HABERLER>EKONOMİ
12 Ağustos 2022 Cuma - 19:50

İndirime girecek temel tüketim ürünleri belli oldu!

Tarım Kredi Marketleri indirimli ürünler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının ardından gündeme geldi. DSİ tarafından yapımı tamamlanan 34 hidroelektrik santralinin açılış töreninde konuşan Erdoğan, Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde 30-40 üründe indirime gidileceğinin müjdesini verdi. Tarım Kredi Kooperatif Marketleri tarafından indirime girecek olan ürünler açıklandı. İşte, 2022 indirime girecek olan ürünler listesi...

İndirime girecek temel tüketim ürünleri belli oldu!

Tarım Kredi Kooperatif market et, şeker, un ve ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika açıklamasında Tarım Kredi Marketlerinde 30-40 üründe indirime gidileceğinin müjdesini verdi. Gıda fiyatlarına yönelik alınan önlemlere dikkat çeken Erdoğan, "Şeker, un, zeytinyağı, ayçiçek yağı gibi 30-40 çeşit üründe de süratle indirime gidecek" ifadelerini kullandı. İşte, 2022 Tarım Kredi Kooperatif Marketleri indirimli ürünler listesi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, DSİ tarafından yapımı tamamlanan 34 hidroelektrik santralinin açılış töreninde gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gıda fiyatlarına yönelik alınan önlemlere dikkat çeken Erdoğan, ESK'dan sonra Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerinin de belirli ürünlerde indirime gideceğini açıkladı.

DSİ tarafından yapımı tamamlanan 34 hidroelektrik santralinin açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarım Kredi marketlerinde şeker, un, ayçiçek yağı gibi 30-40 çeşit üründe indirim yapılacağını duyurdu.

KIRMIZI ETTE YÜZDE 30-35 İNDİRİM

Erdoğan, "Marketlerde benim vatandaşımı dara sokanlar, Tarım Kredi Kooperatifi talimatı aldı. Bundan böyle koyun, kuzu etinde yüzde 25 indirimi başlattık. Ve bu sabah, Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı'yla da konuştum. Büyükbaş hayvanlarda da yüzde 30-35 gibi bir indirimle onların da satışına başlayacağız. Ülkemizin her yerinde malum koyun-kuzu geçerli değil. Mesela Karadeniz'de daha çok büyükbaş makbuldür. Oralarda büyükbaşın kesiminde kuşbaşı, kıyma, biftek, pirzola vs... Bunu piyasaya sürdüğümüzde ve hele hele yüzde 30-35 gibi onda bir indirimi başlatınca benim vatandaşım ona da alışacak. Ve bu, piyasaların dengesini bozanları da hizaya getirecek." ifadelerini kullandı.

"30-40 ÇEŞİT ÜRÜNDE SÜRATLE İNDİRİME GİDİLECEK"

1.300 tane Tarım Kredi Kooperatifi'nin marketi var. Tarım Kredi'nin diğer ürünlerinde de şeker, un, zeytinyağı, ayçiçek yağı gibi 30-40 çeşit üründe de süratle indirime gidecek."

Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde 30’un üzerinde temel tüketim ürününde 15 Ağustos 2022 Pazartesi günü itibarıyla indirimli fiyat uygulamasına geçilecek.

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile enflasyonla mücadele kapsamında temel tüketim ve et ürünlerinde kapsamlı bir indirim kampanyası başlatıyor.

Kampanya kapsamında 30’un üzerinde temel tüketim ürününde 15 Ağustos 2022 Pazartesi günü itibariyle indirimli fiyat uygulanmasına geçilecek.

İndirim uygulanacak ürünler

Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından indirim uygulanacak ürünler şunlar olacak:

“Makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, ay çiçek yağı, zeytin yağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezi”

Et ürünlerindeki indirimler ayrıca duyurulacak

Et ürünlerinde ise Et ve Süt Kurumu tarafından temin edilecek ürünler, kasap reyonu bulunan Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde ivedilikle, kasap reyonu bulunmayan marketlerde ise gerekli hazırlık çalışmalarının yapılmasının ardından paketli olarak en kısa sürede indirimli şekilde satışa sunulacak. Et ürünlerinde uygulanacak indirimlerin duyurusu ayrıca yapılacak.

İndirimli ürünler 1400 noktada vatandaşla buluşacak

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, 1400’e yakın hizmet noktasında üreticilerin yerli ve doğal ürünlerini en iyi şartlarda tüketicilerle buluşturuyor.

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri hem üreticilerin hem de tüketicilerin beklentilerini karşılarken, ülke ekonomisine ve vatandaşların bütçesine katkı sağlama bilinciyle hareket ediyor.

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri gelecek dönemlerde de imkân ve fırsatları kullanılarak yeni indirim kampanyalarını kamuoyuyla paylaşmaya devam edecek.

 
Yeni tarifenin detayları belli oldu... İzmir'de ulaşıma zam yolda!
 
Fatih Gürbüz’den ‘kaza’ açıklaması: Ben değil belediye çalışanı yaptı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Rusya Türk Lirası almayı değerlendiriyor
Rusya Merkez Bankası tarafından yayımlanan raporda, bütçe kuralları çerçevesinde ...
Tarım Kredi'de indirim tarihi belli oldu!
Tarım Kredi, marketlerinde 30’un üzerinde temel tüketim ürününde 15 Ağustos ...
Teşvik belgeli yatırımlara vergi desteği!
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, teşvik belgeli yatırımlar kapsamında ...
 
Bitcoin 2 ayın en yüksek seviyesine çıktı
Kripto para birimi Bitcoin, ABD'de beklentilerin altında gelen enflasyon ...
Merkez Bankası rezervleri 108,6 milyar dolar!
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, toplam rezervleri 5 Ağustos haftasında ...
Kredi risk primi 3 ayın en düşüğünde
Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi, düşüşünü sürdürerek 664 baz puana ...
 
Gıdada indirim için düğmeye basıldı
Hükümet, tarım ürünleri ve temel gıda maddelerinde fiyatları düşürmek ...
Doğalgazda sübvansiyon oranı yüzde 80'i aştı
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Yüz Yüze 100 Gün Ümraniye Programı'nda ...
TOBB Başkanı: 'Finansmana erişim zorlaştı'
Finansmana Erişim İstişare Toplantısı'nda konuşan Türkiye Odalar ve Borsalar ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva