den ayrıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM 76. Genel Kurul görüşmelerine katılmak üzere ...
MHP Manisa İl Başkanı Baysal istifa etti
Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanı Ömer Baysal, görevinden istifa ...
Bakan Kasapoğlu'ndan yurt çıkışı: Algı operasyonu var!
Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, "Verileri bilmeden farklı şekilde ortaya ...
 
'Sorunları dostlarımızla beraber çözeceğiz'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu ülkenin bütün sorunlarını çözmeye ...
TBMM Başkanı Şentop 'Seçim 2023'te' dedi
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, yeni yasama yılının hayırlı olmasını dileyerek, ...
CHP’li Polat: Kemalpaşa'ya 25 yıldır ilköğretim okulu yapılmıyor!
CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, CHP Kemalpaşa İlçe Örgütü ...
 
İl Başkanı Yücel'in acı günü… O zirve iptal edildi
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel başkanlığında Ahmet ...
CHP’den 'kara liste'li erken seçim hazırlığı
Görevli olduğu halde sandık görevine gitmeyenler kara listeye alındı
AK Partili Sürekli, Gazi Dernekleri ile bir araya geldi
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Ayıptır söylemesi' denilirken…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva