HABERLER>EKONOMİ
7 Ocak 2015 Çarşamba - 15:15

İAOSB İZKA'dan beşinci desteği aldı

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş, İzmir Kalkınma Ajansı’ndan destek almaya hak kazanan projelerin sözleşmelerini İZKA Genel Sekreter Vekili Murat Yılmazçoban ve İAOSB Bölge Müdürü Doğan Hüner ile birlikte imzaladı.

İAOSB İZKA dan beşinci desteği aldı

İZMİR - “İAOSB Enerji, Kaynak ve Bilgi Yönetim Sistemi” ve “İzmir İçin Bilişimde Paydaşlık Organizasyonu” projeleri ile İzmir Kalkınma Ajansı’ndan destek almaya hak kazanan İAOSB,  bu projeler ile birlikte İzmir Kalkınma Ajansı’ndan toplam beş projesine destek almış oldu.
İAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş; eğitim, enerji, sanayi, kümelenme, bilişim alanlarında hazırladığı birbirinden başarılı projeleri bir bir hayata geçiren İAOSB’nin, Bilgi Toplumuna Dönüşüm ve Bilgi İletişim Teknolojileri Mali Destek Programı’nda kar amacı gütmeyen kurumlar arasında İAOSB’nin destek almaya hak kazanan tek OSB olduğunu söyledi. Başarılı ekibi ile çalışmalarına devam edeceklerini bildiren Uğurtaş, İzmir’in her alanda kalkınmasına destek veren İZKA’ya teşekkür etti.
 
İZKA Genel Sekreter Vekili Murat Yılmazçoban da projeleri ile göz dolduran İAOSB’nin, başarılı çalışmalarının devamını diledi.
 
İAOSB ENERJİ, KAYNAK VE BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ
Uygulama süresi 24 ay olan İAOSB Enerji, Kaynak ve Bilgi Yönetim Sistemi Projesi, İzmir Kalkınma Ajansı tarafından Sanayi Bölgelerini Geliştirme Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında en yüksek destek tutarı ile desteklenmeye hak kazandı. Bu proje ile OSB kapsamındaki elektrik, doğalgaz, su, atık su ve güvenlik işletmeleri ile tesislerine ait tüm ekipmanların kontrolünün etkin ve verimli bir şekilde gerçekleştirilmesine olanak sağlanacak. Projenin uygulanması ile kapsamlı ve entegre bir Veri Tabanlı Kontrol ve Gözetleme Sistemi ile etkin kaynak yönetim ve denetimi gerçekleştirilecek.
 
İZMİR İÇİN BİLİŞİMDE PAYDAŞLIK ORGANİZASYONU PROJESİ
İzmir’in güvenli ve güvenilir bir şehir olmasına katkıda bulunmak amacıyla geliştirilen bu proje, acil durumlara müdahale sürelerinin kısaltılması ve üst düzey güvenlik teknolojilerinin geliştirilmesini hedefliyor.
 
Proje; İAOSB’nin giriş-çıkış noktalarında araç akışı ile ilgili verilerin, özel sistem ve yazılım aracılığı ile toplanması, işlenmesi, paylaşılması ve İAOSB ile çevresindeki yangınların algılanma süresinin azaltılmasına olanak veren Bölge geneli yangın izleme sistemlerini içeriyor. Buna ek olarak; topluma hizmet eden farklı kurumlar ile iş birliği yaparak, ortak veri tabanı kullanılması ile örnek bir yönetişim projesi ortaya konulmasını amaçlayan İAOSB’nin projesinde, bu doğrultuda İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve İzmir Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü İştirakçi olarak yer alıyor. İZKA tarafından yüzde 75 oranında desteklenmeye hak kazanan projenin uygulama süresi 12 ay olup, 2015 yılının sonunda tamamlanması hedefleniyor.
 
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akhisar’ı karıştıran ilan!
Keskinoğlu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Keskinoğlu ile Akhisar Ticaret ...
TOKİ Bornova’daki araziyi canlı yayında satıyor!
TOKİ, sürpriz bir kararla Bornova’daki 136 dönümlük arazisini satışa çıkardı. ...
Bankalar vatandaşın peşinde: İzmirlilerin ne kadar borcu var?
Geçen yılın ilk 9 ayında İzmirlinin kişi başına kullandığı kredi tutarı ...
 
İstanbul’un Balık Patronu’na Urla’da dev tesis vizesi
İstanbul İhracatçı Birlikleri Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları ...
Reza Zarrab 2011'de 8 milyon zarar etmiş!
Reza Zarrab’ın sahibi olduğu Royal Denizcilik’in son olarak 2011 yılında ...
Gıda fiyatları enflasyonun çok üstünde
2014 enflasyonu yüzde 8,17 oldu. Ancak gıda fiyatları bunun çok üstünde. ...
 
İzmir’de turizm dip yaptı!
Turizmde 5 milyon yabancı misafir hedefleyen İzmir, bu hedefe yaklaşamadığı ...
İTO’dan İzmir’e bomba projeler: 2 stat, 3 tünel!
İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir’in stat ve trafik sorununu ...
Ender Yorgancılar'dan enflasyon çıkışı!
Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, 2014 ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva