HABERLER>EKONOMİ
25 Ekim 2018 Perşembe - 13:10

İklimsa'nın yeni konsept showroomu İzmir'de açıldı

İzmir Balçova’da İklimsa’nın ikinci yeni showroom konseptli bayisi açıldı. Teknosa Genel Müdürü Bülent Gürcan, “Müşterilerimizin alışveriş deneyimlerini güçlendirmeye odaklanıyoruz” dedi.

İklimsa nın yeni konsept showroomu İzmir de açıldı

Teknosa'nın iklimlendirme sektöründeki markası İklimsa, yeni showroom konseptli bayilerinin sayısını artırmaya devam ediyor. İzmir'deki yeni konseptli yetkili satıcı Cem-Ka Klima oldu. 33 yıldır iklimlendirme sektöründe faaliyet gösteren ve 450'den fazla satış ve servis ağı olan İklimsa'nın yeni bayi açılışına İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, CHP'li Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Teknosa Genel Müdürü Bülent Gürcan ve Teknosa Perakende & Bayi - Satış ve Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Tansu Öztorun ile birlikte davetliler katıldı.“ALIŞVERİŞ DENEYİMİNİ GÜÇLENDİRMEYE ODAKLIYIZ”
Açılışta konuşan Teknosa Genel Müdürü Bülent Gürcan, müşterilerinin alışveriş deneyimini güçlendirmeye odaklandıklarını belirterek, "Modern ve sade tasarımıyla çok daha rahat bir alışveriş ortamı sunan yeni konseptli bayilerimizle hem perakende hem de kurumsal müşterilerimiz için kaliteli ürün ve hizmetlerin adresi olmaya devam edeceğiz. Cem-Ka Klima eski bayilerimizden ve Türkiye'nin en önemli bayilerinden biri. Yeni konseptimizi şampiyon bayimizle beraber İzmir'de kutluyoruz. Eskiden daha küçük bir dükkanda hizmet verirken bugün burada 350 metrekarelik büyük bir showroomdayız" dedi.

Müşterilere daha iyi bir deneyim yaşatarak ürünlere dokunmalarını sağlamak için uygun bir ortam hazırladıklarını ifade eden Gürcan, "Kullandığımız renkler ve dokular tamamen çevreci ve ergonomiye uygun ürünlerden oluşuyor. Hem ev ihtiyaçları için kullanılabilecek hem de büyük çaplı endüstriyel alanlarda kullanabileceğimiz iklimlendirme cihazlarını bu mağazamızda teşhir ediyoruz. Özellikle Türkiye'nin en büyük kapasiteli iklimlendirme cihazını bu mağazamızda bulabilmek mümkün. Bayi ağımızı genişletmeye devam ediyoruz. Bir yandan da halihazırdaki bayi ağımıza daha iyi müşteri deneyimi yaşatmak için yeni konsept hazırladık. Showroomlarımızın sayısı sürekli artıyor. İlkini Rize'de açtığımız yeni konsept mağazamızın ikincisi İzmir'de hizmet verecek" diye konuştu.

Ege Bölgesi'nin Türkiye ekonomisinin en hızlı büyüyen sektörlerinden biri olan iklimlendirme sektörü için önemli bir bölge olduğunu ifade eden Teknosa Perakende ve Bayi Satış ve Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Tansu Öztorun ise şöyle konuştu:

"2005 yılından bu yana İklimsa bayisi olan ve son 5 yılda Türkiye ve Ege bölge ciro birincisi olan Cem-KaKlima'yı yeni adresinde yeni konsept ile buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Cem-KaKlima'da ürünlerimizi doğru ve rahat bir yerleşimle sunarak müşterilerimize yepyeni bir alışveriş deneyimi yaşatıyoruz. İklimsa olarak yeni konsept uygulamamızı Türkiye genelindeki bayilerimizde hayata geçireceğiz." (DHA)

 
İzmir'deki çadır dramı son buldu
 
Pınar Karşıyaka başa döndü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan duyurdu: Yeni sistem geliyor!
Ticaret Bakanı Pekcan haksız yapılan fiyat artışı ile ilgili yaptığı açıklamasında ...
Dolar güne nasıl başladı? İşte ilk rakamlar
Merkez Bankası'nın bugün saat 14:00'te açıklayacağı faiz kararı beklenirken ...
İzmir'de DİSK üyesi emeklilerden 'maaş' nöbeti!
İzmir'de, Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu'na (DİSK) bağlı Tüm ...
 
İZTO komşu Yunanistan'la yeni projelere yelken açtı
İzmir Ticaret Odası yönetimi, İzmir’in uluslararası bağlantılarını güçlendirmek ...
Ege Serbest Bölge'de grev çanları!
Ege Serbest Bölgesi'nde bulunan bir Alman firmasının çalışanları, toplu ...
Ege Yıldız'dan yurt içi seyahat hamlesi
Yapı sektörünün izlenen markası EGE YILDIZ satış kampanyaları ve promosyonlu ...
 
Dolar güne nasıl başladı? İşte ilk rakamlar
Dün Cumhur İttifakı'nın geleceğiyle ilgili açıklamalarla hareketlenen ...
Dolar güne nasıl başladı? İşte ilk rakamlar
ABD'li rahip Andrew Brunson'ın ülkesine dönmesi sonrası yaşanan iyimserlik ...
Danıştay'dan karar: İzmir'deki yat limanı projesi tümden iptal!
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Seferihisar Ürkmez’de ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Toplumsal Bellekte Bir Akdeniz Liman Kenti: İzmir
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sönmeyen yıldız!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva