HABERLER>GÜNCEL
13 Şubat 2022 Pazar - 08:08

Hazırlıklar tam gaz sürüyor... CHP Lideri yarın İzmir'de!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kente kazandırdığı Buca-Üçyol Metrosu'nun temel atma törenine katılmak ve CHP İzmir İl Başkanlığı'nın açılışını yapmak üzere CHP Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu  yarın (14 Şubat)  İzmir'e geliyor.

Hazırlıklar tam gaz sürüyor... CHP Lideri yarın İzmir de!

EGEDESONSÖZ- İzmir, tarihinin en büyük yatırımı Buca Metrosu için bugün son gün. Buca Metrosu’nun temeli 14 Şubat Pazartesi günü saat 17.00'da Şirinyer Eshot Garajı'nın bulunduğu alanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı törenle atılacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi ise bugünün anlam ve önemine istinaden yoğun tempoyla hazırlıklarını sürdürüyor.

Burada gerçekleşecek törene 20 bin kişinin katılması hedeflenirken; çok sayıda siyasi isimin alanda hazır bulunacağı öğrenildi.İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, tüm İzmirlileri bu heyecanı birlikte yaşamak adına törene çağırdı. Temel atma töreninin ardından ise İzmirliler, bu sevincini Zeynep Bastık konseriyle taçlandıracak.

Törenin öncesinde öğle saatlerinde İzmir'e ayak basacak olan CHP Lideri, soluğu CHP'nin yeni il binasının açılışına katılacak. Buradaki açılış töreninin öğlen 14.00 civarında gerçekleşmesi bekleniyor.

Ardından Buca'ya geçecek olan Kılıçdaroğlu, burada Buca'da yaşayan özel bireylerin nikah merasimine katılarak, nikahlarını kıyacağı biliniyor. Sonrasında ise Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç'ı makamında ziyaret etmesi beklenen Kılıçdaroğlu'nun, saat 17.00 civarında temel atma töreninin yapılacağı alana geçeceği öğrenildi.

Kılıçdaroğlu törenin ardından, akşam saat 19.30 civarında Ankara'ya dönüş yapacak.

Törene katılmak isteyenler için ulaşım kolaylığı
İzmir Büyükşehir Belediyesi törene katılmak isteyen yurttaşlara ulaşım kolaylığı sağlamak için ekspres hatlar oluşturdu. Otobüsler 15.00’te Karşıyaka (Karşıyaka İskele ve Bostanlı İskele), Bayraklı (Bayraklı İskele, Ord. Prof. Dr. Ekrem Akurgal Caddesi Atatürk Anıtı Önü - Sevgi Yolu başlangıcı- ve Bornova Migros Önü), Konak (Kemer Aktarma Merkezi ve Konak AKM Önü -304 No’lu Otobüs Durağı-), Gaziemir (Abdullah Arda Meydanı), Balçova (Fahrettin Altay Tramvay Durağı Önü - Üçkuyular Meydanı), Narlıdere (Narlıdere AKM Önü) ve Güzelbahçe’den (Güzelbahçe AKM Önü) hareket edecek.

En kolay ulaşım İZBAN’la
Temel atma törenine katılmak isteyenler İZBAN’ı kullanarak da trafiğe takılmadan doğrudan tören alanına ulaşabiliyor. Törenin yapılacağı alan Şirinyer İZBAN İstasyonu’nun yakınında yer alıyor.

 
Soba zehirlenmesi: 3 can kaybı
 
Devlet hastanesinde yangın paniği... Poliklinik zarar gördü!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Izmirli 13 Şubat 2022 Pazar 22:28

Yarın trafik arap saçı gibi olacak,ama genel başkan geleceği için hizmetler süper hızlı şekilde kısa sürede olsa yapılacak genel başkan havaalanı yolunda iken herşey eski haline dönüş yapar izmir işte böyle...

Yorumu oyla      2      3  
Adil ve eşit hizmet hakkı 13 Şubat 2022 Pazar 15:11

İzmir merkez ilçelerindeki toplu taşıma araçlarında ( metro, otobüs , vapur , tramvay ) 120 dk.aktarma hakkı var. İzmir çevre ilçe belediye otobüslerinde 13.02.2016 tarihinden itibaren aktarma hakkı yok. İzmir merkez ilçelerindeki toplu taşımada İzmir BB nin tüm kaynakları kullanılarak metro , otobüs , vapur, tramvay ile kamu hizmeti verilirken , İzmir BB ‘si İzmir çevre ilçelerdeki ( 19 ilçe ) belediye otobüslerini ( ESHOT ) tamamen hizmetten çekerek , İzmir çevre ilçe toplu ulaşımını İZTAŞIT ( özel halk otobüsü - 2019 Aralık ayında Seferihisar - F. Aktay hattında başlatıldı ) adı altında özelleştirmede ısrar ediyor. İzmir çevre ilçe toplu taşımasında İZTAŞIT ( özel halk otobüsü ) uygulaması yaygınlaştırılırsa , İzmir çevre ilçelerine ; İzmir BB ne ait belediye otobüsü dahi yok. İzmir merkez ilçelerindeki toplu taşımada ; İzmir BB ‘nin tüm kaynaklarını kullanarak kamu hizmeti vereceksiniz , İzmir çevre ilçelerindeki toplu taşımada İzmir BB ‘si olarak biz yokuz , İZTAŞIT ( özel halk otobüsü ) var diyeceksiniz . Bu nasıl sosyal adalet , bu nasıl sosyal belediyecilik , bu nasıl toplu ulaşımda fırsat eşitliği , bu nasıl refahın paylaşımı , bu nasıl kamu hizmeti anlayışı ? İzmir BB Başkanı sayın Tunç Soyer gençlere diyor ki “ Hiç bir genç umutsuzluğa kapılmasın , biz yanlarındayız . Olmaya devam edeceğiz . Akşam yemeği servisi yapıyoruz, 3 Kasım’dan bu yana 1 milyon sıcak yemek servisi yapmışız Bu bereketli topraklar hepimizi refah içinde yaşatacak güce sahip.Biz onu adil şekilde dağıtmak için her şeyi yapacağız “ İzmir toplu ulaşımındaki bugünkü uygulama adil ve hakkaniyetli mi ? İzmir merkez ilçeleri ile İzmir çevre ilçelerindeki toplu taşıma tarife ve ücretleri neden adil ve hakkaniyetli değil ?

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Soba zehirlenmesi: 3 can kaybı
Gaziantep'te sobadan sızan karbonmonoksitten zehirlenen 3 kişi, hayatını kaybetti.
Falyalı cinayetiyle ilgili yeni gelişme!
KKTC'de Halil Falyalı ve şoförünün hayatını kaybettiği silahlı saldırıyla ...
Polis boşanma aşamasındaki eşini öldürdü
Burs'da, boşanma aşamasındaki eşi Yasemin Ağır'ı (45) bir otomobilin içerisinde ...
 
Almanya'da beyin kanaması geçirmişti... Okul müdürü için seferber olundu!
Almanya'da beyin kanaması geçiren İzmirli okul müdürü Hüseyin Çamlıca, ...
İstanbul Boğazı trafiğe kapatıldı
İstanbul Boğazı, Kolombiya'dan Zonguldak Limanı'na seyir halindeyken arıza ...
Ödemiş'te uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı
İzmir'in Ödemiş ilçesinde evinde uyuşturucuyla yakalanan 1 kişi gözaltına alındı.
 
Dışişleri'nden Ukrayna'ya seyahat uyarısı!
Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Ukrayna’daki güvenlik durumu ...
İzmirli paramotorcular, SMA hastası Ela Beyazgül için havalandı
İzmir'de bir grup paramotor pilotu, Amasya'da yaşayan Spinal Müsküler ...
Eren Kış-23 operasyonu başladı
Tunceli'de 1062 personelle "Eren Kış-23 Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Sen ağlama öğretmenim!'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Göçmenler Avrupa’yı faşizme taşır mı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
CHP’nin muhafazakârlarla sınavı
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette Meral Akşener gündemi...
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eteklerimizde biriken güneş rengi bir yığın yaprak…'
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Değinmeler: Çin, Asgari ücret ve Mourinho…
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Tolkien’in Oxford’u ve yüzüklerin efendisi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva