HABERLER>EKONOMİ
29 Ağustos 2016 Pazartesi - 09:46

İEF'nin sponsorlarından İzmir'e davet var!

85. İEF’nin dev sponsorları etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor. 3. gününde yoğun katılımın gerçekleştiği organizasyonun sponsorları Folkart Yapı ve Vestel fuarı değerlendirirken İzmirlileri İEF’ye davet etti.

İEF nin sponsorlarından İzmir e davet var!

Onur DENİZ / EGEDESONSÖZ - Türkiye’nin en köklü fuar organizasyonu İzmir Enternasyonal Fuarı, 85’inci buluşmasında yerli ve yabancı binlerce konuğu ağırlamaya devam ediyor.

‘Gelecek İzmir’de’ sloganıyla doldu dolu program sunan İEF,  yerli ve yatırımcılar için ticaret köprüsü kurarken kitleleri eğlenceyle buluşturmayı sürdürüyor.

Üçüncü günü geride bırakırken 1 milyondan fazla misafire kapı açan İEF’nin sponsorları değerlendirmede bulundu.

BEKLENTİ ÇOK YÜKSEK 
İEF’nin ana sponsoru Folkart Yapı, fuarın eğlence ayağında dünyaca ünlü sanatçıları İzmirlilerle buluştururken dolu dolun etkinlikleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, yaptığı değerlendirmede İEF’nin Türkiye için önemli bir organizasyon olduğunu söyleyerek, “85. İzmir Enternasyonal Fuarı tüm İzmir’e ve Türkiye’ye hayırlı uğurlu olsun.  Biz de elimizden gelen desteği vermeye çalıştık. Bu sene beklenti çok yüksek... Umarın İzmirlilerim ve Türkiye’nin beklediği gibi bir fuar olur” diye konuştu.

İZMİR’DEN KAZANDIĞIMIZI İZMİR İÇİN HARCIYORUZ
Folkart olarak İzmir’e hizmet etmek amacıyla çalışmaları yürüttüklerini ifadem eden Sancak, “Biz Folkart yapı olarak İzmir’den kazandığımızı yine İzmir’e harcamak amacıyla yola çıktık. Çalışmalarımızı İzmir için sürdürmeye devam ediyoruz. Sadece İEF’de değil bundan sonra da bu yönde çalışmaya devam edeceğiz. Umarım İzmirlilerin eğleneceği, keyif alacağı bir organizasyon olur. Biz tüm İzmirlileri 85. İzmir Enternasyonal Fuarı’na davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

VESTEL FUARA ÇOK YAKIŞTI
İEF’nin inovasyon sponsoru Vestel ise yerli teknolojinin son ürünlerini İzmirlilerle buluşturuyor.

Manisalı firma, Kültürpark Hollerde 750 metrekarelik dev stantta yeni geliştirilen ürünlerden interaktif  eğlence platformları ile ilgi odağı oldu.

Vestel’in İEF’ye çok yakıştığını söyleyen Vestel İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan,  “85 yıllık bir geleneğin inovasyon ana sponsoruyuz. Vestel’in bu fuara çok yakıştığını düşünüyoruz. Biz bütün yeni ürünleri, inovasyonları, son çalışmaları hepsini burada İzmirlilerle buluşturuyoruz. 750 metrekare yerimizde fuarın en büyük standı ile hizmet veriyoruz” dedi.

GÜNDE 200 BİN ZİYARETÇİ 
Fuarın beklentileri karşılaştığını ifade ederek katılımdan memnun olduklarını söyleyen Erdoğan, “Fuarda yoğun bir ilgi var. Sadece bir günde 200 bin kişi Vestel’i ziyaret etti. Bu çok güzel bir rakam… İnşallah bundan sonra tüm müşterilerimize en yeni ürünleri en son teknolojik gelişmeleri gösterteceğiz. Biz fuardaki standımızda tüm İzmirlileri ağılamaktan mutluluk duyacağız. Tüm İzmirlileri standımıza bekliyoruz.  Bizim İzmir, Manisa ve tüm Ege Bölgesi’nde sosyal sorumluluk projelerimiz devam edecek. Hem iç pazarda hem de dış pazarda bu fuar aracılığı ile önemli siparişler almayı hedefliyoruz” diye konuştu.

FUARDA İNOVASYON DENEYİMİ
İnovatif çalışmaları ve son ürünleri sergileyen Vestel, dev standında ziyaretçilere sanal gerçeklik gözlüğünü takarak Avrupa’nın en büyük fabrikalarından Vestel City’i sanal olarak gezme, bisiklete binip paraşütle atlama yapabilme fırsatı sunuyor. 10 gün boyunca ilgi çekici workshopların yapılacağı Vestel standında, ziyaretçiler eğlenceli oyunlar oynayıp, sürpriz hediyeler kazanabilecek. İnovasyon sponsoru ayrıca fuarın son gününde pop müziğinin dev ismi Sertab Erener’i İzmirlilerle buluşturacak.

18 ÜLKEDEN 600 SANATÇI
Folkart Yapı sponsorluğundaki etkinlikler de tüm hızıyla devam ediyor. Açılış gününde yoğun ilgi gören FMX Blackliner motokros gösterisinin yanı sıra İEF süresince 18 ülkeden 600’e yakın sanatçının heyecan verici etkinlikleri Folkart sponsorluğunda gerçekleştirecek.  Etkinlikler içinde dünyaca ünlü dans gösterileri, tiyatrolar, caz dinletilerinin yanı sıra dolu dolu programlar İzmir’le buluşacak.

 
Karşıyaka'daki o iş hanı yıkılıyor!
 
Belçika'da bombalı saldırı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka'daki o iş hanı yıkılıyor!
Vakıflar Genel Müdürlüğü, Karşıyaka Çarşı’daki tarihi hanı ihaleye çıkarıyor. ...
Ege Kıyıları bayramda kapalı gişe!
Yaz aylarında özellikle yerli turistin tercih ettiği Ege kıyılarındaki ...
Ve kurbanlık fiyatları açıklandı
TZOB Genel Başkanı Bayraktar, "Hayvan fiyatları illere ve canlı ağırlığa ...
 
Tasarruf raporu: İzmir kaç lirayla kaçıncı sırada?
Tunceli, 762,2 lira ile ilk yarıda kişi başına düşen tasarruf mevduatını ...
Emekli ve memura maaşlar bayram öncesi
Emekli ve memur maaşları 8-9 Eylül'de ödenecek.
EBSO İzmir’in artılarını anlatacak: Yorgancılar’dan ‘fuar’ mesajları
Ege Bölgesi Sanayi Odası, kapılarını 85. kez açan İEF boyunca yatırımcılara ...
 
İzmir’de taksi ücretlerine zam olacak mı?
İstanbul’da taksi ücretlerine yapılan zammın ardından gözler İzmir’e çevrildi. ...
Bakan Özlü'den EBSO'da İzmir'e özel mesaj!
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Ege Bölgesi Sanayi Odası Yorgancılar'ı ...
İzmir’de ülkenin ilk açık inovasyon kampı: Bakan Özlü’den önemli açıklamalar
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva