HABERLER>POLİTİKA
17 Mayıs 2021 Pazartesi - 14:10

Hazırlıklar tamam... Muharrem İnce, İzmir'e bizzat gelecek!

Memleket Hareketi'nin partileşmesi sonrası partinin İzmir İl Binası'nın açılışa Muharrem İnce'nin de geleceğini belirten Memleket Hareketi İzmir temsilcisi Cüneyt Oğuz, "Ziyaretlerimiz içinde İzmir oldukça önemli bir yer teşkil ediyor. İzmir'de Sayın Muharrem İnce için oldukça önemli illerden bir tanesi. O yüzden kendisi İzmir'deki il binamızın açılışını bizzat gerçekleştirecek" dedi.

Hazırlıklar tamam... Muharrem İnce, İzmir e bizzat gelecek!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi ile yollarını ayıran, 2018 seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olan ve CHP’den istifa ederek Memleket Hareketi'ni başlatan Muharrem İnce, kurmayları ile birlikte bugün partileşme için İçişleri Bakanlığı'na dilekçesini verecek.

Cumhurbaşkanlığı adaylığı sırasında İzmir Mitingi’nde yüz binlerce vatandaşın Gündoğdu Meydanı’nda toplanmasını sağlayan Muharrem İnce’nin, İzmir'e ayrı önem verdiği kulislerde konuşulurken, İnce'nin İzmir'e ne zaman geleceği de merak konusu yaratmıştı.

İzmir'deki İl Binası'nın belirlenmesinin ardından gözler partileşme sürecinin tamamlanmasına çevrilirken, Memleket Hareketi İzmir temsilcisi Cüneyt Oğuz İnce'nin İzmir'e geleceği zamanı açıkladı.

İL BİNASI AÇILIŞINI İÇİN İZMİR'E GELECEK
İzmir'de Cumhuriyet Meydanı'nın hemen yanında bulunan bir iş merkezinde il binası için çalışmalarını tamamlayan Memleket Hareketi'nde, İl Binası açılışına Muharrem İnce'nin gelip gelmeyeceğinin sorulması üzerine  konuşan Cüneyt Oğuz, "Pandemi kapsamında alınan kısıtlama kararlarından ve Sayın Muharrem İnce'nin de yaşamış olduğu koronavirüs rahatsızlığından kaynaklı, bir süre il ziyaretlerimize ara vermek zorunda kalmıştık. Şimdi açıklanan normalleşme kapsamında ise bu ziyaretlerimize önümüzdeki günlerde yeniden başlayacağız. Partimizi kurduktan sonra tekrar Sayın İnce önderliğinde il ziyaretlerimiz devam edecek. İzmir Sayın Muharrem İnce için oldukça önemli illerden bir tanesi. O yüzden kendisi İzmir'deki il binamızın açılışını bizzat gerçekleştirecek" dedi.

ONAY SONRASI ÜYE KAYITLARINA BAŞLAYACAĞIZ
Bugün verilecek partileşme başvurusu sonrası, resmi onayın gelmesi ile birlikte İzmir'de de çalışmalarda yeni adımlar atılacağını belirten Memleket Hareketi İzmir temsilcisi Cüneyt Oğuz, "İzmir'de Memleket Hareketi'nin başladığı günden itibaren kuracağımız partiye yoğun bir ilgi söz konusu.  Bugün partimiz için resmi başvurumuzu yapmamızın ardından, onayında gelmesi ile birlikte Türkiye'nin her ilinde olduğu gibi İzmir'de de partimize üye kayıtlarımızı yapmaya başlayacağız. Ankara'daki çalışmalarımızı tamamladıktan sonra ve parti onayımızı da almamız ile birlikte İzmir'deki yapılanma konusunda artık yeni adımlar atacağız" dedi.

GELECEĞE DÖNÜK BİZLERİ UMUTLANDIRIYOR
Özellikle İzmir'de geçmiş dönemlerde milletvekilliği yapmış ve yöneticilik yapmış tecrübeli siyasetçilerin Memleket Hareketi'ne katıldığını söyleyen Oğuz, "Tecrübeli siyasetçilerin bize teveccüh göstermeleri gerçekten çok önemli. Biz Memleket Hareketi olarak bu ilgiden dolayı çok mutlu oluyoruz. Bu teveccüh bizi geleceğe dönük umutlandırıyor. Herkesin gördüğü bir gerçek var ve bu da Türkiye siyasetinde bir sıkıntı ve çıkmaz mevcut. Bizler, herkesin gördüğü bu çıkmazda bizim yeni bir alternatif olduğumuzu, yeniliği temsil ettiğimizi her fırsatta söylüyoruz" diye konuştu.

GENÇLER UMUT OLARAK MEMLEKET HAREKETİ’Nİ GÖRÜYOR
Oğuz ayrıca "Ortaokulda okuyan gençlerimizden, lisede okuyan gençlerimize kadar bütün gençlik şu an ülkenin gidişatından memnun değil. Gençlerimiz Türkiye'de yeni bir siyaset ve oluşumun olması gerektiğini savunuyor. Bu konuda da tabii ki bizlerin de ısrarla söylediği gibi, umut olarak sayın Muharrem İnce'nin Memleket Hareketi'nin görüyorlar. Bizler de parti olarak onların bu taleplerine cevap verebilecek siyaset ve politikalar üreterek onları kucaklayacağız. Onlar memleketimiz ve ülkemizin geleceğidir. Bizler için kuşkusuz çok önemlidir. Şu an gençler ile diyaloglarımız çok önemli. Biz de İzmir'de gençlerden çok umutluyuz ve onlarla çok başarılı olacağımıza yönelikte iddialıyız" dedi.

 
Devlerin takibinde olan Doğukan gözden düştü
 
Yüksek sesli müzik cinayeti: Komşusunu öldürdü!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Sevgi kutval 17 Mayıs 2021 Pazartesi 17:25

Sayin Inceyi bekliyoruz sabirsızlıkla ona güvenip birlikte yürüyeceğiz ülkemiz için.vatanimiz için particili değil.bizimkisi vatan memeket sevdasi

Yorumu oyla      2      3  
Zekai Dangaç 17 Mayıs 2021 Pazartesi 17:08

izmir menemenede bekleriz başkanımızı güzel günler bizleri bekliyor sayın MUHARREM İNCE ile hep beraber kol kola

Yorumu oyla      2      3  
Örgüt... 17 Mayıs 2021 Pazartesi 15:06

Yzık valahi tüm örgütü karpuz gibi böleceksiniz bu mu sizin yurtaş sevdanız akp nin ekmeğine yağ sürmekten başka bir şey değil.Halbuki oturup konuşulup çözülebilirdi...

Yorumu oyla      5      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Peker'in açıklamaları... Soylu'dan yargı hamlesi!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, avukatı aracılığıyla Ankara Cumhuriyet ...
Turizm hamlesi: Ankara’dan Rusya’ya çıkarma!
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İbrahim Kalın ve Sağlık Bakan ...
Erdoğan, Papa ile Filistin'i görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katoliklerin dini lideri Papa Francis ile görüştü.
 
CHP’li Kılıç’tan bakanlığa İzmir çağrısı: Yanmadan önce önlem alınsın!
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi ...
AK Partili Nasır'dan 19 Mayıs mesajı
AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ...
Erdoğan'dan kabine toplantısı kritik açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan uygulanan kapanma ve kısıtmaların etkisiyle salgının ...
 
Kurtulmuş: Maskeye bu yazı yazılmayabilirdi
"Ben aşılandım" maskeleri hakkında da fikirlerini belirten AK Parti Genel ...
Şentop: BM'nin iki devletli çözüm çağrısı yeterli değil
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "BM'nin İsrail ve Filistin'e yönelik iki ...
Muharrem İnce partisini kuruyor
Adının ''Memleket Partisi'' olması beklenen partinin kuruluş dilekçesi ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva