HABERLER>KÜLTÜR - SANAT
26 Haziran 2022 Pazar - 23:12

Hollywood yıldızı Robert de Niro Türkiye'de

Dünyaca ünlü aktör Robert De Niro, ortağı olduğu Nobu'nun Geleneksel Sake Seramonisi'ne katılmak üzere İstanbul'a geldi.

Hollywood yıldızı Robert de Niro Türkiye de

De Niro, The Ritz-Carlton'da düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. Ünlü üktör, İstanbul'a geldiği için mutlu olduğunu, daha önce birkaç kez daha İstanbul'a geldiğini ve İstanbul'da olmanın harika olduğunu söyledi.

De Niro, İstanbul'da bir film projesi olup olmadığına yönelik soru üzerine, şu anda böyle bir planının olmadığını ancak çalışmayı sevdiği yönetmenlerden biri İstanbul'da çekilecek bir film senaryosuyla gelirse zevkle oynayabileceğini söyledi.

Robert De Niro, İstanbul'da en sevdiği yerin halı satılan çarşılar olduğunu dile getirerek, "Çok etkileyiciydi. Kızımı oraya götürmeyi istiyorum." diye konuştu.

"Gelmeden önce birkaç Türk filmi izlemiş olmayı isterdim"
Türk sineması hakkında bir fikri olmadığını ifade eden 78 yaşındaki De Niro, bu konudaki soruya cevap veremeyeceğini belirtti.

De Niro, "Türk filmi izlemedim. Hatta son dönemde film izlemiyorum. Buraya gelmeden önce birkaç Türk filmi izlemiş olmayı isterdim ancak üzgünüm, izlemedim." dedi.

İstanbul'un Asya ve Avrupa kıtasını birleştiren coğrafi yapısına dikkati çeken De Niro, şunları söyledi:

"Burası film yapmak için harika bir yer. Sadece bir hikaye gerek. Zor olan kısım bu. Şehir harika ve çok büyük. Çok büyük bir şehir. 20 yıl önceki ziyaretimde, buranın ne kadar büyük olduğu aklımda kalmış. Aracı sürüyorsunuz ve asla (yol) bitmiyor. Bugün havaalanına indiğimde de yine çok büyük olduğunu düşündüm. Her yerde olduğu gibi burada da anlatılması gereken büyük hikayeler var. Bu şehrin bir büyüsü var."

Al Pacino ile 50 yılı aşan dostluğuna da değinen De Niro, "Biz arkadaşız. Her gün görüşmüyoruz ancak sağlam bir dostluğumuz var. Birbirimizle konuşmaktan her zaman çok zevk alıyoruz. Bu kariyerimizle ilgili de olabilir, karşılıklı tavsiye vermek ya da başka şeyler üzerine olabilir." ifadelerini kullandı.

De Niro, son dönemde dijital platformların yükselişine ilişkin, "Netflix olmasa Irishman'i çekemezdik. Ne diyebilirim ki? Memnunum. Filmi yapabilmemiz için ihtiyacımız olan her şeyi verdiler." değerlendirmesinde bulundu.

Sosyal medya hesabı bulunmamasına yönelik soru üzerine ise De Niro, şunları kaydetti:

"Şaka mı yapıyorsunuz? Bu saçmalığın içinde olmak isteyeceğimi mi düşünüyorsunuz? Ben böyle mutluyum. Kim ihtiyaç duyuyor. Sen, o, diğeri... Benim ihtiyacım yok. Twitter? Hayır asla Twitter hesabım da yok. Eğer benim iznim dışında açtıysalar da hayır, Twitter hesabım yok. Lütfen. Bu korkunç. Dünyanın en büyük aptalı Twitter'da ve sanırım kimden bahsettiğimi biliyorsunuz. Nihayet susturdular onu."

"Nobu'nun, İstanbul ve Türkiye'ye değer kattığını düşünüyoruz"
Nobu'nun Türkiye ortağı, Süzer Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer de toplantıda yaptığı konuşmada, "Süzer Grubu olarak, öncülük ettiğimiz yatırımlar arasında Nobu ayrı bir yer tutuyor. Nobu'nun, İstanbul ve Türkiye'ye değer kattığını düşünüyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Yapımcı Meir Teper de dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan İstanbul'a geldiği için mutlu olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Daha önce birçok kez buraya geldim. Baran'ın da söylediği gibi, sonunda ailemizin bir parçası olan, buradaki partnerimizi bulduk. Çok heyecanlıyız. Biraz geciktik. Kovid nedeniyle daha önce gelemedik fakat sonunda buradayız. Burada olduğumuz için çok mutluyuz. Geldiğiniz için teşekkürler."

Şef Nobu Matsuhisa da Türkiye'de oldukları için memnuniyetini dile getirerek, "Buraya geldiğim için çok heyecanlıyım. Buraya 12 kez geldim ve her geldiğimde yeni bir şeyler buluyorum burada." ifadelerini kullandı.

Nobu CEO'su Fumihiro Tahara'nın da katıldığı toplantının ardından, konuşmacılar, Nobu Istanbul'da basına kapalı gerçekleşen sake seramonisine katıldı.

 
NATO zirvesi öncesi 4'lü görüşme!
 
Milli sporcundan altın madalya!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mordoğan geceleri yıldızları ağırlayacak!
İki yıl önce hizmete giren Karaburun yarımadasının tek konser mekanı “Echopermancehall” ...
Efes'te opera rüzgarı!
Efes'te opera rüzgarı!
Şevval Sam Çeşme'de eğitim için sahne aldı!
Türk Eğitim Vakfı’nın (TEV) 55. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında ...
 
Aylin AKDOĞAN haftanın filmlerini yorumluyor... Elvis'e benziyor mu?
Aylin AKDOĞAN haftanın filmlerini yorumluyor... Elvis'e benziyor mu?
13 yıl aradan sonra kadınlar matinesi
Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda Poll Production organizasyonu ...
Arda Kural yeniden setlerde
Bir dönem ekranların "Yerli Leonardo DiCaprio'su" olarak anılan ünlü oyuncu ...
 
Mehmet KARABEL yazdı... Ha kanser ha konser!
Mehmet KARABEL yazdı... Ha kanser ha konser!
Aylin AKDOĞAN ile haftanın filmleri… 'Joaquin Phoenix'i nasıl bilirdiniz?
Aylin AKDOĞAN ile haftanın filmleri… 'Joaquin Phoenix'i nasıl bilirdiniz?
Didimli iş insanı hem sponsor hem de oyuncu oldu
Ege Bölgesi ve Didim’de inşaat sektöründe faaliyet gösteren ünlü iş insanı ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva