HABERLER>POLİTİKA
25 Ocak 2023 Çarşamba - 14:58

İYİ Parti İzmir’de devir-teslim töreni: Bezircilioğlu’ndan dikkat çeken ‘Dervişoğlu’ yorumu!

Görev devir teslim töreni sonrası basın açıklaması düzenleyen İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Derviloğlu’nun ‘seni tanımıyorum’ sözleri ile ilgili yaptığı açıklamada “Müsavat Ağebey bizim milletvekilimiz ve Grup Başkanvekilimizdir. Kendisine saygımız sevgimiz sonsuzdur. Kongre atmosferinde söylenen sözler orada kalmıştır. Tabii ki beraber çalışacağız” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti İzmir’de devir-teslim töreni: Bezircilioğlu’ndan dikkat çeken ‘Dervişoğlu’ yorumu!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ  -Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen kongre ile İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı görevine seçilen Sinan Bezircilioğlu, bugün partisinin il binasında geçmiş dönem il başkanı Hüsmen Kırkpınar’dan görevi devraldı.

Basına açık düzenlenen devir teslim töreninde ise Bezircilioğlu ve Kırkpınar, birbirinden önemli mesajlar verdi. Basın açıklamasına il yönetimin yanı sıra Öztürk Keskin ve ilçe başkanları da katıldı.

İKTİDARA YÜRÜYECEĞİZ
Toplantıda yeni başkan Sinan Bezircilioğlu açıklamalarda bulundu. Başkan Bezircilioğlu açıklamasında "Hepimiz ortak bir gelecek için bugünden itibaren  hep beraber birlik ve beraberlik içinde olacağız. Tek bir aile olarak, tek bir yumruk olarak, büyük bir İzmir İYİ Parti ailesi olarak yolumuza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Çok güzel, çok nezih, çok verimli bir kongre dönemi oldu. Teşkilatlarımız bu kongre döneminde dinamizm kazandı. Parti içi hareketlilik had safhaya ulaştı. Bundan sonra bu dinamizmi, enerjiyi İYİ Parti İzmir ailesi olarak Mayıs ayında yapılacak genel seçimler öncesi sahaya yansıtarak İYİ Partimizi İzmir’de birinci parti yapmak en büyük hedefimizdir. Bunu sahada başaracak olan kıymetli teşkilatlarımızdır. Biz her zaman şunu söyledik. Her zaman  ve her zaman partimizi ayakta tutan, omuzlarında yükselten teşkilatlarımızın emrinde olacağız. Bu parti iktidara teşkilatlarımız omzunda yürüyecektir.  Hep beraber birlik ve beraberlik içinde yeni dönemde herkesi kucaklayarak, milletimizi kucaklayarak, İzmirli hemşehrilerimizi kucaklayarak iktidara yürüyeceğiz" dedi.

SÖZLER KONGREDE KALMIŞTIR
Müsavat Dervişoğlu'nun kongre günü kullandığı 'sizi tanımıyorum' sözünün hatırlatılması üzerine yanıt veren Bezircilioğlu, "Müsavat Ağabey bizim milletvekilimiz ve Grup Başkanvekilimizdir. Kendisine saygımız sevgimiz sonsuzdur. Kongre atmosferinde söylenen sözler orada kalmıştır. Tabii ki beraber çalışacağız. İzmirli hemşehrilerimizin temsilcilerimizden, vekillerimizden bir büyüğümüzdür. İzmir için el ele verip en doğrusunu yapacağız" ifadelerini kullandı.

DAHA İYİ BELEDİYECİLİK HİZMETİ GÖRECEK
İYİ Parti'nin İzmir'de birinci parti olması hedefini vurgulayan Bezircilioğlu, "İnşallah İzmir, ‘İYİ belediyecilik’le tanışarak Osman Kibar ve Burhan Özfatura dönemlerini hatırlayacak ve tekrar o dönemi yaşayacağız. İzmir belediye hizmeti görüyor ancak İYİ Parti belediyeleri görevi aldığında daha iyi bir belediyecilik hizmeti görecektir" dedi.

BİR AİLE OLARAK YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ
Kongre günü yaşanan tartışmaların orada bırakıldığını vurgulayan Bezircilioğlu, "Biz bir aileyiz. Aile içinde kongre sürecine tabii ki tatlı rekabet vardı ancak bunu kongre sürecinde bırakıyoruz. Kongre akşam 5'de bitti. Biz artık aile olarak tekrar tek yumruk haline geleceğiz. Hep beraber bir yumruk, bir aile olarak yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

BİR AN ÖNCE...
Koltuğa oturmasının ardından ilk işinin ne olacağı yönündeki soruya da yanıt veren Bezircilioğlu, "Önümüzde çok kısa bir süreç var. İvedilikle teşkilatlarımız ve ilçe başkanlarımız ile bir araya gelip  görev bölümünü yapıp seçimler için yapılacak çalışmaların dökümünü yapıp genel seçimlere bir an önce hazırlığa başlamak için çalışmalar yapacağız" dedi.

BAYRAĞI DAHA YUKARI TAŞIYACAĞIZ
Seçim öncesi Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti'nin İzmir İl Başkanlıklarında yaşanan değişimin bir sorun yaratıp yaratmayacağı yönündeki soruya yanıt veren Bezircilioğlu, "Şenol Bey de benim arkadaşım. Bizden önceki başkanlarımız hizmette çıtayı çok yukarı taşıdılar. Bizim de Şenol başkanla görevimiz bu çıtayı aldığımız  bayrağı daha yukarı nasıl taşıyabiliriz olacak" diye konuştu.

KIRKPINAR: İZMİR VE TÜRKİYE’DE BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ
Koltuğu Bezircilioğlu’na devrederken açıklamalarda bulunan İYİ Parti geçmiş dönem İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, “4,5 yıldır yürüttüğüm il başkanlığı görevini devrettim. Kongremizde iki arkadaşımız yarıştı bunlardan Ülkü Hanım benim birlikte çalıştığım arkadaşımdı. Bir diğer aday ise baş danışmanlığımı yapan Sinan kardeşimdi. Delegenin iradesi Sinan Bezircilioğlu'ndan yana oldu. Ben kendisini tebrik ediyorum. Yeni döneminde yeni yönetimle birlikte çok büyük işler başaracağını ve bu başarısının da İzmir'de yeni büyük bir damga vuracağını düşünüyorum. Çünkü bu heyetler ili büyük seçimi karşılayacaklar. Birincisi genel seçimler. Ardından da yerel seçimler olacak. İki büyük seçimin sonucunu etkileyecek olan kadrolarımız oluştu. Bundan sonra bu kadroları iki büyük seçim bekliyor. Seçilen il başkanımıza ve 30 ilçe başkanınıza da güvenim tam. Ben iddia ettim. Benim iddiamda çıtayı yükseltecek olan yeni il başkanındır. İzmir'de ve Türkiye'de birinci parti olacağız” diye konuştu.

BEZİRCİLİOĞLU: ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIMA ANT İÇİYORUM
Kırkpınar’ın ardından söz alan Bezircilioğlu ise, “Hüsmen abi... Önce abim, sonra başkanım. Ben senden çok şey öğrendim. Senin yönetiminde çalışmaktan gurur duydum. Senin koyduğun çıtayı daha da yükseltmek için elimden geleni yapacağım ant içiyorum. İyi ki abimsim. Seni çok seviyoruz ve daha iyi yerlerde görmek istiyoruz” dedi.

 
İzmir'de zam ayarı kuyruğu!
 
Meteoroloji uyardı: Fırtına geliyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Aslanoğlu’nda örgüte ‘tek yumruk’ mesajı!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu göreve başlaması ...
MHP’li Osmanağaoğlu: Bir şehir kurmak yarını kurmaktır
TBMM Genel Kurulunda dar ve orta gelirli vatandaşların devlet destekli ...
Kaya’dan Soyer’e ‘İktisat Kongresi’ çıkışı ve üslup eleştirisi: HDP’ye selam çakıyor!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kendisine yöneltilen iki ...
 
Akşener'den 'Sinan Ateş' isyanı: Yazıklar olsun!
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, partisinin grup toplantısında açıklamalarda ...
CHP'li Beko'dan tarihe anıta komşu ocağa tepki!
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Foça’da Pers Mezar Anıtı’nın yanında, ...
AK Parti’nin Aydın İl Başkanı Ökten oldu
AK Parti Aydın milletvekilliği adaylığı için istifa eden Ömer Özmen'in ...
 
Milletvekilleri Türkkan ve Başarır hakkında gelişme
TBMM Hazırlık Komisyonu, Lütfü Türkkan ile Ali Mahir Başarır'ın dokunulmazlıklarının ...
CHP’li Torun’dan hükümete ‘İzmir’ çağrısı: İmzayı atın, projeler başlasın!
Partisinin genel merkezinde basın açıklaması düzenleyen Cumhuriyet Halk ...
CHP’den kanun teklifi… Kira artışında ‘yüzde 30’ çağrısı!
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Av. Sevda Erdan ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva