HABERLER>POLİTİKA
17 Ekim 2020 Cumartesi - 20:57

İYİ Parti'den Torbalı'da rozet şov!

İYİ Parti Torbalı İlçe Teşkilatı bugün aralarına katılan 200’ü aşkın üye için rozet töreni düzenledi. Beyaz Kafe’de gerçekleşen törene İYİ Parti İzmir Milletvekili-İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Musavvat Dervişoğlu da katıldı.

İYİ Parti den Torbalı da rozet şov!

İYİ Parti Torbalı İlçe Teşkilatı bugün aralarına katılan 200’ü aşkın üye için rozet töreni düzenledi. Beyaz Kafe’de gerçekleşen törene İYİ Parti İzmir Milletvekili-İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Musavvat Dervişoğlu’nun yanı sıra Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran İYİ Parti İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yakupoğlu ve Torbalı  Kent Konseyi Başkanı Sefer İpekli de katıldı. Konuşmaların ardından gerçekleşen rozet takım töreninde, partililerine rozet takan Dervişoğlu yeni üyelere, “Aramıza hoş geldiniz” dedi.

KÜNARLIOĞLU: PES ETMEK LUGATIMIZDA YOK
Oldukça kalabalık bir katılımla gerçekleşen törende ilk olarak İYİ Parti Torbalı İlçe Başkanı Ahmet Künarlıoğlu konuşma yaptı. Künarlıoğlu yaptığı açıklamasında, “Bundan 3 yıl önce parti olarak çıktığımız bu yolda hızla ve kararlı olarak emin adımlarla yürüyoruz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener önderliğinde cesurlar hareketi olarak atılan bu adım şuan 32 vekille mecliste temsil edilmektedir. İlçe teşkilatları, siyasi partilerin yıkılmaz kaleleridir. Bizler bu partilerin yılmaz neferleri olarak, durmadan-yorulmadan hedefimiz olan yerelde ve genelde iktidarlık için mücadele edeceğiz. Yılmak, durmak, vazgeçmek, pes etmek gibi kelimeler biz İYİ Partililerin lugatında hiçbir zaman olmamıştır, asla da olmayacaktır. Bugün burada aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla mücadelemize daha güçlü devam edeceğiz. Ailemize yeni katılanlara evimize hoş geldiniz diyorum” dedi.

KIRKPINAR: ENGELLERİ AŞA AŞA GELİYORUZ
İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hükmen Kırkpınar ise yaptığı konuşmada, “Aramıza katılacak olan, bundan böyle iyilik hareketinin birer neferi olarak yanımızda, arkamızda ve hatta başımızın üstünde yeri olacak olan arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum. Önümüzdeki Pazar günü 3. Yılını dolduracak olan İYİ Parti, bir büyük mücadeleyi yorulmadan, bıkmadan engelleri aşa aşa geliyor. Çok şükür ki bugün parlamentoda vekillerimiz, bayrağımızı taşıyan belediye başkanlarımız var. Çok şükür ki ümidini kaybetmeyen, hayal kurmaktan vazgeçmeyen iyi bir gençliğimiz var. Bu toplantılarla sayılarımız her gün artıyor. Millet İttifakı’nın iktidarına giden yolda Allah bizi utandırmasın” ifadelerini kullandı.

DERVİŞOĞLU: İYİ PARTİ’NİN SAHİBİ TORBALILILARDIR
Kırkpınar’ın açıklamalarından sonra kürsüye davet edilen İYİ Parti İzmir Milletvekili-İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Musavvat Dervişoğlu, “Bugün burada ilçe başkanlığımızın önderliğinde üye katılım töreni için aranızda bulunuyorum. Bu organizasyon için ilçe yönetimimize şükranlarımızı sunuyorum. Bu bizim iktidar yolculuğumuzda önemli bir adım olarak tarihe geçecektir. İYİ Parti’yi kurarken çıktığımız yolculuğun önemini tarif ede ede geldik. Türkiye siyaseten bir tıkanmışlık yaşıyordu. İş başında bulunan iktidar almış olduğu kararları dayatıyordu. Hepinizi bildiği gibi öncesinde de Türkiye’de sistem değişikliği gerçekleştirildi. Partili hükümet sistemi siyasi partilerin önünü kapatabilecek stratejileri de içinde barındırıyordu. Bu süreçte İYİ Parti bir ihtiyaç haline gelmişti. İYİ Parti’nin sizden başka sahibi yoktur. İYİ Parti’nin sahibi Türkiye’dir, İzmir’dir, Torbalı’dır” dedi.

DERVİŞOĞLU İKTİDARA YÜKLENDİ
Açıklamalarını sürdüren Dervişoğlu, “Benim Torbalılı hemşerilerim İzmir’in, Türkiye’nin en verimli ovasında yaşıyorlar. Toprağa düşürdükleri terin karşılığını alamamaları onların hakkı mıdır? Çiftçi toprağını ekemeyecek, esnaf dükkanını açamayacak, fabrikacı-sanayici fabrikasını çalıştıramayacak, bir salgınla karşı karşıyayız bunun planlaması yapılamayacak, sonra iki vatandaş maske takmadı, düğünde oynadı diye ‘Sizin yüzünüzden pandemi arttı’ ithamıyla karşı karşıya kalacak. AK Parti önce kendi partisinin gerçekleştirmiş olduğu toplantılara, kendi partililerinin düğünlerine baksın. AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan elini Torbalılının yakasından, cebinden çeksin artık” dedi.

TUZ KOKTU
‘Tuz koktu, tuz’ diyen Dervişoğlu, “Adalet duygusunun zedelendiği toplumlarda zedelenmeyen müessese kalmaz. Kendini hukukun ve adaletin güvencesinde sayamıyor artık insanlarımız. Buradan size hatırlatıyorum. Hakimin oturduğu post peygamber postudur. Hakimi oturduğu postundan kaldırıp, iktidar kucağına oturtmanıza asla izin vermeyeceğiz. Şartlar ne olursa olsun, sizlerin adına direneceğiz. Gücümüzü sizden alıyoruz” ifadelerini kullandıktan sonra sözlerini toparlayıp konuşmasına son verdi. Ardından parti yöneticileri ile yeni üyelere rozet takan Dervişoğlu, seçimde parti olarak destek verdikleri Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’dan da bir yeni üyeye rozet takmasını istedi. Dervişoğlu bu durum için gazetecilere, “ ‘Diyeceksiniz ki neden İsmail Uygur rozet takıyor.’ Değerli başkanımız bu ilçenin şehrül emini olduğu için ve bizim de desteklediğimiz bir isim olduğu için bunu kendisinden rica ediyoruz” ifadelerinde bulundu. (Torbalı Güncel)

 

 
UNESCO Dünya Mirası yolunda Bergama için pedala bastılar
 
Altay'dan 'Demir'e tek kurşun!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Blok liste yapsaydım bu tartışmalar olmazdı'
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Habertürk televizyonunda parti ...
İnce: Manifestomuzu açıklayacağız
CHP Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce, "81 vilayeti tamamlayıp daha ...
'Bir milletvekili tam 45 kez korona testi yaptırmış'
Hürriyet yazarı Nuray Babacan, ismini açıklamadığı bir milletvekilinin ...
 
CHP'li Sındır: Yerel yönetimlerin mali özerkliği tırpanlanıyor
5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrolü Kanununda çeşitli düzenlemeler ...
CHP İzmir’de disiplinlik olan ilçe başkanı isyan etti: Flaş ‘sümen altı’ iddiası!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, sosyal ...
CHP’li Bakan: Bu kare parti devletinin somutlaşmış halidir!
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, AK Parti Seferihisar İlçe Kadın Kolları ...
 
Türkiye, Ermenistan'ın saldırılarını lanetledi
Ermenistan ordusu tarafından Azerbaycan'ın Gence ve Mingeçevir kentlerine ...
AK Parti Milletvekili Esayan hayatını kaybetti!
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ''Sevgili Markar Esayan’ı kaybettik. ...
İzmir'de sürpriz Balkan zirvesi
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Balkan kökenli işadamı, dernek ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva