HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
25 Mart 2024 Pazartesi - 11:12

İsabey'de Mart’ın Sonu Bahar Şenliği düzenlendi

İsabey Mahallesi’ “Mart’ın Sonu Bahar Şenliği” ile baharı büyük bir coşkuyla karşıladı. Şenlikte vatandaşlarla birlikte doyasıya eğlenen Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel; “Biliyor musunuz diğer tüm ilçeler bize özeniyorlar. Çünkü biz bir arada durduğumuzu gösteriyoruz. Bir arada yaşamanın ne demek olduğunu hep birlikte öğretiyoruz” dedi. 

İsabey de Mart’ın Sonu Bahar Şenliği düzenlendi

Hafta sonu İsabey Mahallesi eğlenceli bir şenliğe ev sahipliği yaptı. Mahalle sakinlerinin yanı sıra Selçuklu vatandaşların da akın ettiği şenlikte İsabey Mahallesi Ritim Grubu ve Dans Grubu, Sökeli Hasret ile gece boyu eğlenceyi zirveye çıkardı.

FİLİZ BAŞKAN’A COŞKULU KARŞILAMA 
Şenlik alanına Seçim Koordinasyon Merkezi önünden partilileri ile birlikte gelen Filiz Başkan İsabey Mahallesi’ne girdiği andan itibaren mahalle halkı tarafından coşkulu bir şekilde davul zurna ve şarkılar eşliğinde karşılandı. 

Meclis üyesi olduğu yıllardan bugünlere kadar her zaman İsabey Mahallesi sakinleri ile arasında bir gönül bağı olduğunu belirten Sengel; “Gerçekten gönüllerdeki neşe, yüzlerdeki gülümseme, kardeşliğin ne olduğunu gösteren bir mahalledir bu mahalle. Sizleri seviyorum İsabey hem de çok. Beş yıl boyunca beraber yol aldık. Acımız oldu, kötü günlerimiz oldu, ailelerimizde sıkıntılarımız oldu ama yan yana durarak bütün sıkıntıların hepsinin üstesinden geldik. Hiç kimse dertlenmesin, başkaları da heveslenmesin bir beş yıl daha üstesinden geliriz. Çünkü biz şunu biliyoruz; hiçbir şeyi hiçbir kaygıyla yapmıyoruz. Seviyormuşuz gibi görünmüyoruz. Zamanı geldiği zaman yanınızda olmuyoruz. Sengel ailesi olarak hep yanınızda olduk” dedi. 

SELÇUK’UN KARDEŞLİĞİNE ÖZENİYORLAR
Selçuk’un birçok farklı kültürünü bir arada yaşatan zengin bir kent olmasıyla gurur duyduğunu ifade eden Sengel; “Biliyor musunuz diğer tüm ilçeler bize özeniyorlar. Bize gerçekten özeniyorlar çünkü bir arada durduğumuzu gösteriyoruz. Bir arada yaşamanın ne demek olduğunu hep birlikte öğrendik, hep birlikte öğretiyoruz da.  Kardeşliğimizi gösteriyoruz. Eğri ile doğruyu nasıl ayırt edebildiğimizi gösteriyoruz. Bundan beş yıl sonra da mikrofonu elimize aldığımızda; “Teşekkürler İsabey diyeceğim on yılın sonunda, beraber yol aldığımız için. Ve sonra dönüp genç arkadaşlara bırakırken gözüm arkada kalmayacak. İsabey’e de Selçuk’a da sahip çıkacaklar. Bir aradayız,  eğleneceğiz, güleceğiz. Her türlü strese, her türlü kötü söze rağmen, bu ağızlar açıldığı andan itibaren hep gülümseme ile açılacak. Hep güzel sözlerle açılacak çünkü İsabey güzelliklerin en güzeline layık.” dedi. 

Dünya Romanlar Günü’nde İsabey Mahallesi’nde büyük bir kutlama yapacaklarının da sözünü veren Filiz Başkan, konuşmasının ardından gecenin geç saatlerine kadar vatandaşlarla birlikte eğlendi.

 
Küçük Osman'ın büyük değişimi
 
Çerçioğlu'ndan emekliye bir destek daha!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kardelen 25 Mart 2024 Pazartesi 12:00

Bizim mahallede her zaman şenlik vardır,ama hizmet ne yazık ki yok pislik için de yaşıyoruz şenlik moral veriyorda sağlıklı yaşam vermiyor,ayrıca bu şenliğin masraflarını belediye başkanı ve meclis üyeleri mi? Karşılıyor bırakın bu işleri seçim bitti...

Yorumu oyla      9      0  
Kaleli 25 Mart 2024 Pazartesi 11:56

Her sene hıdırellez de yapılan bu şenlik erken yapıldı,sebebi malum,geçen dönem seçmen ve parti üyeleri top yekün CHP ve Filiz Sengel'e destek oldu açık ara farkla seçim kazanıldı,ya bu sene ne olduda başta parti üyeleri CHP den koptu çünkü ön seçim yapılacak dendi malesef olmadı meclis üyeleri seçimden seçime ortaya çıkanlardan oluşmuştu,AKP kontenjanından olan mı? Seçmen ile hiç ilgisi olmayan meclis üyeleri ile yola girdikleri için Özgür Özelde gelip ahkâm keserek hamasi nutukları atmak ile seçim alınmaz,seçim gününe kadar şenlik ve cümbüş yapılsa da seçim bitmiştir,Selçuk halkı bilinçlidir genel merkezin hataları için Sengel'in aile yönetimi ve harami düzenine kırmızı kart gösterecektir bu halk tercihin yaptı Vefa Ülgür seçimi alacaktır,diğerleri akıntıya kürek çekerek gülücükler ve hediyeler dağıtmaya devam etsinler...

Yorumu oyla      9      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çandarlı’da Düğün Salonu açıldı
20 Ekim 2023 tarihinde temeli atılıp yapımı tamamlanan Dikili Belediyesi ...
Çerçioğlu’ndan sağlık alanında bir büyük proje daha: İmplant, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Geçtiğimiz günlerde Aydın’da yapacakları Göz Hastanesi projesini açıklayan ...
Çerçioğlu, Efeler Pazar Pazarı'nda vatandaşlara fide dağıttı
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Ata Tohumlarından üretilen ...
 
Karşıyaka’dan kadın istihdamına destek!
Sosyal belediyecilik ilkesi ile çalışmalarına aralıksız devam eden ve ...
Büyükşehir'den Selçuk'a modern terminal!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 50 milyon liralık yatırımla turizm cenneti ...
Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin yangın söndürme tankeri dağıtımı sürüyor
Aydın Büyükşehir Belediyesi, merkeze uzak mahallelerdeki yangınlara daha ...
 
Büyükşehir'den Kemeraltı Rehberi
Yüzlerce yıl İzmir’in bereketini tarihi çarşısında çoğaltan Kemeraltı’nı ...
Tugay'dan dikkat çeken vaat: Kent atıklarından mobilya!
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, atıkların ...
CHP Menderes adayı Çiçek projelerini sıraladı... Eşya Bank müjdesi!
CHP Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek, ‘’Yanınızdayız’’ projesi ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Doğarken ağladı insan!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Şimdi ne olacak?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva